פורסם 2009 ביולי 1216 שנים 10Things We're Dying to Know About Chrome OShttp://www.readwriteweb.com/archives/10_things_were_dying_to_know_about_chrome_os.phpהעידן הקרוב הולך להיות מהמעניינים שפגשנו > כבר לא יכול לחכות ...כל מה שקרה עד היום - זה כלוםתחרות כזו? שני ענקים כאלו ? עוד לא היה....
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מעניין לדעתי עדיף יהיה שבמקום לפתוח נושא חדש תוסיף את זה לדיון הקיים על chrome OS כך יותר אנשים שמתענינים בנושא יראו את החדשה
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים קראתי את הראשונים ובהחלט מעניין, אבל אני לא הולך לקרוא את כל ה- 110 :-Xתודה בכל זאת! הלוואי שהיה לי כוח לקרוא הכל...אני מת לדעת מה יהיה עם קבצי Exe במערכת ההפעלה הזו...
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים לקחת ממני את כל האפליקציות שמותקנות לי על המחשב ולהעביר הכל לדפדפן, כדי שבעצם המחשב יהפוך למסוף מסורס של תאגיד ענק?רעיון ממש גרוע. נשמע כמו קץ עידן המחשוב. מתפלל שהם יכשלו וענני הסערה המרושעים שרוצים לשאוב את המחשבים שלנו יתפוגגו, והשמש שוב תזרח מעל המחשבים האישיים - Personal Computers.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים גוגל הם כמו סוחרי סמים. הם מספיק חכמים כדי לא להשתמש בחומר של עצמם חומר למחשבה והרעיון באמת מעורר תהייה לגבי המערכת.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים תהייה לא טעיה.ואני לא חושש מגוגל בתחום הזה. הם לא יעזו לעשות שום דבר ממשי רע.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים לקחת ממני את כל האפליקציות שמותקנות לי על המחשב ולהעביר הכל לדפדפן, כדי שבעצם המחשב יהפוך למסוף מסורס של תאגיד ענק?רעיון ממש גרוע. נשמע כמו קץ עידן המחשוב. מתפלל שהם יכשלו וענני הסערה המרושעים שרוצים לשאוב את המחשבים שלנו יתפוגגו, והשמש שוב תזרח מעל המחשבים האישיים - Personal Computers.אל תדאג, יש מספיק תוכנות מקצועיות שלא יאפשרו להם להגשים את הרעיון הזה, לפחות לא בתקופה הזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.