עבור לתוכן

HP 7070ej - התקנת XP

Featured Replies

פורסם

אהלן.

יש לי את הנייד הזה ואני רוצה להתקין בו XP במקום ויסטה.

באתר של HP יש רק 4 דרייברים שממש לא מה שצריך אחרי פירמוט (אין אודיו, מסך, ובעצם...כלום).

ניסיתי לדבר עם התמיכה והם היו ממש לא נחמדים - שאלתי למה הם כל כך קשים הרי כמעט כולם רוצים XP אבל לא קיבלתי תשובה.

האפשרות היחידה היא להעזר בכם - איך אוכל להוריד דרייברים לפני ההתקנה?

הצ'יפסט הוא 965 של אינטל - האם לדעתכם הדרייברים באתר אינטל יהיו טובים?

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

דרייברים לרכיבים סטנדרטיים של הצ'יפסט (אודיו, WIFI, אולי כ. מסך אם זה מובנה של אינטל) כנראה יהיו טובים גם מאתר אינטל.

דרייברים של רכיבים אחרים זה יותר בעייתי, כי צריך לחפור ולמצוא את היצרן, וזה במקרים שלא מדובר במשהו ייחודי של HP.

כל זאת בהנחה שתצליח בכלל להתקין XP בלי להתסבך עם דרייבר SATA כדי שההתקנה תזהה לך את הדיסק הקשיח. הניסיון מראה שב-BIOS של HP לרוב אין אפשרות להעביר את ה-SATA למצב תאימות שיאפשר התקנה ללא דרייבר.

פורסם

בדגמים הצרכניים אין את האפשרות.

בדגמים העסקיים יש את האפשרות בביוס ואף דרייברים לכל רכיב למערכת הפעלה XP.

אולי תחשוב על 7?

פורסם

דרייברים לרכיבים סטנדרטיים של הצ'יפסט (אודיו, WIFI, אולי כ. מסך אם זה מובנה של אינטל) כנראה יהיו טובים גם מאתר אינטל.

דרייברים של רכיבים אחרים זה יותר בעייתי, כי צריך לחפור ולמצוא את היצרן, וזה במקרים שלא מדובר במשהו ייחודי של HP.

נכון

כל זאת בהנחה שתצליח בכלל להתקין XP בלי להתסבך עם דרייבר SATA כדי שההתקנה תזהה לך את הדיסק הקשיח. [glow=red,2,300]הניסיון מראה שב-BIOS של HP לרוב אין אפשרות להעביר את ה-SATA למצב תאימות שיאפשר התקנה ללא דרייבר[/glow].

לא נכון היה לי את המחשב הזה אתה יכול להעביר בבאיוס

פורסם

טוב לדעת זאת. ברוב הפביליונים אין אפשרות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכם.

דווקא החלק הקל היה הפירמוט - אין בעיה בהגדרת הביוס ל SATA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים