פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים סרטים:bruce almightydude where's my cardardeviljust marriedzoolanderועוד מלא.........סדרות:jackassבשביל מה אתה צריך את זה דרך אגב????
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים עוד ת'רד כזה.... MovieZ: matrixs FIGHT CLUB!!! סדרות: חברים מופע שנות השבעים כולם אוהבים את ריימונד אוזי אוסבורן וזה לא סרט או סידרה..אבל שיהיה ערוץ 24!! אני מכור :'(
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים סרטים:X-men 1,2Jay And Silent Bob Strike BackBruce AllmightyAli GFight ClubNational SecurityTerminator 3ויש עוד הרבה לא עולים לראשסדרות:אוזמופע שנות ה-70ג'רמיהNBA ActionStreetball - ESPN
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים סדרות - futurama סדרה נהדרת שבוטלה לא מזמן אבל למי שלא נחשף אליה קימות 5 עונות - מומלץ!
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים חולה על 24 וגם סרט שאני מאוד אוהב זה מגרש השדים אבל הגירסה המקורית לא החדשה
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים סרטים:אמריקה איקסחומות של תקווהשבעה חטאיםסדרות:24חוק וסדר (על כל גרסותיה)חבריםסיינפלד
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים תתביש !!! ברשימה איין שליחות קטלנית 3 ויש רק 2 אומנם 2 גם פצצתי אבל 3 אפילו מעלה רמה. סרט פצצה ביותר !
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים סליחה? איפה כל הסדרות הטובות...?!Babylon 5stargate SG-1star trek THE NEXT GENERATIONstar trek Deep Space 9כופרים! אגב, גם שתי העונות הראשונות של אנדרומדה לא רעות, השלישית די גרועה (ואני יודע כי ראיתי את כולה)
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים תתביש !!! ברשימה איין שליחות קטלנית 3 ויש רק 2 אומנם 2 גם פצצתי אבל 3 אפילו מעלה רמה. סרט פצצה ביותר !אתה משווה בין סרטי אקשן חסרי עלילה לבין חומות של תקווה, שבעה חטאים ואמריקה איקס? לא שיש לי משהו נגד שוורצנגר.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.