עבור לתוכן

חוות דעת על החנות WELLCOM

Featured Replies

פורסם

אני לא מכיר את החנות הזאת אבל ראיתי מחשב ממש זול ושווה בוואלה שופס שמסופק ע"י החנות..

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3

מחיר ממש טוב 1250 לאחר הנחה ולאחר הובלה...

אז אני רוצה חוות דעת על החנות ...

תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

הם ממוקמים בראשון, מול "הרצל 2".

קניתי שם פעם אחת, כולם שם רוסים אבל מאוד נחמדים ועושה רושם שהם יודעים על מה הם מדברים :xyxthumbs:

בהחלט אקנה שם שוב בקרוב.

פורסם

ואילו דעתי היא לכיוון ההפוך בדיוק.

נתחיל מהעובדה שקיימת חנות מקוונת נוספת, בשם DIGMA, שמשום מה חולקת עם WELLCOM את מספר הטלפון (!) ואת המחירים (הזהים לחלוטין בשתיהן). למה להציג חנות אחת בשתי שמות שונים? כדי שבמקרה שצריך להחליף חלקים תמיד אפשר יהיה לטעון שאין ובינתיים להמשיך עסקים כרגיל מהחנות השניה? כדי שבמקרה של בעיה ממש רצינית ניתן יהיה פשוט לסגור אחת מהם לחלוטין ולהמשיך לנהל את השניה כאילו כלום לא קרה?

נמשיך בזה שהמחירים שלהם הם ממש לא אטרקטיביים. מחשב כמו הזה בלינק ניתן להרכיב באותו מחיר בהרבה חנויות (SKYPC למשל), בעוד שמחשבים לפי מפרט זהה מוכן מראש לרוב יעלו אפילו פחות. אם להסתכל על הרכיבים בנפרד, בעיקר הרכיבים היקרים יותר כגון כרטיסי מסך חזקים, תגלו שהמחיר נמצא הרבה מעבר לעסקה הטובה ביותר שתוכלו למצוא.

פורסם

חוץ מספקולציות יש לך ניסיון אישי איתם? אז יש להם "2 שליחויות", זה לא צריך להפריע לך.

המחירים שלהם מאוד אטרקטיביים במגוון רחב של מוצרים, אז המחשבים המורכבים שלהם לא משהו, אבל יש עוד מוצרים שאפשר לקנות שמה.

פורסם

חוץ מספקולציות יש לך ניסיון אישי איתם? אז יש להם "2 שליחויות", זה לא צריך להפריע לך.

אין שום סיבה מוצדקת שאני יכול לחשוב עליה להחזיק 2 "שלוחות" (לא שליחויות...) באתרים שונים ותחת שמות שונים. בפועל מדובר בהצגת עסק יחיד תחת שני "פנים" שונות. זה לא מריח טוב, נקודה. מבחינתי כל מה שמריח כמו רמאות הוא סיבה טובה להתרחק, גם מבלי שיהיה לי "נסיון אישי" איתם.

פורסם

אם זה באמת מריח לך רע - תרים טלפון ותתעניין.

פורסם

אני לא בטוח שהייתי קונה מחנות שמוכרת מחשב עוצמתי עם כרטיס מסך מובנה.

פורסם

אני יודע שזה ניראה שאני "מגונן" על החנות - אבל זו באמת אמרה טיפשה:

אני לא בטוח שהייתי קונה מחנות שמוכרת מחשב עוצמתי עם כרטיס מסך מובנה.

כל מחשב "עוצמתי" חייב להיות בעל כרטיס מסך מפלצתי לגימיינג? :kopfpatsch:

פורסם

אין שום סיבה מוצדקת שאני יכול לחשוב עליה להחזיק 2 "שלוחות" (לא שליחויות...) באתרים שונים ותחת שמות שונים. בפועל מדובר בהצגת עסק יחיד תחת שני "פנים" שונות. זה לא מריח טוב, נקודה. מבחינתי כל מה שמריח כמו רמאות הוא סיבה טובה להתרחק, גם מבלי שיהיה לי "נסיון אישי" איתם.

אם זה באמת מריח לך רע - תרים טלפון ותתעניין.

באמת נשמע מסריח

למה לבזבז שיחת טלפון על זה, חסר חנויות אמינות באיזור?

פורסם

שמוכרות את המוצר הספציפי שאני צריך עם תודעת שירות לקוחות גבוהה? - כן.

פורסם

הם ממוקמים בראשון, מול "הרצל 2".

קניתי שם פעם אחת, כולם שם רוסים אבל מאוד נחמדים ועושה רושם שהם יודעים על מה הם מדברים :xyxthumbs:

בהחלט אקנה שם שוב בקרוב.

:kopfpatsch::screwy: :s05:

שמוכרות את המוצר הספציפי שאני צריך עם תודעת שירות לקוחות גבוהה? - כן.

מה כ"כ ספציפי במחשב הזה? אין שם אפילו רכיב אחד שלא ניתן להשיג בכל, אבל כל, חנות מחשבים. (טוב נו אולי לא "מארז חזק עם מאווררים" זה באמת משהו נדיררר).

פורסם

אני יודע שזה ניראה שאני "מגונן" על החנות - אבל זו באמת אמרה טיפשה:

כל מחשב "עוצמתי" חייב להיות בעל כרטיס מסך מפלצתי לגימיינג? :kopfpatsch:

מצטער מאד, אבל אני לא רואה סיבה לקנות מחשב חזק אם הוא לא מיועד למשחקים\עריכת וידאו, ובשביל שניהם צריך כרטיס מסך חזק.

פורסם

מה לגבי עריכת שירים? תיכנות?

חוצמזה, שלערכית וידיאו יש כרטיסים שונים ממשחקים אז גם אם יהיה לי את כרטיס עריכת הוידיאו הכי מתקדם בשוק, בדר"כ בישומי תלת מימד הם משתווים לאיזה גיפורס 4 וכאלה.

פורסם

בדיוק, כל מה שמסתובב אצלכם בראש זה רק "גיימינג גיימינג גיימינג עריכת וידאו ועוד קצת גיימינג".. שמעתם פעם על Multi-Tasking אמיתי? תחנות עבודה? vmware? בסיסי נתונים? כנראה שלא.

:kopfpatsch::screwy: :s05:

אין לי שום בעיה עם רוסים, אבל אחרי שתבקר בחנויות שכונתיות אחרות ובעיקר ב KSP סניף ראשון מערב, תבין על מה אני מדבר.

מה כ"כ ספציפי במחשב הזה? אין שם אפילו רכיב אחד שלא ניתן להשיג בכל, אבל כל, חנות מחשבים. (טוב נו אולי לא "מארז חזק עם מאווררים" זה באמת משהו נדיררר).

לא יזיק לקרוא:

המחירים שלהם מאוד אטרקטיביים במגוון רחב של מוצרים, אז המחשבים המורכבים שלהם לא משהו, אבל יש עוד מוצרים שאפשר לקנות שמה.

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/products_id/8327?osCsid=aa0a2b2686d1219591c4284cdcdfa9b3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים