פורסם 2009 ביולי 1516 שנים קניתי דל 1545, התגלו 2 פיקסלים שרופים.חנות טוענת שהדבר לא באחריות של דל. האחריות חלה מ 3 פיקסלים שרופים באותו מקום או 5 מפוזרים.מישהו יכול לאמת את זה?
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אמת בדבריהם, אלא אם כן קנית חומרה שמוגדרת ע"פ Dellכ-Zero Tolerance (בדרך כלל חומרה יקרה). אם הפקסליםהשרופים ממש מפריעים לך, ואם לא עברו שבועיים מעת הרכישהתאיים עליהם בביטול עיסקה, או שיחליפו לך ת'נייד. אם הם לאמוכנים להחליף לך את הנייד, בטל עסקה. (ותפרד בנוסף מ-100שקלים)
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים הוא צודק אתה יכול לבטל עסקה עד 14 ימים מיום הקניה ,אני מקווה שעדיין אין לך 14 יום
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים תודה רבה,אני מחזיר את הלפטופואתה עושה בשכל, לא שווה את ה-100 ש"ח העוגמת נפש להשאר עם לפטופ עם פיקסלים שרופים שכל פעם יזכירו לך ש"דפקו אותך"לי היה מסך עם 1 כזה (בתקופה שהם היו יקרים) וזו ההרגשה שלוותה אותי תקופה ארוכה.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים למיטב ידיעתי מותר להחזיר סחורה אשר לא נעשה בה שימוש\לא נפתחה עד 14 יום (לפי חוק).כמובן שלחנות מותר להיות יותר גמישה מבחוק...
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים לשום חנות אין אינטרנס שיחזירו להם סחורה במיוחד לא פגומה שכביכול אין להם אחריות עליה כלומר אין להם מה לעשות עם נייד שיש לו םיקסלים שרופים הם יצתרכו לתת אותו למישהו אחר שכנראה יעשה להם גם בעיות איתואני חושב שמותר עד 14 יום גם אם נפתחה האריזה
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים ואתה עושה בשכל, לא שווה את ה-100 ש"ח העוגמת נפש להשאר עם לפטופ עם פיקסלים שרופים שכל פעם יזכירו לך ש"דפקו אותך" לי היה מסך עם 1 כזה (בתקופה שהם היו יקרים) וזו ההרגשה שלוותה אותי תקופה ארוכה. זו בעיה נפשית יותר מבעיה טכנולוגית.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים זו בעיה נפשית יותר מבעיה טכנולוגית. נפשית או לא, שווה להפרד מ-100 ש"ח כדי לקבל מוצר תקין ולהיות שלם עם עצמך.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים נפשית או לא, שווה להפרד מ-100 ש"ח כדי לקבל מוצר תקין ולהיות שלם עם עצמך.ברמות מחיר אלה, ללא ספק. אם זה באמת מפריע לך בצורה שתצדיק את הטרחה.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים פיקסלים שרופים זה לא סוף העולם. כן זה מטריד ומעצבן כאשר זהמגיע עם מוצר שרק עכשיו קנית, אבל זה חלק מהחיים, זה כמו נקודתחן שאתה נולד איתה... (טוב, אני מגזים).כמו שאמרתי קודם וכמו ש-QttP אמר, אם זה שווה את הטירחה, תעשהאת זה. אני חיי עם פיקסלים שרופים בנייד "הכבר לא כל כך חדש" והםנוצרו כמה שובעות אחרי שקניתי את הנייד. אם אני לא מתמקד בחיפושהפיקסלים השרופים, אני כלל לא שם אליהם לב.ואני בטוח שאם כל משתמשי הפורום יחפשו פיקסלים שרופים במסכים שלהם,עם זכוכית מגדלת, לפחות 10 אחוז מהם יגלו שיש להם פיקסלים שרופיםבמסך ורק עכשיו הם שמו לב לזה.http://hijinksensue.com/2008/08/04/its-hardly-noticeableוהנה קישור לשעשע אותכם... ^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.