עבור לתוכן

כמה כסף לקחת לשכן שלי ?

Featured Replies

פורסם

שכן שלי הגיע אלי עם מערכת הפעלה דפוקה לגמרי ומאוורר של CPU גמור .

יש לי מאוורר חדש בקופסא S775 שקניתי ב 110 ש"ח אין לי משהו אחר כמה לקחת עליו ? אני לא יבואן אז לא לתת מחירים של 5 אחוז .

ואני מתקין לו מערכת הפעלה מקורית שלו עם עוד כמה תוכנות חינמיות מהאינטרנט .

כמה צריך לקחת על המאוורר וכמה על העבודה בכלל ?

תודה על העונים .

כמה שתגידו אני אקח (-:

פורסם

אצלך בבית עבדת ?

100 שקל

הלכת אליו

200

פורסם
  • מחבר

וכמה על הגוף קירור ?

קניתי אותו ב 110 .

ושוב אני טכנאי SOS לא אייבורי ולא KSP אל תתנו לי מחירים של שוק .

אף טכנאי לא לוקח סכומים כאלה אני לא מעבדה .

מחירון של טכנאי : שעה ראשונה 150-200

שעה שניה : 80-100

לפי תוכנית ששודרה בערוץ 22.

הקטע שאני לקחתי את המחשב מהלקוח , הבאתי הביתה ואני אמור לחזור אליו להרכיב לו את זה .

יש לי שעתיים עבודה : - 230-300 ש"ח .

פורסם

לך תקנה מאוורר ב 40 שקל

ותקח על כול העסק 200

פורסם

מה אתה מנסה להגיד שלא נגיד מחירים גבוהים או נמוכים מדיי :s05:

טכנאי SOS ? יענו חירום ? מה ניסית לומר בזה ?

אתה בכלל פראייר שאתה שם לו כזה מאוורר יקר כי שנייה אחרי זה הוא יורד לחנות שם יגידו לו שזה היה אמור לעלות 100 ש"ח כי המאוורר עולה 30 ש"ח והחלפת חלק 70 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

קניתי את המאוורר ב 110 ש"ח יש לי קבלה אני לא משקר :pissed:

כמה לקחת על המאוורר ?

על השירות אני אקח 230 או 190 ש"ח זה בערך שעתיים / שעה וחצי .

SOS זה טכנאי חירום אני לא אייבורי מעבדה שמחכים בתור 5 שעות ואומרים ללקוח " שבועיים " .

לך תקנה מאוורר ב 40 שקל

ותקח על כול העסק 200

אם אני אקח 200 זאת אומרת שיש לי רווח של 160 וזה כולל חלק וכולל עבודה .

רק עבודה של שעה וחצי בלי חלק זה 200 - 190 ש"ח .

יש לי הרגשה שאם אני טכנאי אז אני צריך לקחת מחירים אשפה , יש מחירון של טכנאים אני לא משקר ולא מרמה .

שעה ראשונה 150 - 200 , שעה שניה 80-100 .

אני לא ילד בן 14

פורסם

שים לב שאם תיקח ממנו כסף הוא ירגיש כאילו הוא קנה אותך לכל החיים ("אחריות") וכל תקלה במחשב שתהיה מעכשיו ועד שימאס לו תהיה "באחריותך" ועל חשבון התשלום העלוב שהוא שילם לך כשהתקנת לו את מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני אבקש 230 ש"ח ואם הוא לא רוצה לשלם לי 110 על המאוורר שיקפוץ לי שיקנה ממקום אחר .

230 לא כולל מאוורר רק עבודה , אני לא מתבייש להתפרנס ואני עובד לפי מחירון.

אם מישהו רוצה ילד בן 14 ולשלם לו 100 ש"ח שיבושם לו .

פורסם

לדעתי,אם קניתה את המאורר למעבד במיוחד בשבילו

בכסף שלך אז אתה פשוט :screwy:

פורסם
  • מחבר

לא בשבילו :pissed:

פורסם

"

מחירון של טכנאי : שעה ראשונה 150-200

שעה שניה : 80-100

"

זה אמיתי או שרומן מדבר שטויות כהרגלו?

פורסם

תן לו את המאוורר בצירוף חשבונית (במחיר ששילמת אלו, בלי להרוויח) ותיקח כסף רק על עבודה.

כמה שיותר תדרוש על שעת עבודה, כך תקבל יותר respect מהלקוח והוא לא יתמקח איתך על המחיר.

כמה שפחות תדרוש על שעת עבודה, כך תקבל פחות respect מהלקוח והוא עוד יתמקח איתך על המחיר.

פורסם

תקשיב, אתה לא חושב נכון.

בסך הכל הוא שכן שלך! זה לא מישהו זר..

אני אפילו הייתי לוקח 150 אבל אומר לו

" זה מחיר במיוחד בשבילך,לאנשים אחרים הייתי לוקח פי 2. "

תראה לו תקבלה של המאוורר (שאמרתי לך לקנות ב 40 שקל) ותסביר לו שהשקעת כמעט שעתיים שלוש במחשב שלו והוא שילם על זה רק 100 שקל.

הוא מבחינתו יבין שכל העסק משתלם לו. והוא גם יפנה אנשים אחרים... בגלל שהוא מרוצה מהשירות שלך ובמיוחד "מהקומבינה" שסידרת לו.

וגם מהמחיר שעשית לו,

וגם הוא יחזור שתיהיה לו בעיה!

מצד שני לך תיקח ממנו 300 שקל, אני בטוח שהוא לא יחזור וגם יגיד לחבריו כמה "שחטת" אותו במחיר.

וגם על כל שטות קטנה הוא יזיין לך תשכל.

פורסם

אם זה מאוורר מקורי של אינטל , אז עשו עליך חתיכת קופה , מכרו לך כזה ב110 שקל ...

אבל אם זה גוף קירור אחר , אז קרע את השכן שלך , תמכור לו את המאוורר ב220 שקל , ועל העבודה תיקח ביורו , למה שתצא פרייר , השקל הולך ונחלש , שישלם כמו שצריך .

אז על המאוורר זה 220 , ועל העבודה , אם אתה אומר שאתה צריך לעבוד שעתיים , קח ממנו איזה 380 שקל , שיצא לך עגול עם המאוורר ל600 ככה , וגם תלה לו עץ ריח על המחשב בסוף העבודה , עם טפיחה מכל הלב על גג המארז כשהוא יראה אותך עם המחשב .

חשוב גם לא לשכוח לבטל כל אפשרות אבטחה במערכת ההפעלה , ולהתקין לו איזה אנטיוירוס עם מנוע הגנה מכובה , כדי שהשכן שלך יגמור את המחשב שלך תוך שבוע וחצי , ואז יחזור אליך , ואז ישלם לך עוד 380 שקל .

מה שכן , תסביר לו גם , שאין אחריות על התוכנה , ואין אחריות על שום דבר שאתה עושה , ושאם תהיה לו בעיה , שלא ישכח שאתה טכנאי חירום , אתה יושב עם הסלולרי מודבק לך לראש עם נייר דבק ומחכה לשיחות ממנו , אתה לא ישן , לא עובד , והכי חשוב , אתה לא איזה ילד בן 14 !!!!11 שיקח ממנו 100 שקל ויעשה לו גם קערה עם קורנפלקס ....

::) ::) ::) ::) ::)

פורסם

מצד שני אנחנו חיים בישראל- החברים של השכן יבואו לרומן ויגידו לו- אנחנו צריכים תיקון למחשב וטרפפו והוא יגיד להם מחיר ואז הם יגידו שיתקמבן איתם כמו עם השכן..

אז האם זו הדרך הנכונה לפתור את המצב? לא בטוח...

נראה לי שסביבות ה-250 ככה (צפונה דרומה תחליט אתה) זה סביר ביותר ותגיד לו אם הוא רוצה את המאוורר שיתן למחשב קצת "BOST"..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים