פורסם 2009 ביולי 1616 שנים תיראו רציתי ליראות עם חיברו לי ב Ksp את הכרטיס zotac 9800gtx+ בצורה הטובה ביותר שהוא יביא מקסימום ביצועים,אחשיו מחובר לכרטיס חיבור עם 6 פינים עליו,ולידו ממש צמוד אליו יש עוד חיבור שמיתחבר אליו עם עוד 2 פינים,שבסך הכל יוצא 8 פינים שמחוברים לכרטיס זה תקין? יתן מקסימום ביצועים? הינה תמונה ככה החיבור אצלי ניראה וזה מה שמיתחבר ישירות לכרטיס
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים http://www.tbreak.com/reviews/imageview.php?image=15640שניהם אמורים להיות מחוברים 6pX2,במידה ולא בדוק אם בספק שלך יש חיבור שכזהבמידה ולא אמור נא למי שמכר לך את המערכת שישימו לך כבל 6pin נוסף
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אתה יכול פשוט ליבדוק לי אני לא מבין בזה כל כךכרגע תארת את הבעיהאמור להם שאתה אמור לקבל עם הכרטיס כבל נוסף זה נקרא מולקס ל6 פין תחבר בעצמך לספק ואז לכרטיס
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים לא ולא , חייבים את 2 חיבורי ה6 פינים !!!!!!!!ממתי יש לKSP כרטיס כזה? אין אותו באתר שלהם, יש להם את ה250GTX של ZOTAK , תבקש מהם חיבור נוסף מהספק ל6 פיניםץרוני
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר הינה ככה זה ניראה מיצטער על האיכות המגעילה אבל זה מהפלאפון היה להם תכרטיס כניראה ירד מהמלאי יש לי כבר תכרטיס שנה אבל סתם רציתי לדעת עם זה בסדר?
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אם אחרי שנה את בא ומתלונן כשהיתה לך הזדמנות סורי אבל זאת בעיה שלך.קנה מתאם שכזה בכ50שח ותחבר
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים בעבודה בעומס כבד , לא תקבל את 100% תפוקת הכרטס , לדוגמא עם תריץ משחק כבד.כמו שנאמר, תיקנה את החיבור 6 פינים וכך תהיה רגוערוני
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים TAMIRRR013, אני חושב שברגע זה ייפול לך אסימון ענקי כי אולי אתה מבין וגם אני למה כל התלונות על ביצועים נמוכים
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר אהה חח כאילו ביגלל שאין לי תכבל הזה אתה מתככון הביצועים הנמוכים שדיברתי אליהם?עוד משהוא אחשיו מחובר לי 8 פינים לכרטיס ועם אני יחבר עוד 6 יהיה לי 14 פינים וצריך 12 אז מה אני יעשה? כי אחשיו מחובר לי 6 פינים כאלה של pci-e ועוד שתי פינים לידו עם חוט שחור כזה,אז מה צריך לעשות?
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר אבל שאני מיסתכל אחשיו על הכרטיס זה ניראה כאילו אין עוד מקום לחבר עוד 6 פין אין עוד מקום כאילו אפשר לחבר עד 8 פינים בילבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.