עבור לתוכן

למישהו יש ניסיון עם אתר הקניות של YNET?

Featured Replies

פורסם

ובמיוחד בקטע של ה"תן מחיר".

מה הקטע עם זה בדיוק? ראיתי שמפרסמים הרדדיסק נייד 1TB הצעות החל מ- 399 . יש שם איזה טריק או שכדי לקנות? תודה

פורסם

האתר מופעל ע"י P1000.

אין שום טריק- הצעה שכדאית למוכר תאושר באופן אוטומטי.

פורסם

כן, קניתי שם בעבר והייתי מרוצה מהקניה. כמו כן, כשעומד מאחורי האתר

גוף רציני כמו ידיעות, לדעתי אתה יכול לסמוך על זה.

אבל לגבי המוצר, אני לא בדיוק בכמה כסף ניתן להשיג אותו, אבל לדעתי שווה יותר

לקנות ב-500 ש"ח דיסק מקביל של סיגייט עם 5 שנות אחריות, לעומת שנתיים בלבד ב-WD המדובר.

פורסם

אני אדגיש שוב:ידיעות אחרונות לא עומדים מאחורי האתר.

"ברוכים הגולשים לאתר ynetshops אתר המכירות המנוהל ומופעל - ע"י סמייל מדיה בע"מ מקבוצת smile - אינטרנט זהב, והינו באחריותה הבלעדית של סמייל מדיה בע"מ ("הערוץ")" (הקדמה לתקנון)

"1.7. הערוץ וזירת המכירות מנוהלים ומופעלים על ידי סמייל מדיה בע"מ, על גבי תוכנות ומערכות בבעלותה של סמייל מדיה בע"מ ומאוחסן על ידי סמייל מדיה בע"מ, וכל הפעולות בערוץ מבוצעות באמצעות מערכת ההזמנות של סמייל מדיה בע"מ ודרך שרתי המחשב של אתר ynetshops. ידיעות אינטרנט אינה בעלת התוכנות והמערכות המצוינות לעיל, אינה מנהלת או מפעילה את הערוץ ו/או את זירת המכירות ואינה מעורבת בפעילות המבוצעת במסגרת הערוץ וזירת המכירות, וידיעות אינטרנט אינה נושאת באחריות כלשהי מול אף גורם המשתמש במערכות הערוץ. "

http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/terms.aspx?came=572

פורסם

כן, קניתי שם בעבר והייתי מרוצה מהקניה. כמו כן, כשעומד מאחורי האתר

גוף רציני כמו ידיעות, לדעתי אתה יכול לסמוך על זה.

אבל לגבי המוצר, אני לא בדיוק בכמה כסף ניתן להשיג אותו, אבל לדעתי שווה יותר

לקנות ב-500 ש"ח דיסק מקביל של סיגייט עם 5 שנות אחריות, לעומת שנתיים בלבד ב-WD המדובר.

לסיגייט אין 5 שנים אחריות.

פורסם

http://hwzone.co.il/news/1230153570/88363/

האחריות המורחבת של סיגייט זו שטות, או לפחות מה שנשאר ממנה. אתה באמת רוצה סיגייט בשביל שתקבל 5 אחוז הנחה על הקשיח הבא שלך?

פורסם

כל הרעיון של "תן מחיר" הוא משהו בסגנון של "להתמקח עם הנציג הממוחשב הוירטואלי של המוכר". אני מאמין שכשחברה מעלה מוצר תחת קטגוריית "תן מחיר" כאשר היא מכניסה מחיר של "החל מ-399 ש"ח" ו-"עד 36 תשלומים", היא מכניסה ערך אופטימלי מבחינה. נגיד, 500 ש"ח ב-5 תשלומים. אתה צריך לקלוע בול לערך הזה או להיות קרוב כדי לקבל את המוצר.

כדי שתוכל לתת הצעה טובה וגם לזכות, מומלץ להכנס לזאפ ולהשוות מחירים, לבדוק מה המחיר הממוצע וכמה תשלומים נותנים בדר"כ. סביר להניח שתוכל לקבל מחיר דומה במספר יותר של תשלומים או מחיר נמוך יותר, אולי אפילו משמעותית, אם תשים מספר נמוך של תשלומים. אתה צריך לזכור שאם תשים מחיר נמוך מדי, לא תזכה כי אף אחד לא באמת יפסיד על מה שהוא מוכר לך. כך גם לגבי תשלומים, אם תשים 36 תשלומים, המערכת בטח תחכה שתציע מחיר מטורף, או שמאידך, תוריד במספר התשלומים ותראה איך אתה זוכה.

פורסם

במושג של "תן מחיר" (מחיר ממוצע או קבוצתי) ונותנים לך לחיות "באשליה" שאת מתמקח ומציע מחיר עד "חמישה" הצעות ותמיד "לא זכית"

ונותנים לך "בונוס" של עוד "חמישה" הצעות נוספות, שאם לא הגעת קרוב מאד למחיר שלהם גם "לא זכית",

ומכאן תופיע לך הודעה משהו כזה בערך: "מאחר שאתה לקוח עדיף אצלנו אנו מציעים לך את המוצר במחיר ______" מחיר הקיים אצלם.

לפעמים אתה יכול לעבור את המחיר הקיים אצלם ואז יופיע המילה" זכית" בגדוללל.

וזה קורה הרבה...

פורסם

אני לא חושב שזו אשליה כמו שאתה מתאר אותה אבל אני גם לא חושב שתוכל לעשות קומבינה על חשבון הספק.

עובדה, יצא לי לרכוש ממש לאחרונה Wii ב-1,100 ש"ח וב-12 תשלומים, כולל ערכת ה-Wii Sport.

תראה לי מקום שבו היית משיג את זה בפחות מ-1,400 ש"ח והיו עושים לך טובה אם היו נותנים לך 3 תשלומים.

פורסם

נכון שנותנים לך 12 תשלומים ללא רבית ועד 36 עם ריבית,

בכל אתר קניות באינטרנט יש את העוגה של רבי תשלומים שמושכים את הצרכן לקנות - אבל צריך לבדוק טוב טוב,

וכן לעיתים קרובות שהתקשרו אליך להודיע לך שהמוצר נגמר ויש להם מוצר אחר .

אני מציע ללכת למרכזי קניות גדולות כגון: "מחסני חשמל" "טקרלין חשמל" ועוד ועוד, שנותנים לך גם הנחות גדולות וגם ב-24 תשלומים ללא ריבית.

פורסם

תאמין לי שבדקתי טוב טוב לפני שביצעתי את הרכישה המדוברת.

שוב, לא בדקתי לגבי כל המוצרים שנמכרים באינטרנט אבל לבוא ולהגיד בצורה גורפת שכולם עובדים עליך ושכל העסק הוא תרגיל זו הגזמה פרועה משוללת קשר למציאות. כי הנה, עובדה שנתתי לך דוגמא למקרה שזה כן עבד ולעסקה שבשום מקום אחר כנראה לא הייתי מקבל. הקאץ' היחיד הוא שבגלל שהמכירה הופיעה בעמוד הראשי של ואיינט, אספקת המוצר היא לא מהיום למחר אבל הם עדיין מתחייבים ל-14 ימי עסקים ובמקרה שלי לא הייתי צריך את המוצר דחוף להיום.

פורסם

במושג של "תן מחיר" (מחיר ממוצע או קבוצתי) ונותנים לך לחיות "באשליה" שאת מתמקח ומציע מחיר עד "חמישה" הצעות ותמיד "לא זכית"

ונותנים לך "בונוס" של עוד "חמישה" הצעות נוספות, שאם לא הגעת קרוב מאד למחיר שלהם גם "לא זכית",

ומכאן תופיע לך הודעה משהו כזה בערך: "מאחר שאתה לקוח עדיף אצלנו אנו מציעים לך את המוצר במחיר ______" מחיר הקיים אצלם.

לפעמים אתה יכול לעבור את המחיר הקיים אצלם ואז יופיע המילה" זכית" בגדוללל.

וזה קורה הרבה...

קשקוש. זה שאתה חיי בסרט וכנראה מציע מחירים לא הגיוניים (רמז: אי אפשר לקנות LCD 50 אינץ' ב-500 שקל, וגם לא ב-1,000) לא אומר שהשיטה עובדת עליך.

השיטה היא מאוד פשוטה - הספק קובע מחיר מינימום. זה מחיר פנימי במערכת ולא מה שמוצג לך ב"הצעות החל מ.."

ברגע שאתה מציע מחיר שווה/גבוה ממחיר המינימום - אוטומטית ההצעה מתקבלת ומתבצעת לך הזמנה.

הצעת פחות? הוא יגיד לך שזה לא מספיק גבוה. למעשה יש אפילו אלגוריתם שרומז לך אם אתה קרוב - למשל אם מחיר המינימום הוא 3,000 ש"ח אז בהצעה של 500 ש"ח הוא יכתוב לך לצאת מהסרט, אבל בהצעה של 2,800 הוא יכתוב לך שאתה צריך להעלות עוד קצת את ההצעה ואז יהיה בסדר.

נ.ב.

לא מין הנמנע שקיים אלגוריתם שמנסה "למשוך אותך" למעלה. למשל, במוצר שהספק קבע לו מחיר מינימום של 500 ש"ח (הכוונה היא למחיר מינימום פנימי שבו הוא מוכן למכור, לא זה שמופיע ב"הצעות החל מ.."), ייתכן שהצעה על 500 ש"ח לא תתקבל אם תציע אותה כבר בפעם הראשונה (מתוך ניסיון למשוך אותך קצת למעלה) אבל כן תתקבל אם נגיד תתחיל ב-200 ועד ההצעה החמישית תגיע ל-500 המיוחל.

נ.ב. 2

בגלל שמדובר בהזמנות ישירות מהיבואן (ולא מחנות כלשהיא), בהחלט במקרים רבים אפשר להשיג מחירים טובים מאוד.

כמו כן, יבואנים הם בעלי מרווח נשימה (מסגרת אשראי-זמן) גבוה יותר מחנויות רגילות, ולכן ברוב המקרים אין בעיה להשיג 12 תשלומים ואף יותר, ללא ריבית.

אני למשל קניתי לפני שנה מצלמה דגיטלית ב-36 תשלומים ללא ריבית, סתם בשביל הקטע. מה שמצחיק זה שאני עדיין משלם עליה (ואמשיך לשלם בשנתיים הקרובות) על אף שהיא כבר שודרגה ולא בשימוש.. :P

נ.ב. 3

חמש!!! חמש הצעות!!! חמש!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים