פורסם 2009 ביולי 1416 שנים שלום!קיבלתי היום זימון (דרך "עולים על מדים") לועדה רפואית חוזרת, לא ביקשתי לערער או הסתרתי מידע, מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה לכך שקיבלתי את הזימון? תודה רבה מראש לעונים
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים איזה פרופיל נקבע לך? אילו סעיפי ליקוי? האם הבאת איתך לצו ראשון מסמכים רפואיים כלשהם?
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים הרופא שלך סימן משהו בטופס הרפואי ב-"כן"? או כתב באיזשהו טופס רפואי משהו על מצב בריאותי לא 100%? כי אם כן אז זה זימון סטנדרטי.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מוזר לא מזמנים לוועדה חוזרת אלה אם אתה מערער. נראה לי שלא הית מהתחלה בועדה רפואית . קיצר "ועדה" אתה עומד להוריד פרופיל עם X סעיפים [ בעצם זה האישור הסופי ,לא שהם אי פעם אמרו לא ]" מול בן אדם שמקבל עשרות כמוך ביום 20 שניות במשרד ואתה ויוצא עם טופס "אישור מוועדה על הפרופיל שנקבע לך קבוע/זמני עם סעיפי ליקוי"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.