פורסם 2009 ביולי 1316 שנים למה המעבד לא מזוהה לי?גם בביוס מופיע לי UNKNOWN[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים לפחות רשום X3 710. איפה בביוס רשום Unknown?באיזה לוח מדובר? אולי הוא לא תומך במעבד בכלל או בגרסת ביוס זו.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר תשמע אני לא ממש מבין בדברים האלה עם הביוס זה בן דוד שלי שמבין והוא לא פה כרגע אז אני לא יודע איפה ה בביוס אני יערוך עוד מאט ויגיד לך (אני אדבר איתו)זה לוח Gigabyte GA-MA770-DS3בכל מקרה זה מחשב חדש שהתקנתי רק אתמולעריכה: זה ב-POSTוהוא שואל אם צריך לעדכן את הביוס? והאם זה הכרחי חוץ מהזיהוי של המעבד?בכל מקרה תודה על העזרה
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים תריץ בדיקות יציבות של המערכת ובכלל אתה יכול להרגיש אם הכל פועל כשורה מלבד אי זיהוי המעבד. אם הכל תקין אז אין סיבה להתרגש.מה שכן- הלוח שלך כלל אינו תומך במעבד ושום עדכון ביוס לא יפתור זאת. הוא תומך רק ב-X4 920 וב-X4 940.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר אתה בטוח?? כי לפי מה שהבנתי כל הלוחות AM2+ תומכים במעבדי AM3 גםומזה אומר שהוא לא תומך במעבד?? אני מתכוון מה ההשפעות של זהחוץ מזה אני חושב שהכל פועל בסדר גמור אין שום בעיה בינתיים (אני משחק במשחקים, גולש, מוריד ועושה כל מה שאני רוצה)תודה על העזרה
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים בשילוב של מעבד ולוח XY אתה יכול לחוות אי יציבות, בשילוב YZ המערכת כלל לא תפעל, בשילוב ZX הכל יהיה בסדר גמור. אי אפשר לנחש השפעות. לא חווית שום בעיה אז כפי שאמרתי אתה יכול להיות רגוע כי הלוח בגדול תומך במעבד לפי המאפיינים שלו, פשוט אין תמיכה ספציפית אז זה יכול להסביר את זה.וכן, אני בטוח- אתה יכול להכנס לדף הלוח שלך באתר של ג'יגהבייט ומשם תכנס ל-CPU Support list ותראה שהמעבד שלך כלל לא נמצא שם. אם היה דרוש עדכון ביוס בשביל לתמוך בו אז הוא היה נמצא שם והיה רשום מצד ימין את גרסת הביוס המתאימה.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר אז אתה אומר שאם הכל בסדר עכשיו אין מה לדאוג נכון? זה לא ישפיע לי על דברים בעתיד או דברים כאלה? יש משהו שאפשר לעשות? כדאי לעשות משהו?תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.