פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ראיתי תמיכה תכנית וזה הפורום שנראה לי הכי מתאים לבעיה שלי.קניתי היום ההרדיסק חדש של מקסטור חיברתי אותו (פעם ראשונה בחיי בלי הוראות) והכול הלך חלק נכנסתי לווינדוס XP והוא זיהה את ההרדיסק אבל כשאני ניכנס למחשב שלי אני לא רואה שום כונן חדש בבקשה עזרה איך אני מגדיר את ההרדיסק החדש ככונן.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=45650
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר תודה רבה התקנתי הכול בהצלחה אבל יש לי עכשיו בעיה חדשהאני לא בטוח שהביאו לי ההרדיסק 40 ג'יגה נראה לי שטעו או עבדו עליי הגודל של ההרדיסק הוא רק 32 ג'יגה הדגם המדויק שלו הואmaxtor 6eo40lo תגידו לי זה הגיוני שבההרדיסק 40 ג'יגה יש קיבולת של 32 ג'יגה בלבד אולי עשיתי משהו לא נכון (למרות שנראה לי שהכול נעשה נכון).
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים יש 37 גיגה.יש גמפר שמגביל את ההרד-דיסק ל32 {בפני מחשבים וביוסים ישנים}, תראה איך סידרת את הג'מפר.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר רגע אני צריך שיסבירו לי את זה אחת ולתמידיש לי כבר עוד ההרדיסק אסור ששניהם יהיו על אותו ג'אמפר נכון?עם אני יחליף ג'אמפר לג'מפר הכי שמאלי זה יהיה בסדר? ואני לא יצטרך להתקין הכול מחדש כאילו הוא פשוט יזהה את זה כ37 ג'יגה?
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אם הם על אותו כבל, אז אסור שהם יהיו באותו מצב {master\slave} אם הם על שני כבלים נפרדים אז הם יכולים להיות באותו מצב.בקשר למיקום הג'מפר, אז אם הוא עם עוד CD או הרד-דיסק, אז שאחד יהיה מאסטר והשני סלייב, אם הוא לבד על הכבל אז שים אותו על גמפר מאסטר {או אם יש ג'מפר alone (משהו כזה)}
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר מישהו יכול להסביר לי מה המסטר ומה הסלייבכי שני ההרדיסקים הם על אותו הכבל אני רוצה שהישן (גם 40 ג'יגה 7200) יהיה המסטר כי עליו מותקן הווינדוס והחדש יהיה סלייב.מה הג'מפר שאני צריך לתת לכול אחד הכי שמאלי הכי ימני מה?ולא עניתם על השאלה שלי אחרי שאני יג'מפר אותו אחרת ככה שהוא יהיה ההרדיסק 37 ג'יגה אני צריך להתקין אותו מחדש?
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים ישנה מדבקה על ההרד-דיסק, עליה רשום איך לסדר את הג'מפר.להתקין ? אתה מתכוון ליצור מחיצה מחדש ? לא נראה לי.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים הנה, תסדר כך {זה לפי ההרד-דיסק החדש}http://www.maxtor.com/en/documentation/jumper_settings/style_b.htmאחד מאסטר ואחד סלייב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.