עבור לתוכן

צבא

Featured Replies

פורסם

אני גר עם אחותו של אבא שלי ועם אמא שלה שהיא סבתא שלי .

אבא שלי גר בעיר אחרת ויש לו ילד שלא מהאמא שלי שנמצא בחו"ל .

לאחותו של אבא שלי יש 2 ילדים בגילאי 2-10 שגרים יחד איתנו.

אמא שלי נמצאת בחו"ל ואני לא בקשר איתה.

לפי החוק סבתא שלי חתומה כהאפוטרופס שלי .

האם אני נחשב כבן יחיד ע"י הצבא?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לצייר לי את זה?

מה אחי ?

אני זקוק לתשובה רצינית, זה נושא מאוד חשוב ולא נושא לבדיחות.בבקשה

למי שלא הבין .

לאמא ואבא שלי הביולוגים אני בן יחיד. אבל אבא שלי התחתן שוב ויש לו כרגע אשה וילד שנמצאים בחו"ל. אמא שלי נמצאת בחו"ל ואין לה עוד ילדים חוץ ממני.

אני גר אצל סבתא שלי ואחותו של אבא שלי שיש לה 2 ילדים בגילאי 2-10 .

סבתא שלי חתומה כהאפטורופס שלי.

האם אני בן יחיד מבחינת הצבא?!

פורסם

לדעתי לא רק שאתה בן יחיד אלא גם חייל בודד ותקבל משכורות גבוהות מהצבא אם תוכר כחייל בודד.

*נועם, אתה יודע מה אני רוצה לומר...

פורסם
  • מחבר

לדעתי לא רק שאתה בן יחיד אלא גם חייל בודד ותקבל משכורות גבוהות מהצבא אם תוכר כחייל בודד.

*נועם, אתה יודע מה אני רוצה לומר...

מה זה חייל בודד? ולמה שאני אקבל משכורות גבוהות מהצבא?

עריכה : מנהל תמחק בבקשה תגובות מיותרות שהאנשים פה מתחילים להגיב עכשיו, זה ממש מיותר ופוגע ולא במקום וגם לא מצחיק .

פעם אחת אתם יכולים להתנג בצורה בוגרת ?

פורסם

על פי הגדרה, אם שני ההורים שלך לא נמצאים בארץ אז אתה חייל בודד.

אם לאמא שלך אין עוד ילדים אתה גם בן יחיד.

פורסם
  • מחבר

על פי הגדרה, אם שני ההורים שלך לא נמצאים בארץ אז אתה גם חייל בודד ואם לאמא שלך אין עוד ילדים אתה גם בן יחיד

אבא שלי נמצא בארץ אך לא גר איתי .

פורסם

אז אתה חייל בודד..ובמקום לומר "אחותו של אבא שלי" תגיד "דודה שלי"

ושאתה אומר שאתה גר עם ספתא שלך ודודה שלך , מי הבעלים של הבית ? (לא שזה משנה אבל ככה היינו מבינים משהו מהסלט הזה)

פורסם

בן יחיד לאמא שלך

אני לדוגמא בן יחיד לאבא שלי, לאמא שלי יש עוד בן שהוא אח שלי

לא יקחו אותי לקרבי אלא אם כן אבא שלי יסכים את אמא שלי לא ישאלו כי יש לה עוד בן

פורסם
  • מחבר

אז לא יקחו אותי לקרבי ?

איך זה שלפני כמה זמן הייתי בפעם השנייה בלשכת גיוס ודיברו אותי על לגייס אותי לקרבי והקטע של הבן יחיד בכלל לא הוזכר וגם הפרופיל שלי הוא 97 והתאריך גיוס הוא תאריך גיוס קרבי למרות שהתאריך הוא זמני .

אפשר הסבר?

פורסם

אז לא יקחו אותי לקרבי ?

איך זה שלפני כמה זמן הייתי בפעם השנייה בלשכת גיוס ודיברו אותי על לגייס אותי לקרבי והקטע של הבן יחיד בכלל לא הוזכר וגם הפרופיל שלי הוא 97 והתאריך גיוס הוא תאריך גיוס קרבי למרות שהתאריך הוא זמני .

אפשר הסבר?

אם אתה לא רוצה לגשת לקרבי, אז תציג להם את הנתנונים ותתעקש, יכול להיות שהנתונים שלך לא עודכנו במשרד הפנים.

פורסם

עשיתי ניקוי נושא.

לסטאטוס חייל בודד יש כמה הגדרות.

קרא כאן לינקים ראשונים:

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C+%D7%91%D7%95%D7%93%D7%93

מעבר לזה התקשר דחוף לבקום שיפנו אותך לגורמים הרלוונטיים אולי באמת אין להם מושג ואתה הולך לאן שאתה לא מתאים.

פורסם

אז לא יקחו אותי לקרבי ?

אפשר הסבר?

גם איתי דיברו על קרבי [שואלים אותך אם אתה רוצה ללכת לאחת היחידות כמו ששאלו אותי] אבל ברגע שסיפרתי להם שאני בן יחיד לאבא

הם הפסיקו ואז התחילו השאלות של "האם אתה מוכן לעבור את התהליך שאבא יחתום על זה וכו' שתצטרף לקרבי" אני כמובן לא היה לי בראש קרבי-קרבי

אלא תומך לחימה [לא גובניק] ואמרתי לא

גם אצלי הפרופיל הוא 97 עם סעיף קל של פלפטוס ברגל ועד שאבא שלי לא יחתום אז הם לא יכולים לקחת לקרבי והתאריך גיוס משתנה הרבה [שינו לי כבר 3 פעמים]

לא דווקא שנותנים לך תאריך גיוס זה יהיה התאריך המדויק הם תמיד יכולים לשנות

פורסם

תעדכן מה קורה איתך בסוף.

פורסם
  • מחבר

לאן אני צריך להתקשר? אפשר מספר ?

שלחתי ללשכה מכתב באימייל אבל לא קיבלתי תשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים