עבור לתוכן

נפקד מהצבא | צריך עצות

Featured Replies

פורסם

לא אתה עדיין תהיה נפקד!

אם תחזור לבסיס תלך למרפאה תוציא גימלים אז תוכל לצאת בנחת הבייתה (מה שלא יקרה לעולם)

מישהו בכלל התקשר אלייך? דיבר איתך? שאל?

דבר איתם (המפקדים קצינים שלך אנארף) תסביר להם את המצב ותחזור מהר כי אתה סתם תסבול אחר כך בכלא! מנסיון

פורסם

אם תחזור לבסיס תלך למרפאה תוציא גימלים אז תוכל לצאת בנחת הבייתה (מה שלא יקרה לעולם)

בשביל להכנס לרופא הוא חייב לסגור את הסטטוס נפקד.

בשביל לסגור את הסטטוס נפקד הוא חייב להשפט.

פורסם

לזה התכוונתי.. שהוא חייב לחזור לבסיס קודם לא משנה מה ולא שום ביקור רופא וכאלה

פורסם

אתה מתחיל את השירות ברגל שמאל וחבל

הרבה יגידו לך שאם לא תהיה נפקד לא תשיג דבר בצבא אבל נחש מה? אני ההוכחה שהם טועים אני השגתי מה שצרציתי כולל פטור משירות מילואים ושירות שאני מאחל אותו לכל אלה שלא בראש שלהם קרבי ולהיטחן בתור "חייל בשלישות עד 5 בצהריים".

דבר ראשון תסגיר את עצמך זה עדיף אתה לא מטיב עם עצמך .

תבקש סליחה שנלחצת מהמצב אתה חדש בצבא אתה סך הכל מאוד רוצה לשרת בצה"ל יש לי[לך] הרבה מוטיבציה לשירות. וכו'.

אל תקלל/תצעק וכו' זה לא יעזור אא וגם אל תאים .

תיקח את הצבא מעין מסדרון עם 100 חדרים שאם אתה רוצה X ו20 חדרים יוכלים להוביל אותך תאירותית לX אתה תצתרך לפעמים לעבור כמה מהם ולראות שלא כל מעבר קל/אפשרי צריך לנסות וגם לפעמים לקבל את ה "לא".

אין לי ספק עם קצת דיבור ומאמץ מצידך לעבור תפקיד בנוהל החוקי .

להיות נפקד זה מעשה לחלשים =לברוח ולחשוב שזה יפתור בסוף את הכל.

להישאר ב"חרא" ולהילחם =מאמץ וקושי בהתחלה שאתה נמצא במקום שאינך רוצה בסוף תראה שכן אפשר להילחם ולהקים קול "צעקה" בלי להיות נפקד וגם שאתה ב"חרא".

אוקי היה לי חשוב לומר לך דברים אלו בתור משוחרר ו מצה"ל

אוכל לומר לך שתמיד תאמין שיש קצה אור שגם לי אישית שמו אותי בחור [שלא נדע] בהתחלה היה קשה אבל ראיתי שאם רוצים ונלחמים הכל מסתדר.

פורסם

משום מה אני חושב שהוא כבר חזר והוא לא יגיב פה בקרוב שזה טוב לדעתי (בשבילו)

פורסם

אני ההוכחה שהם טועים אני השגתי מה שצרציתי כולל פטור משירות מילואים ושירות שאני מאחל אותו לכל אלה שלא בראש שלהם קרבי ולהיטחן בתור "חייל בשלישות עד 5 בצהריים".

אתה גם מוזמן להסביר תכלס מה עשית כדי להחליף בסיס/תפקיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים