עבור לתוכן

אני חושד שמסך ה samsung t220p שלי שורף לי את הממיר HOTHD

Featured Replies

פורסם

היי, אני די משוכנע שהמסך הנ"ל גורם לי לבעיות בממיר.

אני חיברתי את כניסת הDVI של המסך ליציאת ה HDMI של הממיר, עם כבל מתאם, התוצאה הייתה נזק בלתי הפיך לממיר אחרי מספר ימים/שבועות.

כשהגיע הטכנאי ובדק את הממיר, הוא טען שמהכניסה של ה DVI יוצא מתח של 15V, כשטלויזית LCD למשל מוציאה 3..

השאלה שלי היא האם מכירים מקרים כאלה, ואם כן, האם יש דרך נורמאלית לפתור את הבעיה(ולא, ממיר עם מערכת נורמאלית של הארקה זה לא פתרון יישים)

תודה רבה חברים, מקווה שתהיה לכם תשובה בשבילי

פורסם

:screwy:

זה כל מה שיש לי לומר על הטכנאי.

פורסם

לי יש משהו אחר להגיד לטכנאי :lol: :lol: :lol::bash:

רק מראה לך מה הטכנאים שלהם שווים

פורסם

מצאתי תיעוד בגוגל לטכנאי של הוט בפעולה:

http://farm1.static.flickr.com/53/168105651_7c39790f74.jpg?v=0

דרך הפיתרון הכי טובה היא לנסות לדבר עם הוט כדי לקבל ממיר חדש ולהיכשל, ואז להגיע לפשרה באיומים של התנתקות, רצח והרבה צעקות.

פורסם

למרות הסכמתי המוחלטת עם המגיבים הקודמים, אני אנסה בכל זאת להתייחס באופן ענייני:

משום כניסה שהיא לא "יוצא" מתח. על כן היא כניסה, ולא יציאה. ביציאת DVI (במחשב, נניח) אכן יש מתח כלשהו, אבל בכניסת הDVI במסך אין ולא יהיה לעולם מתח. עד כאן בנוגע לטענה של הטכנאי. נמשיך: הדרך היחידה שבה "כניסה" יכולה לגרום לנזק היא אם ההתנגדות בין הדקיה נמוכה משמעותית מהצפוי - או במילים פשוטות, קצר. אפשרות זו נפסלת על הסף באם קיים מכשיר אחד לפחות, ולא משנה מהו, שאפשר לחבר אותו לכניסה האמורה במסך כך שהעסק יעבוד באופן תקין.

ובמשפט אחד: אם אפשר לחבר את המסך הזה (דרך הDVI) למשהו, לא משנה מה, כך שהוא יעבוד - הטכנאי פשוט משקר במצח נחושה.

פורסם
  • מחבר

שלום כולם

תודה על התגובות :yelclap: אני חושב שרק הזמן יראה אם הממיר יישרף שוב..

בכל מקרה, למען היסר ספק, הייתי רוצה לציין שהממיר הוחלף במקום והטכנאי היה אדיב ולא התוכח עם העובדות (הממיר לא הוציא תמונה)

פורסם

ולפעם הבאה שטכנאי ינסה לבלבל לך בביצים, HDMI ו DVI זהות מבחינה אלקטרונית, ההבדל הוא בקונקטור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים