עבור לתוכן

עזרה מציבור המקועקעים

Featured Replies

פורסם

אני כבר כמה חודשים חושב על לעשות קעקוע וכבר יש לי כיוון..

יש לי אהבה גדולה למוזיקה (אני תקליטן במקצוע) ואני רוצה לעשות קעקוע שיהיה קשור למוזיקה עם קשר למוזיקה אלקטרונית או קשר לארץ ישראל..

יש לי כמה רעיונות בראש ..

זה אחד :

nzg084.jpg

ואני ישנה אותו קצת שיראה כמו מגן דויד (ולא כוכב)

או זה:

295tw11.jpg

זה סתם כיוון.. זה לא יראה ככה..

הגודל הוא בערך חצי מצחיה של כובע והוא יהיה על כתף ימין ..

למישו יש אולי קעקוע דומה או רעיון כלשהו שיכול לעזור ?

• תגובות 51
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עצתי היא לא לעשות קעקוע בשום מצב.

אבל מאחר והצגת שתי אופציות אני חייב לבחור בראשונה. (השניה ממש ממש רעה)

פורסם
  • מחבר

תאמת שאני גם היתלהבתי מהראושנה.. צריך לבדוק איך זה יראה בתור מגן-דויד ..

ולמה עצתך היא לא לעשות קעקוע בכלל ?

אם זה קשור לדת אני מעדיף לא לשמוע..

פורסם

עצה ידידותית-DONT DO IT.

אתה עוד תתפלא(מאוד),כמה פעמים החיים שלך והתפיסות שלך לגבי חשיבותם של דברים ישתנו במהלך השנים..פעמים רבות מן הקצה אל הקצה,קעקוע כזה,שכיום נראה לך טבעי,יכול בעוד כמה שנים להפוך ל"מה לעזאזל חשבתי לעצמי?!"..סימן התו עלול לגרום לך להיראות בעוד כמה שנים כמו אותם היפים זקנים כיום,אשר עדיין נושאים קעקועי PEACE משנות ה70...ותגיד לי אתה איך זה נראה עליהם..

פורסם
  • מחבר

תשמע לקעקע את כל הגוף בכתובות מוזרות על שלום עולמי ועליי מריחואנה זה דבר שונה מקעקוע קטן של תו מוזיקה על הכתף..

חוצמיזה אבא עם קעקוע זה אבא מגניב ;D

פורסם

תשמע לקעקע את כל הגוף בכתובות מוזרות על שלום עולמי ועליי מריחואנה זה דבר שונה מקעקוע קטן של תו מוזיקה על הכתף..

חוצמיזה אבא עם קעקוע זה אבא מגניב ;D

השאלה היא האם אתה מוכן שהילדים שלך יעשו קעקועים

פורסם

הייתי רוצה לארגן לך תמונה של קעקוע של חבר שלי... גם הוא עיצב לעצמו משהו ודי יפה.

בניגוד לשאר האנשים פה, אני אומר... זה הגוף שלך, תעשה מה שאתה רוצה איתו

לגבי הקעקועים, 2 האופציות חלשות... שתה קצת קפה תעשן איזה ג'וינט ובסופ"ש תישב על לפחות 10 עיצובים שיעלו לך בראש, אח"כ תחזור אלינו

פורסם
  • מחבר

תשמע..

אם זה לא בגיל מוקדם מדיי שיעשו מה שבא להם ..

ויעקוב תנסה לסדר לי תמונה של הקעקוע .. וגם איזה חתיכה ב100

פורסם

נתקלתי במספיק אנשים שהיום עובדים בעבודות הגונות ומתביישים בקעקועים המפגרים של צורות שונות או פרחים או מגן דוד או שם של חברה או סמל רוק או תו נגינה או פרפר או כל חרטא אחרת שעוןלה בראש ונורא הצטערו על זה כעבור שנים מספר.

חלקם אף עשו ניתוח פלסטי הכולל חיתוך העור להסרת הקעקוע.

הצעה שלי - דמיין עצמך איפה תרצה להיות כאדם בוגר(במקצוע שיהיה לך ובחוג החברים שיהיה לך) ואיך תסתכל על הקעקוע באותו פרק זמן.

פורסם

שקלתי עד לאחרונה לעשות גמל מעופף (הסמל של יריד המזרח, שמאוד יפה בעיני) על כתף שמאל, מכיוון שאני מתגייס וצריך שמשהו יזכיר לי שבלב, אני אדם חופשי (זה גם היה הכינוי שלי פה בפורום, מה שמנציח את הקשר שלי לאתר), וכמובן, שאני ישראלי לא דתי (הגמל הוא סמל ישראלי, אבל לא בהכרח יהודי). ואז חבר צוות אחר (שסביר להניח שיגיב פה בקרוב) יעץ לי לא לעשות קעקועים עד גיל 22-23, כשאתה בוגר ובשל להחלטות כאלה. לקחתי את עצתו.

