עבור לתוכן

עזרה בהגדרות של ההרדיסק חדש

Featured Replies

פורסם

שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ראיתי תמיכה תכנית וזה הפורום שנראה לי הכי מתאים לבעיה שלי.

קניתי היום ההרדיסק חדש של מקסטור חיברתי אותו (פעם ראשונה בחיי בלי הוראות) והכול הלך חלק נכנסתי לווינדוס XP והוא זיהה את ההרדיסק אבל כשאני ניכנס למחשב שלי אני לא רואה שום כונן חדש בבקשה עזרה איך אני מגדיר את ההרדיסק החדש ככונן.

פורסם

בלוח הבקרה, כלי ניהול, ניהול דיסק

תיצור מחיצה (או יותר) ותפרמט אותה(ן)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה התקנתי הכול בהצלחה אבל יש לי עכשיו בעיה חדשה

אני לא בטוח שהביאו לי ההרדיסק 40 ג'יגה נראה לי שטעו או עבדו עליי הגודל של ההרדיסק הוא רק 32 ג'יגה הדגם המדויק שלו הוא

maxtor 6eo40lo

תגידו לי זה הגיוני שבההרדיסק 40 ג'יגה יש קיבולת של 32 ג'יגה בלבד אולי עשיתי משהו לא נכון (למרות שנראה לי שהכול נעשה נכון).

פורסם

יש 37 גיגה.

יש גמפר שמגביל את ההרד-דיסק ל32 {בפני מחשבים וביוסים ישנים}, תראה איך סידרת את הג'מפר.

פורסם
  • מחבר

רגע אני צריך שיסבירו לי את זה אחת ולתמיד

יש לי כבר עוד ההרדיסק אסור ששניהם יהיו על אותו ג'אמפר נכון?

עם אני יחליף ג'אמפר לג'מפר הכי שמאלי זה יהיה בסדר? ואני לא יצטרך להתקין הכול מחדש כאילו הוא פשוט יזהה את זה כ37 ג'יגה?

פורסם

אם הם על אותו כבל, אז אסור שהם יהיו באותו מצב {master\slave} אם הם על שני כבלים נפרדים אז הם יכולים להיות באותו מצב.

בקשר למיקום הג'מפר, אז אם הוא עם עוד CD או הרד-דיסק, אז שאחד יהיה מאסטר והשני סלייב, אם הוא לבד על הכבל אז שים אותו על גמפר מאסטר {או אם יש ג'מפר alone (משהו כזה)}

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להסביר לי מה המסטר ומה הסלייב

כי שני ההרדיסקים הם על אותו הכבל אני רוצה שהישן (גם 40 ג'יגה 7200) יהיה המסטר כי עליו מותקן הווינדוס והחדש יהיה סלייב.

מה הג'מפר שאני צריך לתת לכול אחד הכי שמאלי הכי ימני מה?

ולא עניתם על השאלה שלי אחרי שאני יג'מפר אותו אחרת ככה שהוא יהיה ההרדיסק 37 ג'יגה אני צריך להתקין אותו מחדש?

פורסם

ישנה מדבקה על ההרד-דיסק, עליה רשום איך לסדר את הג'מפר.

להתקין ? אתה מתכוון ליצור מחיצה מחדש ? לא נראה לי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה סידרתי והכול עובד מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים