פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אני עוד כמה ימים עובד חדר ומעניין אותי לדעת איך הייתם מסדרים אותו כי אני צריך רעיונות .... צריך למקם בו את כל הדברים הרגילים כמו: מיטה, מחשב, טלויזיה, שולחן והכי חשוב: איך הייתם ממקמים מערכת סטריאו/סראונד (הכוונה גם לרמקולים מן הסתם). חשוב לציין שהדלת הארון החלון וכו' לא בולטים כלומר החלון נמצא בתוך הקיר...כנ"ל גם על הארון והדלת. [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים איפה שה 2.4 מטר הייתי שם את המיטה.קמצ למעלה תולה רמקולים לסראונד וממול טלוויזיה, רמקולים קדמיים, סנטר וסאב.לגבי השולחן מחשב הייתי שם אותו מול הארון בקיר של ה 5 מטר.רק עכשיו שמתי לב שהמרחק בין שתי הקירות הוא 2.2 מטר...
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים חחח הכוונה לא לצבעים קישוטים וכל אלה אלא למיקום פיזי של הדברים זה פנג שוואי
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר זה פנג שוואיאם אתה אומר... ;Dאיפה שה 2.4 מטר הייתי שם את המיטה.קמצ למעלה תולה רמקולים לסראונד וממול טלוויזיה, רמקולים קדמיים, סנטר וסאב.לגבי השולחן מחשב הייתי שם אותו מול הארון בקיר של ה 5 מטר.רק עכשיו שמתי לב שהמרחק בין שתי הקירות הוא 2.2 מטר...אז איפה הבעיה בעצם?
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מה גודל החלונות? הארון קבוע לפינה שבה שמת או שניתן להזיז אותו? אתה מתקין סטיראו או סראונד, יש קצת הבדל.. עם איזה תוכנה ציירת את כל העסק? זה נראה ממש נחמד!
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר מה גודל החלונות? הארון קבוע לפינה שבה שמת או שניתן להזיז אותו? אתה מתקין סטיראו או סראונד, יש קצת הבדל.. עם איזה תוכנה ציירת את כל העסק? זה נראה ממש נחמד! ציירתי עם google sketchup ו photoshop הארון מקובע לקיר (הוא ממש בתוכו) אני חושב שאני ישים סטריאו בשלב ראשון (אבל אשמח לקבל הצעות לשתי האפשרויות) החלון התחתון הוא 1.2 מטר והחלון העליון הוא 1.5 מטר
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר המיטה שלי היא מטר על 1.9 מטר אני חושבהשולחן אני לא ממש יודע כי עוד אין לי אותווהטלויזיה תהיה תלויה מהתיקרה או על הקיר בערך 19"-21" (לא LCD)...אבל לא צריך להתאים בדיוק...תגידו בערך אני רק צריך רעיונות...
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים שמע.. יש לך המון מקום...מה עוד יש לך שאתה יכול למלא את החדר?אממ אני אביא לך דוגמא מהחדר שלי..רוחב - 2.4 מטראורך - 3.4 מטרבצד אחד של האורך יש את הדלת ואז המיטה (האורך הוא 1.9 מטר)מול הדלת יש את הארון, צד ימין שלו שולחן וצד ימין של השולחן יש מעין כוורת כזאתי... (ריבועים שמאחסנים דברים) - כול זה תופס את כול ה3.4 מטרעל השולחן יש לי מסך 22 (מצידו הימיני של השולחן) ומצד שמאל יש לי מסך 22 של טלוויזיהכשאני שוכב על המיטה, אני מסתכל על הטלוויזיה ואין לי בעיה איתה (גם כשאני יושב על הכיסא.. אני פשוט נשען קצת אחורה) ____________________________|הכוורת ---שולחן(מחשב)שולחן(TV)--(..ארון..)|| |חל |ון || ||מיטה__________________________דלת |כפי שאתה רואה, יש לי מספיק מקום..אצלך יהיה לך הרבה מאוד...אני ממליץ שאתה אצלך במבנה שקיים גם אצלי...שהמיטה על האורך מצד ימין (בתמונה) ומצד שמאל שולחן + עליו מסך מחשב והTV שיהיה תלוי, כך שתוכל לראות מהמיטה...לגבי השאר.. זה מקום די גדול.. לכן תצטרך למצוא דברים לשים שם..
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר יש מצב שתצייר את זה על התמונה שאני עשיתי כי לא ממש הבנתי איך אתה מתכוון.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים http://img44.imageshack.us/img44/472/33505165.jpgכפי שאתה רואה. יש לך המון מקום פנוי...אתה יכול לשים את השולחן בצד אחד של החדר והמיטה בצד השני.. וככה למלא את החדר..אבל לא יודע.. לי אישית נוח מאוד שהשולחן והמיטה קרובים אחד לשני
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים הציור שלך מאוד לא פרופורציונלי - הרוחב בין 2 הקירות הוא 220 ס"מ - עומק של שולחן מחשב ממוצע זה 60 ס"מ, פחות 120 ס"מ הרוחב של המיטה, נשאר רק 40 ס"מ בין המיטה לשולחן. גם אני מתכנן מחדש את החדר שלי - הינה הסקיצה שלי: http://floorplanner.com/projects/18684649-my-first-project
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אם יש לך מיטה גדולה אז תשים אותה איפה שהחלון (בקיר של ה2.2 ) ואיזה שידה בצד או משהו ובחלון השני תשים את הפינת מחשב תיקנה משהו כזה יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.