באשר לילדים שלי - מבחינתי, מגיל 18 שיעשו קעקועים, זה החיים שלהם והבחירה שלהם. איזה מין אבא אני אהיה אם אני שותה אלכוהול ומונע מהם, או שיש לי קעקוע ולהם אני לא מרשה?

לגבי העיצובים - שניהם יפים בעיני אחרי קצת עבודה על העיצוב שלהם.

פורסם

אורן אני אומר לך על זה, כבר עכשיו! :xyxthumbs:

פורסם

אם בכל זאת החלטת לעשות קעקוע תעשה כזה שחולצת טישרת קצרה תכסה אחרת תרגיש ממש לא נוח עם זה במשרה מכובדת .

פורסם

הנה הקעקוע המדובר, נראה לא משהו בצילום אבל מציאות זה נראה טוב

n801704029845419649.jpg

אני אישית מתכנן קעקוע לעצמי אבל זה סיפור ארוך שיקח כמה חודשים ויותר (די מורכב וגדול)

פורסם

אני לא מבין אנשים שעושים קעקועים על הגב. כאילו מי יראה את זה כבר, בים ? המשפחה ? זו כזו גאווה גדולה להרגיש כמו בלוק ציור :s05:

פורסם

אני לא מתכוון להטיף לך או להמליץ לך על קעקוע כזה או אחר (כי זה תלוי במה שאתה אוהב) אני רק אתן לך עצה מניסיון:

אם כבר החלטת שאתה רוצה קעקוע אתה חייב להיות סגור על מה אתה רוצה שיקועקע עליך.

אתה חייב להיות סגור ב100% שזה העיצוב שמתאים לך וזהו.

מהרגע שהחלטתי שאני עושה עוד קעקוע לקח לי כמה חודשים עד שנסגרתי על קונספט (במקרה שלי טרייבל) ועד שמצאתי מישהו שהוא אומן בתחום.

שזה מביא אותי לעוד נק' , מלבד העיצוב שאמור להיות יפה (בעינייך) חשוב למצוא מקעקע איכותי (עדיף להגיע למכוני קעקועים ולראות ספר עם עיצובים של המקעקע/תמונות של קעקועים שהוא עשה).

אני את הטרייבל שלי עשיתי על היד ממעל הכתף וכמעט עד גובה המרפק (כ5-6 ס"מ מעל הקיפול של היד) , היתרונות של זה באים בכך שאם אני הולך עם גופיות רואים אותו (כדורסל,חדר כושר וכד') מצד שני כשאני הולך עם חולצות שרוול קצר , רק הקצה שלו מבצבץ מתחת לחולצה (לרוב זה יוצר התעניינות מעצמו).

לגבי עבודה במשרד מכובד , זה בולשיט , היום קעקועים יותר ויותר נפוצים מה שגם לרוב במשרה מכובדת אתה תהיה עם חולצה עם שרוולים ארוכים/חליפה (אבל בו לא ניכנס לדיון על זה).

אתה לא מתכוון לקעקע את הסמל של הפועל על הצוואר או קעקועי כלא כאלה ואחרים ככה שאין לך מה לדאוג...

תהיה סגור על עיצוב הקעקוע,המיקום הפיזי שלו בגוף ועל המקעקע.

הכי חשוב שתעשה את זה בלב שלם ובידיעה שזו החלטה שלך ולא כתוצאה מדברים אחרים (לחץ של חברים או דברים ילדותיים כאלה).

בתור הערת שוליים , את הקעקוע הראשון שלי עשיתי בגיל 14 עם אבא ואמא שכל אחד מהם גם עשה קעקוע באותו ערב , אין ספק שהורים מגניבים זה יתרון :)

ובתור ווידוי , את הקעקוע הזה אני מתכנן לכסות בקעקוע אחר - כן אין מה לעשות , השיקולים שהיו לי בגיל 14 הם לא אותם שיקולים היום בגיל 26 , המזל הוא שהוא על השכמה והוא לא נראה אלא אם אני מוריד חולצה (מה שלא קורה בדר"כ ).

על הקעקוע הבא אני כבר חושב תקופה ארוכה מאוד, אין מה לעשות זה סוג של התמכרות... :)

נ.ב

מצטער על החפירה :lol::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים