עבור לתוכן

מה אתם אומרים על האיכות של המצלמה הדיגיטלית שלי? :)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות בבקשה =\ זה חשוב לי מאוד

פורסם

התמונות טובות מאוד.. ואיכות טובה! בכל מצלמה שיש ברזולוציה המקורית על המסך התמונה מטושטשת אין מה לעשות גם אצלי זה ככה..

בקשר לסופרמן---אין מה לעשות ככה זה בצילום ,הרי מצלמים עם חצובה כדי לא לזוז שהאיכות תהיה טובה!! אין הבדל אם אתה זז או האיש ברחוב זז, ואז הוא נראה כמו סופרמן... תעשה רמת ISO נמוכה ורזולוציה הכי גבוהה שאפשר אז זה יצא יותר טוב!!

אל תדאג מתן המצלמה שלך בסדר גמור,ובלי פגמים,אל תחפש כל הזמן את הצדדים השליליים!!

פורסם

איך קןראים לאיזור המדהים הזה בשוויץ ?

אני רוצה לטוס לשם !

פורסם

הייתי שם לפני 6 שנים, ואני רוצה לחזור מתי שהוא

וואי איך עשית לי פלאש בק עכשיו

הייתי בול במקומות האלה..

פורסם
  • מחבר

דרור תודה על התגובה אבל אני ראיתי תמונות שצילמת והם ממש לא כאלו וגם במצלמה של אלק התמונות הרבה יותר ברורות..והאזור הזה בשוויץ הוא ליד הטיטליס וגם דיי קרוב לציריך הייתי שם פעמיים ;D

פורסם

תאמת הכלב והבקבוקים יצאו ממש גרוע , בחוסר פוקוס בין היתר.

גם תמונת הנוף שהוספת קצת בעייתית , התפיסה מבחינת המצלמה של העומק והצבעים יפה , אבל יותר מדי מטושטשת עם יותר מדי זליגת צבעים , טוב צריך להתחשב בעובדה שזאת סה"כ מצלמה בסיסית ולא משהו מתקדם יותר. עדיין נראה לי שאתה צריך להתנסות קצת ולנסות לפחות לניות יותר יציב בצילום.

פורסם
  • מחבר

תאמת הכלב והבקבוקים יצאו ממש גרוע , בחוסר פוקוס בין היתר.

גם תמונת הנוף שהוספת קצת בעייתית , התפיסה מבחינת המצלמה של העומק והצבעים יפה , אבל יותר מדי מטושטשת עם יותר מדי זליגת צבעים , טוב צריך להתחשב בעובדה שזאת סה"כ מצלמה בסיסית ולא משהו מתקדם יותר. עדיין נראה לי שאתה צריך להתנסות קצת ולנסות לפחות לניות יותר יציב בצילום.

מוזר לפי דתעי אלו התמונות שיצאו בין הכי טובות במיוחד של הכלב אני לא רואה בתמונה של הכלב שום טישטוש\או זליגת צבעים אבל מה שמהעניין אותי אם הבעייה הזאתי של הטישטוש והזליגה של הצבעים זה ספציפי למצלמה שלי או כל המצמות באותו הגדם? כי ראיתי תמונות שאנשים צילמו עם אותו הדגם וגם התמונות שלהם יצאו מטושטשות כאלה כמו שלי לפי דעתי מצלמה שעולה בארץ 2200 ש"ח היא מספיק טובה בכדי שהתמונות יצאו חלקות וברורות עובדה שלחברים שלי יש מצלמות שלcanon למשל שעולות כיום 1200 ש"ח והתמונות יוצאות יותר טוב מה זה יכול להיות? ???

פורסם

התמונות מגורענות וחלקן לא מפוקסות... לא התרשמתי בכלל.

פורסם

אני לא יודע למה.... אבל זה בערך הסיבה שאני לא רוצה סוני. אני לא אומר שהם לא טובים--אבל הרמה שלהם לא הכי גבוהה.

וגם חלק גדול מהקטע איתם---זה השם של החברה .... ברגע ששומעים SONY אז :o :o :o וחלק גדול מאוד מהמקרים זאת פשוט טעות אחת גדולה לחשוב ככה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים