עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב נייד, סטודנט, עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אין לי דרישות מיוחדות, צריך זמן בטריה סביר, משקל סביר ומחשב חזק.

אני אשאיר את המשחקים למחשב הבייתי, אבל מכיוון שהוא לא יהיה בבית שלי (אלא של ההורים) אני מעדיף שגם למחשב הזה יהיה מעט כוח וכרטיס מסך סביר.

אם 5000 זה יותר מדי אני רק אשמח כי אין לי ממש הרבה כסף, אז עדיף יותר זול.

יש לי אופציה בטוחה להביא מחשב מארה"ב (אם זה יותר זול) או אולי אפילו מהונג קונג, כל מה שאני צריך זה לבחור דגם.

תודה

פורסם

תהיה בטוח שזה יותר זול ב 5000 שח אתה יכול לקנות ברה"ב משהו קל עם מפרט ממש טוב רק תבדוק אם האחריות בנלאומית זה מאוד חשוב אחרי הכל

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=764

זה משו נחמד לסטונדט וגם תוכל להריץ אליו משחקים בינונים ,פחות מ 2 קילו

פורסם
  • מחבר

תהיה בטוח שזה יותר זול ב 5000 שח אתה יכול לקנות ברה"ב משהו קל עם מפרט ממש טוב רק תבדוק אם האחריות בנלאומית זה מאוד חשוב אחרי הכל

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=764

זה משו נחמד לסטונדט וגם תוכל להריץ אליו משחקים בינונים ,פחות מ 2 קילו

נשמע נחמד, המסך לא קצת קטן אבל?

או שזה מה שאני אמור לצפות אליו בתקציב?

פורסם

בתקציב כזה יש לך שני כיוונים לפנות אלייהם

נייד צרכני- עיצוב יפה כרטיס מסך חזק מסך גדול ולכן כבד ויכולות סוללה עלובות, אלא אם כן אתה רוצה לשבת בכיתה מול השקע כל הזמן כי ליותר משעה וחצי לא יספיק לך ואחריות בייתית סטנדרטית

נייד עסקי- בתקציב כזה מן הסתם לא משהו מהעלית אבל משהו סביר עם הכי חשוב אחריות טובה משקל סביר וסוללה טובה. מסך לא הייתי לוקח יותר מ 14" שזה בהחלט הגבול העליון

להמלצה על דגם ספציפי חכה לאריות הפורום אני בטוח שיעזרו בקרוב

פורסם

ביקשת זמן סוללה סביר ומשקל סביר מסך של 15" לא יוכל לספק לך את הצרכים הללו

בקשר לנייד הזה ספציפי ,הוא מגיעה עם כ.מסך לא מובנה כפי שראית וזה מה שעושה אותו לאלטרנטיבה של מחשב נייד וקל יחסית עם חיי סוללה לא רעים וביצועי משחק בינוני אבל הרבה יותר טוב ממחשב עם כ.מסך מובנה

פורסם
  • מחבר

ביקשת זמן סוללה סביר ומשקל סביר מסך של 15" לא יוכל לספק לך את הצרכים הללו

בקשר לנייד הזה ספציפי ,הוא מגיעה עם כ.מסך לא מובנה כפי שראית וזה מה שעושה אותו לאלטרנטיבה של מחשב נייד וקל יחסית עם חיי סוללה לא רעים וביצועי משחק בינוני אבל הרבה יותר טוב ממחשב עם כ.מסך מובנה

הבנתי, בהחלט הגיוני!

אם אני מוותר טיפה על המשקל ולוקח מסך 15", עדיין אפשר למצוא נייד טוב עם זמן בטריה סביר (יותר חשוב לי)

תודה רבה

פורסם

אם תגדיר מהו זמן סוללה "סביר" לדעתך יהיה אפשר להתייחס בצורה יותר רלוונטית לשאלה.

פורסם
  • מחבר

אם תגדיר מהו זמן סוללה "סביר" לדעתך יהיה אפשר להתייחס בצורה יותר רלוונטית לשאלה.

כבא לא כזה רלוונטי, מהתייעצות עם אחי הוא אמר שבאמת 13" זה מספיק, בבית אני אדאג לעמדה (מסך, מקלדת, עכבר) ואז זה כבר לא רלוונטי.

אני אלך על הDell XPS, תודה לכולם.

עכשיו רק צריך לחכות עד ספטמבר שדוד שלי יחזור מהונג קונג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים