עבור לתוכן

שאלה לגבי חנות - RSM

Featured Replies

פורסם

שלום,

מה דעתכם על החנות?

איך שירות שלהם?

פורסם

אני קניתי בסניף כפר סבא, ואני מאד מרוצה מהם. מקצועיים, מחירים טובים ואמינות.

פורסם

נראה כמו מקום שנחמד לקנות בו, חבל רק שהם מחקו את המארזים/ספקי-כוח העממיים, שגם כדאי לקנות, מהמחירון המקוון, ולכאורה ללא סיבה טובה (למען הסר ספק, כוונתי היא לספקי-הכוח המוזלים מתוצרת FSP, ו-HEC ; ולמארזי ה-CompuCase 6K הכוללים ספק-כוח מוזל מתוצרת HEC).

פורסם

1. רק עכשיו שמתי לב שהת'רד הזה נמצא במפרטי מחשב, והוא ממש שייך לכללי.

2. זה לא שהם הורידו מהאתר את הדגמים הללו כי הם עממיים, זה שלהבדיל מחנויות אחרות, בRSM לא באים בגישות כמו:

א. נשים באתר את כל ההיצע של כל מה שיש ליצרן, למרות שתכלס, הרבה מזה כבר מזמן אין ליצרן / יבואן / גם לא יהיה יותר.

ב. מה שבאתר זה מה שבאתר, כשהלקוח יגיע, נדחוף לו את מה שנוח לי למכור.

כאשר יש מודל מסוים שהם מביאים מהיבואן הם שמים אותו באתר, וכאשר המודל הזה לא זמין יותר / אין לו צפי למועד חידוש מלאי, הם מוחקים אותו מהאתר, זה לא שהם מעלימים אופציות. כלומר, אם זה לא במחירון שלהם, זה אומר שגם בחנות אם תרצה לקנות אותו, לכל היותר זה בהזמנה מיוחדת מהיבואן / יצרן, ושזה בתכלס לא בהיצע שלהם. מעבר לזה, היפה בRSM, הוא שמדובר בחנות שמלכתחילה פונה לנישה קצת גבוהה יותר של השוק, ולכן מעטים ביותר הרכיבים הג'נריים שבהיצע שלה.

פורסם

מה בדיוק "ג'נרי" במארזי CompuCase, ו/או בספקי-הכוח HEC/FSP/SeaSonic ?

ומה קשורים דבריך, להיצע ביבואנים - כאשר ישנן לא מעט חנויות בארץ (שלא אוסיף רשימה שלהן פה כרגע), המציעות את אותם פריטי-ציוד בדיוק, במטרה למכור אותם - ולא ע"מ להונות קונים ?

או למי שמעוניין במערכת "תקציבית", ולא ממש מוכרח לכלול בה מארז יקר מההכרחי, או ספק-כוח עוצמתי במיוחד - כאשר ברור וידוע כי כל 300W איכותי יהיה די והותר ?

עדכון : מיכאל מ-RSM, שליט"א, הוסיף היום לאתר את ספקי-הכוח, ואת צירוף המארז/ספק-כוח מתוצרת CompuCase/HEC הנ"ל.

לעילא ולעילא, לו רק היו יותר עסקים בארץ הקשובים ללקוחות כמו ב-RSM :xyxthumbs:

פורסם

איזה צירוף מקרים, נראה שהוא גולש בHWZONE :lol:

YZ101 אתה לא עובד במקרה בRSM?

פורסם

1. רק עכשיו שמתי לב שהת'רד הזה נמצא במפרטי מחשב, והוא ממש שייך לכללי.

2. זה לא שהם הורידו מהאתר את הדגמים הללו כי הם עממיים, זה שלהבדיל מחנויות אחרות, בRSM לא באים בגישות כמו:

א. נשים באתר את כל ההיצע של כל מה שיש ליצרן, למרות שתכלס, הרבה מזה כבר מזמן אין ליצרן / יבואן / גם לא יהיה יותר.

ב. מה שבאתר זה מה שבאתר, כשהלקוח יגיע, נדחוף לו את מה שנוח לי למכור.

כאשר יש מודל מסוים שהם מביאים מהיבואן הם שמים אותו באתר, וכאשר המודל הזה לא זמין יותר / אין לו צפי למועד חידוש מלאי, הם מוחקים אותו מהאתר, זה לא שהם מעלימים אופציות. כלומר, אם זה לא במחירון שלהם, זה אומר שגם בחנות אם תרצה לקנות אותו, לכל היותר זה בהזמנה מיוחדת מהיבואן / יצרן, ושזה בתכלס לא בהיצע שלהם. מעבר לזה, היפה בRSM, הוא שמדובר בחנות שמלכתחילה פונה לנישה קצת גבוהה יותר של השוק, ולכן מעטים ביותר הרכיבים הג'נריים שבהיצע שלה.

כאילו שחסרות חנויות טובות שפונות לשוק הזה....... אבל זה אומר שצריך לזנוח את השוק "הפשוט"?

גם הייתי שמח לדעת מה בדיוק "ג'נרי" בספקי FSP ו HEC, שלאחרונה גם מציעים דגמים שעומדים בסטנדרט 80PLUS BRONZE במחירים נוחים ::)

איזה צירוף מקרים, נראה שהוא גולש בHWZONE :lol:

YZ101 אתה לא עובד במקרה בRSM?

לאאאאאא.... אין מצב :lol:

פורסם

סה"כ יש דעה חיובית על המקום. באשר להנ"ל, לא רלוונטי כל עניין המוצרים שלהם.

עשה חיפוש "RSM", תמצא עוד דעות מנושאים שנפתחו לא מזמן.

יום נעים :locked:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים