פורסם 2009 ביולי 1416 שנים שלום לכולם .. שאלה שמאוד מסקרנת אותי שרציתי תמיד לדעת עד כמה הספק הנ"ל שיש ברשותי יוכל להחזיק מערכת חדשה . בוא נגיד לדוגמא מערכת כזו amd phenom ii x4 הלוחות החדישים של ג'יגהביט עם הצ'יפסט החדש וכמובן כרטיס מסך מדגם HD4870 כמו כן על המחשב שיש לי במפרט ( ז"ל כבר לא איתנו חוץ מהספק ועוד כמה דברים ) היה לי HD4850 והכל היה מצויין חוץ מהמעבד שהגביל מאוד . פשוט רציתי לדעת אם במידה ואני קונה מחשב חדש . מה הגבול של הספק הזה ואיזה מערכת אפשר באמת להרכיב בשבילו כי אם באמת זה יחזיק זה יחסוך לי כמה מאות שקלים לספק תודה רבה .
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים לא הייתי קופץ על המציאה ומציע לקחת ספק חזק יותר למרות שהליברטי יחזיק את המערכת השאלה לכמה זמן
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר לכמה זמן אתה חושב ?.. נגיד מעבד וכרטיס מסך כמו שרשמתי .. תיהיה לו בעיה ? הרי גם המעבדים החדשים צורכים פחות חשמל לא?!
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אני משתמש באותו ספק להחזיק את המערכת שלי, כולל OC.כמובן שאני על הקצה אבל עד היום לא נתקלתי בבעיות.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר אני משתמש באותו ספק להחזיק את המערכת שלי, כולל OC. כמובן שאני על הקצה אבל עד היום לא נתקלתי בבעיות. וואו מרשים ! OC זה מאוד תלוי באיזה מעבד אני יקח . אבל תוצאה מכובדת מאוד מה שיש לך תודה על התשובה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.