עבור לתוכן

עזרה מציבור המקועקעים

Featured Replies

פורסם

^

הוא נראה כמו בארני הדינוזאור עם ההרחבות האלה בנחיריים :lol:

barney.jpg

• תגובות 51
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דניאל קרייזר?

מאיפה אתה מכיר אותו?

פורסם

בתור מקועקע כבר מספר שנים:

אל תקשיב לכל הקשקשנים (הכנראה לא מקעוקעים) שהגיבו כאן באשכול. (מלבד Xtazy-Mike)

שאומרים שאתה מצטער? איך הם יודעים? הם שמעו מחבר של חבר של חבר. במקרה הטוב.

אם אתה סגור על עצמך, ב-100%, לך על זה.

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אני בגיל 16 עשיתי קעקוע של נחש קוברה,

שעד היום (קרוב ל-8 שנים), אני ממש לא מצטער עליו, ולאחרונה שידרגתי אותו עם טרייבל,

על מנת "לרענן" אותו קצת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

דודו, כל מה שאמרנו לו זה שקעקוע זה לא משהו של מה בכך. ליותר מדיי אנשים למרות שזה נראה מגניב בילדות, זה ממש לא מגניב לאחר הילדות וזה מביש.

גם לי היו קעקועים בילדות אבל זמניים. התלהבתי מהם לכמה שנים וזהו, הורדתי. אני שמח שאתה אוהב את זה אבל לקרוא לאחרים קשקשנים זה מיותר לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אוקי.. תודה רבה על התגובות מכולם ..

למדתי פה כמה דברים חשובים..

אבל עדיין החלטתי ללכת על הקעקוע שכנראה יעשה לקראת החורף (חודשים שלוש מעכשיו בערך)

אני כנראה אלך על הקעקוע הראשון עם קצת שינויים ..

פורסם

article-1193384-055e4fe3000005dc-456_306x481.jpg

לא יתקבל לעבודה במקדונלדס

זה לא הזה שקעקע לילדה אחת את כול הפרצוף כמעט בכוכבים כשהיא ישנה?

פורסם

כן :lol:

פורסם

זה לא הזה שקעקע לילדה אחת את כול הפרצוף כמעט בכוכבים כשהיא ישנה?

:s05:

פורסם

באשר לילדים שלי - מבחינתי, מגיל 18 שיעשו קעקועים, זה החיים שלהם והבחירה שלהם. איזה מין אבא אני אהיה אם אני שותה אלכוהול ומונע מהם, או שיש לי קעקוע ולהם אני לא מרשה?

אבא אחראי אכפתי ואוהב, המעוניין להקנות לילדים שלו את הערכים הנכונים ודואג שלא יעשו צעד עליו יתחרטו מאוחר יותר.

אם הילד יודע להגיד גלגל זה לא אומר שהוא יכול כבר לנהוג לבד.

פורסם

בגיל 18 אני לא יכול למנוע את זה מהם, ברור לך. אני מעדיף לתת להם את ההרגשה שאני נותן להם חופש בחיים, ולא כולא אותם בגבולות בלתי נראים שבשניה שהם יקלטו שלא קיימים או שאני לא יכול לאכוף אותם, יעברו עליהם בכל הזדמנות.

בנוגע לאלכוהול - זה קיים, אנשים שותים, אין מה לעשות. אני מעדיף שאצלי בבית הוא ישתה טיפה יין או טיפה בירה פעם בכמה חודשים כשהוא ילד קטן, מאשר שפעם ראשונה שהוא יוצא לפאב עם חברים הוא ישתה לי כמו חמור ויעשה לעצמו נזק.

בקשר לתמונה שפרסמו פה: זה כבר מגעיל ברמות, מה שהוא עשה לעצמו. אני בעד עגילים ובעד פירסינגים, אבל לא להגזים בזה. עד לאחרונה היה לי עגיל באוזן שמאל, שהורדתי בעקבות הגיוס המתקרב. תראו את זה - יקרבו לו מגנט לפנים והם יתלשו.

פורסם

כמובן שאני לא מדבר על גיל 18 וברור שאי אפשר לכלוא אותם, אבל גם לחופש יש גבול.

אני מתכוון להכוונה מהסוג הנכון מהזוג שאתה הצגת. אם הילד רוצה קעקוע או פירסינג אז להסביר לו את ההשלכות שיש לאקט כזה.

שלא יחליט בעקבות גחמות חברתיות ילדותיות כאלה ואחרות ללכת ולעשות קעקוע במקום גלוי, שאחרי 3 חודשים יתחרט עליו.

שידע שאחרי צעד כזה (יותר במקרה של קעקוע) אין דרך חזרה. שיבין, יפנים ואז יחליט אם הוא באמת רוצה את זה.

גם לגבי אלכוהול, אם הוא פוגש אותו בבית, לפחות שיפגוש את הסוג האיכותי והטוב.

שילמד מה הן ההשלכות שלו. ושיבין את החוקיות של נושא האלכוהול.

אני הייתי מעדיף שהילד שלי לא ישתה בכלל. אבל אם כבר, אז כמו שאמרת שישתה בצורה מבוקרת (מאוד) ותחת פיקוחי.

אנחנו אומרים ומתכוונים לאותו דבר. רק הפריע לי ה- "איזה מין אבא אני אהיה..."

אתה אבא לא חבר. התפקיד שלך הוא לפקח, ללמד, להעיר ולהקנות ערכים שחבר לעולם לא יוכל לעשות.

גם אם הילד שלך יעשה פרצוף או משהו לא ימצא חן בעיניו. עליו להפנים את הרעיון שיש מישהו שמבין יותר טוב ממנו.

עם ניסיון עשיר יותר משלו.

מה שהוא לעולם לא יבין בגיל צעיר, זה שאתה עושה זאת מתוך אהבה ואיכפתיות.

פורסם

בגיל 18 אני לא יכול למנוע את זה מהם, ברור לך.

גם בגיל 16 אתה לא יכול

פורסם

כנראה שאתה צודק. בכל גיל שלא יהיה, אני אמליץ נגד לעשות את זה עד גיל 22-23, אבל אם הוא רוצה בכל זאת, שיהיה לו לבריאות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים