פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים איך שאני מפעיל את המשחק..המשחק עובד כאילו על 16 צבעים..רואים צבעים ורודים ..ולא את המשחק כמו שהוא אמור להיותשאני עושה יציאה מהמשחקהוא מראה לשנייה את הצבעים המקוריים ואז יוצא.מישהו יודע מה הבעייה ?ועוד משהו מאוד מוזר..ניסיתי עכשיו לעשותPrt Scrבשביל להראות לכם את הבעייהוכשאני עושה Paste בציירזה מראה לי את המשחק כמו שצריך....
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים זה WAREZ אז לא חושב שהוא יענה לך חוץ מזה לא חסר מקומות שמהם אפשר להוריד בטח שזה ווארז! את זה בעצמי הבנתי. לא ציפיתי שהוא יענה ;D . זאת הייתה שאלה 'עוקצנית'
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים לא שיפרו כלום,הגרפיקה קצת יותר טובה (בדמו היא בקושי זזה) . לפותח התראד:המשחק הוא ריפ במקרה ?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים טוב יש לך MX440 ...למה אתה חושב שאם לך יש R9500P אז MX400 לא יוכל להפעיל את TH4 בלי בעיה?!?!?אצלי לדוגמא יש מחשב ישן ועדיין משחקים כמו מאפיה וUT2K3 רצים אצלי סביר מאוד!
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים למה אתה חושב שאני לא יודעאם תבדוק במפרט שלי תבין.ולשאלתך אז ככהמשחקים רצים בלי בעיות על רוב כרטיסי המסך מהסיבה שהמפתחים דואגים לתאימות עם כולם.אם יש לך כרטיס "חלש" אז נחסכים ממך דברים כבר במקור ואתה מקבל משחק עם פחות איכות תנועה ופרטים.אתה לא מודע למה שחסר והמשחקיות שלך לא נפגעת ככה כולם מרוצים.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר לא זה לא ריפ..כל הדרייבים מעודכניםיש לי Geforce 3 Ti 200דרייבים חדשים45.24directx 9 החדש..לא יודע מה הבעייה הזו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.