עבור לתוכן

המלצה לאזניות איכותיות קלות +קשת למוסיקה בלבד תקציב 300ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש אזניות טובות למוסיקה בלבד שיהיו מנימליסטיות אבל לא IN EAR מכור לK240 AKG אבל אני רוצה משהו אוורירי יותר ושכרטיס הקול יוכל לדחוף ללא מגבר

אם מישהו נתקל בדגם ששוה בדיקה סביב התקציב הנ"ל אשמח

פורסם

היי,

אני לא מבין גדול בזה, אבל העברתי את השבוע האחרון בכל מיני אתרי ביקורות בחיפושים אחרי משהו דומה למה שאתה מתאר.

התוצאות הן:

Koss PortaPro

Koss KSC35/75

Sennheiser PX100

הדגמים של koss בעלי אותו דרייבר, ה75 מצופה טיטניום ואמור לתת צליל שונה קצת מה portapro... תריץ גוגל על הדגמים האלו "PortaPro vs PX100" לדוגמה לקבל ביקורות מקצועיות יותר.

אם אין לך התנגדות לקנות בebay, בסוף קניתי את הksc75 בקצת פחות מ 100 ש"ח כולל משלוח. לא נראה לי שיש הבדל מהותי בצליל אבל הסן יקרות יותר (ולדעתי יפות יותר, אם זה משפיע)

פורסם

Koss PortaPro מצוינות.

תבדוק אצל "אדר" ברח חשמונאים 105 תל אביב. יש לו כל הקוס.

ואיפו לא תקנה אחריות לכל חיים גם אצל אדר - אפילו עם כלב שלך אכל אוזניות...........

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני אבדוק את הדגמים

פורסם
  • מחבר

שמעתי היום את ה- Sennheiser PX100 לא רעות אבל הגבוהים לא מרוסנים. HOBIT באיזה חנות ב-EBEY קנית את KOSS קצת מפחיד לקנות שם אזניות יש המון חיקויים בתחום הזה.

פורסם

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300325475902

הרגע קיבלתי מייל שהיא החזירה לי עוד $6.5 כי המשלוח יצא יותר זול ממה שהיא רשמה... מדהים.

אני לא יודע אם זה זיוף, אני לא בטוח שאני אוכל לזהות, אם אתה רוצה אתה מוזמן ליצור איתי קשר בעוד שבוע/שבועיים כשזה יגיע ולשמוע את מה שאני אקבל.

פורסם
  • מחבר

למישהו יש מושג מה פשר פער המחיר של אזניות Koss PortaPro, בחנויות מחירן עומד על 410 ש"ח לעמת האנטרנט- זאפ- בו מחירן מתחיל ב- 219ש"ח ! בדקתי במספר חנויות רציניות מבלי להיכנס לשמות, לפי מיטב הבנתי מדובר בדיוק באותו מוצר, יש הסבר?

פורסם

"זאפ" זה חנויות. חנויות "שטח" קלאסיות בדרך כלל נותנות מחירים גבוהים ואף גבוהים מאוד יחסית למה שיש באינטרנט (האינטרנט יותר זול בדרך כלל).

פורסם
  • מחבר

בסוף הלכתי על ה- Koss PortaPro מאד מרוצה מאיכות השמע ביחס לגודל האזניות ולמחירן 285 ש"ח

thanks

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים