עבור לתוכן

DX11 בדרך? לחכות או לקנות?

Featured Replies

פורסם

אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך בערך עוד כחודש חודשיים יהיה כדאי לקנות או לחכות שיגיעו כרטיסי DX11 כבר?

מתי הם אמורים להגיע?

• תגובות 34
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לקראת ההשקה הרשמית של WIN7 בסביבות ספ'-אוק'.

בנתיים רק של ATI.

אני הייתי מחכה אם זה לא דחוף

פורסם

שווה לחכות זאת קפיצת מדרגה מטורפת ממה שקראתי

פורסם

תחכה

זה לא שהכרטיס מסך שלך כל כך גרוע שצריך החליף אותו במיידי

פורסם

זה לא שמחר יצא DX11 ויום אחרי זה יצאו משחקים שתומכים בו./

אין מה לחכות יש היום מחירים טובים לכרטיסים אם אתה מרגיש שאתה צריך כרטיס רכוש .

פורסם

אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך בערך עוד כחודש חודשיים יהיה כדאי לקנות או לחכות שיגיעו כרטיסי DX11 כבר?

מתי הם אמורים להגיע?

למה לדון עכשיו בבעיה שתתריד אותך, אם בכלל, רק עוד כחודש-חודשיים ?

כשתגיע לגשר, תבוא לכאן וננסה לעזור לך לחצות אותו..

שא ברכה.

פורסם

מתי הם אמורים להגיע?

עצם הגעתו של DX11 לא מבטיחה לך שיפורים כלשהם, זהו תקן שנועד בין היתר לאפשר פיתוח משחקים מתקדמים יותר תוך הפשטת תהליך התכנות.

כרגע, כל כרטיס מסך בעל תמיכה של סט DX10.1 יתאים ל WIN7 ולWDDI החדש.

פורסם

10.1 אם תשים לב רק עבור כרטיסי ATI והוא תומך רק בחלק מהחדשנות של הDX 11

הDX 11 מאפשר להציג גרפיקה מפורטת בהרבה בביצועים טובים בגלל השיטה שבו החומרה ביחד עם האפליקציה על המחשב יעבדו , שווה לך לחכות לדעתי.

משחקים לא יצאו בקרוב, כרטיסים כן - והם יבטיחו לך את המשחקים העתידיים

פורסם

10.1 אם תשים לב רק עבור כרטיסי ATI והוא תומך רק בחלק מהחדשנות של הDX 11

הDX 11 מאפשר להציג גרפיקה מפורטת בהרבה בביצועים טובים בגלל השיטה שבו החומרה ביחד עם האפליקציה על המחשב יעבדו , שווה לך לחכות לדעתי.

משחקים לא יצאו בקרוב, כרטיסים כן - והם יבטיחו לך את המשחקים העתידיים

אני לא יודע עד כמה אתה וותיק כאן בפורום או בעולם המחשבים, אך משפטים מהסגנון שאתה רשמת שמעתי מאנשים גם לפני שיצא ה DX10.

אני עדיין מחכה אגב למשחק נורמאלי שייצא ב DX10. (רמז: זה לא הולך לקרות)

פורסם

האם ה4890 תומך בDX10.1 והאם זה כדאי לקנות אותו עד שהכרטיסים החדשים יצאו?

פורסם

כן ואל תיקח את הכרטיסים החדשים כשיקול

מי ישמע מחר כבר יוצאים משחקים ל DX11

פורסם

איפה ה4890 ממוצב ביחס לGTX285?

פורסם

זה תלוי באיזה פרמטרים אתה משווה אותם... בגדול הם נותנים ביצועים זההים כאשר ל GTX285 אין תמיכה ב DX10.1 מה שיכול להוות בעיה כאשר תעבור לWIN7 מבחינה פונקציונאלית (למשל כאשר יצא DX11 אז הכרטיסים האלה יתנו ביצועים טובים יותר בגלל שהם תומכים בפקודות "מופשטות" בשונה מ כרטיסים של DX10 שאינם תומכים)

פורסם

קודם כל אני מניח שלרוב gtx285 נותן ביצועים טובים יותר. ה-4890 מתחרה ב-gtx275.

מבחינת פונקציונאליות, DX11 יתמוך אחורה Compute Shaders 4.x (שזה 4.0 לאנוידיה ו-4.1 ל-ATI) כאשר שניהם מוגבלים לעומת CS 5.0.

מה CS 4.1 נותן ש-CS 4.0 לא, לא מצאתי שום אזכור. אבל פיצ'רים שונים כמו tesselation יעבדו רק על חומרת DX11, אז אני בספק

שנתחיל לראות בוסטיס משמעותיים בכרטיסי DX10.1 רק בגלל שמשחק נכתב ל-DX11.

בכל אופן, אם כבר מדברים על GPGPU - Compute Shaders שיתמוך בחומרת DX10 ומעלה, עם הגבלות,

כדאי להזכיר את CUDA ו-PhysX שאנוידיה תומכים בלעדית, וזה לפחות בינתיים הרבה יותר מפותח \ בשימוש ממשי. את זה אתה מקבל עכשיו.

DX11 שימושי תקבל מאוחר יותר, וגם אז אל תצפה לניסים עם חומרת DX10.1 ביחס ל-DX10, אולי שיפור ל-AA ו-SSAO פה ושם, כמו עכשיו,

בתוספת יעילות מסויימת ל-Compute Shaders.

פורסם

זה אומר שה285 לא נתמך בסביבת ווינדוס 7?ולאור כל המבחני ביצועים מה באמת כדאי לי לקחת כרגע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים