עבור לתוכן

AMD processor model unknow

Featured Replies

פורסם

למה המעבד לא מזוהה לי?

גם בביוס מופיע לי UNKNOWN

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפחות רשום X3 710. איפה בביוס רשום Unknown?

באיזה לוח מדובר? אולי הוא לא תומך במעבד בכלל או בגרסת ביוס זו.

פורסם
  • מחבר

תשמע אני לא ממש מבין בדברים האלה עם הביוס זה בן דוד שלי שמבין והוא לא פה כרגע אז אני לא יודע איפה ה בביוס אני יערוך עוד מאט ויגיד לך (אני אדבר איתו)

זה לוח Gigabyte GA-MA770-DS3

בכל מקרה זה מחשב חדש שהתקנתי רק אתמול

עריכה: זה ב-POST

והוא שואל אם צריך לעדכן את הביוס? והאם זה הכרחי חוץ מהזיהוי של המעבד?

בכל מקרה תודה על העזרה

פורסם

תריץ בדיקות יציבות של המערכת ובכלל אתה יכול להרגיש אם הכל פועל כשורה מלבד אי זיהוי המעבד. אם הכל תקין אז אין סיבה להתרגש.

מה שכן- הלוח שלך כלל אינו תומך במעבד ושום עדכון ביוס לא יפתור זאת. הוא תומך רק ב-X4 920 וב-X4 940.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?? כי לפי מה שהבנתי כל הלוחות AM2+ תומכים במעבדי AM3 גם

ומזה אומר שהוא לא תומך במעבד?? אני מתכוון מה ההשפעות של זה

חוץ מזה אני חושב שהכל פועל בסדר גמור אין שום בעיה בינתיים (אני משחק במשחקים, גולש, מוריד ועושה כל מה שאני רוצה)

תודה על העזרה

פורסם

בשילוב של מעבד ולוח XY אתה יכול לחוות אי יציבות, בשילוב YZ המערכת כלל לא תפעל, בשילוב ZX הכל יהיה בסדר גמור. אי אפשר לנחש השפעות. לא חווית שום בעיה אז כפי שאמרתי אתה יכול להיות רגוע כי הלוח בגדול תומך במעבד לפי המאפיינים שלו, פשוט אין תמיכה ספציפית אז זה יכול להסביר את זה.

וכן, אני בטוח- אתה יכול להכנס לדף הלוח שלך באתר של ג'יגהבייט ומשם תכנס ל-CPU Support list ותראה שהמעבד שלך כלל לא נמצא שם. אם היה דרוש עדכון ביוס בשביל לתמוך בו אז הוא היה נמצא שם והיה רשום מצד ימין את גרסת הביוס המתאימה.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שאם הכל בסדר עכשיו אין מה לדאוג נכון? זה לא ישפיע לי על דברים בעתיד או דברים כאלה? יש משהו שאפשר לעשות? כדאי לעשות משהו?

תודה על העזרה

פורסם

יש אחריות,לא? אז במקומך לא הייתי עושה כלום.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי וואו תודה רבה על העזרה ממש ממש עזרת לי תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים