פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אני חדש כאן, לא ידעתי בכלל על קיום הפורום עד לפני דקות אחדות, חבר המליץ ואמר שיש פה קהילה שלמה של ניידים. אז כמו שהבנתם אני מעוניין בנייד, אני מתלבט בין שני מחשבים כרגע: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61280EJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61020ej&af=2051 שני המפרטים הנ"ל תואמים את הציפיות שלי מהמחשב, גם מסך הHD והיציאת HDMI חשובה לי. הראשון חזק יותר[סדרה כלשהי של HP?] , אך השני של HP, ולדברי חבר שלי "בלי להסתכל בכלל" לקחת את הHP. אני לא ממש מבין בזה התקציב שלי הוא עד 3500 שח. אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין המעבד T6500 לT4200 והאם זה משמעותי בכלל? אשמח לקבל את דעתכם, רשמים אישיים מהמחשב אם ברשותכם אחד כזה או אף להציע מחשבים נוספים בתחום. בתודה רבה!
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים שני המפרטים הנ"ל תואמים את הציפיות שלי מהמחשב.כדאי שגם אנחנו נדע מהן, אחרת קשה להתייחס באופן ענייני לשאלותיך. אם אתה לא יודע למה אני מתכוון, מומלץ לקרוא את הסטיקי בראש העמוד.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר אני מאמין שניתן להבין שאני לא רוצה את זה רק לעבודה עם אינטרנט, אני ארצה לצפות בסרטים ומשחקים בינוניים - כבדים, ולרוב 2 המפרטים עונים על הדרישה.אני מעוניין מבחינת אמינות, האם הקומפק אמינים כמו הHP? זמן סוללה? התחממות? ובכלל, איזה מחשב מומלץ יותר?
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים ברוך הבא לפורום, hai88.תערוך בבקשה את הודעתך ותכניס את התקציב לכותרת כמקובל בחוקי הפורום.ה-Compaq כבר מזמן אינה חברה עצמאית, אלא חטיבה של HP, כך שלמעשה זה פשוט תת-מותג מבית HP. לא הייתי מצפה להבדלים כלשהם באמינות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.