עבור לתוכן

שאלות על תרגילי כושר

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך טיפים ממכם ואני מעדיף פה כי יצא לי כבר לבדוק בגוגל ולשאול בפורומים שונים ואני לא הבנתי מספיק טוב

אני רוצה לפתח את הגוף משהו בסגנון של ברוס לי, שרירים קטנים דחוסים כאלה, הרבה סיבולת שריר

איך להתחיל ומה לאכול?

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כתבתה בגוגל ISRAELBODY

קודם תתחיל מללמוד קצת על ברוס לי ועל הטכניקות שלו. רק אז תבין שאתה בכלל לא במקום המתאים

בהצלחה :-*

פורסם
  • מחבר

לא מתאים? טכניקות? על מה אתה מדבר? אתה מודע לזה שלפני שהוא הפך לאגדה הוא היה ילד בהונג קונג שחטף מכות בקרב רחוב כמו כל אחד אחר?

אה ואני לא אוהב את ישראל בודי אם התכוונת לאתר עצמו כי הכתבות שם זה על בודי בילדינג כללי וככה נראה לי גם כל מי שבפורום שם

פורסם

לך לקורס קרב מגע (גם תפתח את הגוף וגם תחטוף מכות ;D)

פורסם

שרירים קטנים ודחוסים, זה כי הוא היה קטן ודחוס, השריר שאתה תפתח יתפתח לפי מבנה הגוף והגנטיקה שלך, יש לך חזה קטן ולא בולט גם אם תתאמן רק על החזה לא תהפוך אותו לגדול ודומיננטי כמו של אנשים עם חזה גדול באופן טבעי אותו הדבר לגבי כל שריר אחר בגוף שלך.

יש אנשים עם קוביות לא בולטות, יש אנשים עם קוביות בגודל של בלטה, ויש אנשים עם שרירי כתפיים כמו הראש שלך.

זה לא כי הם התאמנו כך או אחרת, כן אפשר לבודד רק שריר אחד אבל הדבר היחידי שייקרה זה שהוא ייצא מפרופורציה ואחרי זה השרירים המייצבים שלו ייצאו מפרופורציה וזה יראה מכוער, ברוב המוחלט של המקרים, כלומר שהם אשכרה התאמנו כמו שצריך והשרירים שלהם פרופוציאונאליים לגוף, זאת פשוט הגנטיקה שלהם.

אם אין לך מבנה גוף גדול לא משנה מה תעשה אתה לא תיהיה ברוחב של 2 מטר כמו איזה בודי בילדר עם דם וויקינגי.

פורסם

לא זוכר איך קוראים לשיטה הזאת אבל אני זוכר שהמדריך שלי לאיגרוף היה מדבר עליה.

הרעיון המרכזי בה הוא לאמן לא את השריר אלא את הגיד (אאל"ט). התוצאות דומות למה שמבקשים, רואים בבירור כל שריר ושריר ולא את שרירי החזה כחלק אחד (כנ"ל כפתיים)

יש לשיטה חיסרון- עד כמה שזה לא נישמע מושך זה ניראה בסופו של דבר מגעיל. לראות ביצפס ולהבין למה יש בו את המילה "בי" לא נעים

פורסם

שרירים קטנים ודחוסים' date=' זה כי הוא היה קטן ודחוס, השריר שאתה תפתח יתפתח לפי מבנה הגוף והגנטיקה שלך, יש לך חזה קטן ולא בולט גם אם תתאמן רק על החזה לא תהפוך אותו לגדול ודומיננטי כמו של אנשים עם חזה גדול באופן טבעי אותו הדבר לגבי כל שריר אחר בגוף שלך.

יש אנשים עם קוביות לא בולטות, יש אנשים עם קוביות בגודל של בלטה, ויש אנשים עם שרירי כתפיים כמו הראש שלך.

זה לא כי הם התאמנו כך או אחרת, כן אפשר לבודד רק שריר אחד אבל הדבר היחידי שייקרה זה שהוא ייצא מפרופורציה ואחרי זה השרירים המייצבים שלו ייצאו מפרופורציה וזה יראה מכוער, ברוב המוחלט של המקרים, כלומר שהם אשכרה התאמנו כמו שצריך והשרירים שלהם פרופוציאונאליים לגוף, זאת פשוט הגנטיקה שלהם.

אם אין לך מבנה גוף גדול לא משנה מה תעשה אתה לא תיהיה ברוחב של 2 מטר כמו איזה בודי בילדר עם דם וויקינגי.

[/quote']

good posting

בכל דיון שנפתח על נושא של אימונים וחדרי כושר רצות פה באופן קבוע כמויות של שטויות שזה לא יאמן. טוב לראות צדיק אחד בסדום.

פורסם

אני לא יודע מה המספרים המדוייקים אבל אני משער שבגוף של ברוס לי היה משהו כמו 8% שומן.

שילוב של רמה נמוכה כזו של אחוז שומן, ושרירים מפותחים יוצר מראה שרירי שהוא אינו BODYBUILDER.

בלי אבקות ושטויות כאלה, רק הרבה עבודה קשה.

וכמובן כל מה שדובי אמר. גנטיקה היא תנאי בלתי נפרד.

פורסם

אבקות? תגיד עוד לא עברת את כיל 12 ? אין תרופות פלא .

סה"כ ברוס לי היה בחור עם מאסה סבירה,אפילו לא מרשימה ואחוז שומן מאוד נמוך בשילוב עם יבוש טבעי

פורסם
  • מחבר

חברה תקשיבו אני לא צריך טיפים באומניות לחימה אני הייתי מתאמן ב jeet kune do וכרגע אני בהפסקה כי נפצעתי מזכוכית שחתכה לי את היד לכל האורך של האמה למטה ובמזל לא נפגעתי בגידים וזה כואב טילים מכל מכה או שריטה אז יקח זמן עד שאני יחזור להתאמן

בשביל הרקורד- ג'יט קון דו זה אוסף של טכניקות שברוס לי שילב באומנות לחימה שהוא למד אצל המאסטר שלו, קוראים לזה wing tsun קונג פו וברוס לי שילב בזה מלא דברים כמו אגרוף קלאסי, צרפתי, shoot wrestling, סיף ועוד מלא דברים שאני לא זוכר

בקשר לשאלה ששאלתי זה בגלל שידוע שלגבר יש את ההורמון טסטוסטרון שגורם לשרירים שלו להתנפח בגלל ההיפרטרופיה או איך שקוראים לזה, מה שאין לנשים כי אין להן הרבה מזה, ואלה ששריריות זה כי הן לוקחות את ההורמון בכוונת תחילה

מכיוון שאני גבר עם ההורמון אני לא רוצה להגיע למצב שאני אתנפח והבנתי שאימוני סיבולת לא מנפחים זה הכל

פורסם

אבקות? תגיד עוד לא עברת את כיל 12 ? אין תרופות פלא .

סה"כ ברוס לי היה בחור עם מאסה סבירה,אפילו לא מרשימה ואחוז שומן מאוד נמוך בשילוב עם יבוש טבעי

אם פנית אליי, תקרא שוב את מה שכתבתי.

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה שלא יצא שום דבר מהדיון הזה

אני פשוט אעשה תרגילי כוח וסיבולת שלמדתי בג'יט קון דו

פורסם

אם פנית אליי, תקרא שוב את מה שכתבתי.

"בלי אבקות ושטויות כאלה"

ואז אני אמרתי שאבקות זה לא תרופת פלא וזה סה"כ לרוב אבקת חלבון המבוססת על מי גבינה

פורסם

אני באמת מנסה להבין מה העמדה שלך, ולא מצליח.

נתעלם מהעובדה שייעצתי לו לא להשתמש באבקות.

אבקות לא עושות שינוי?

פורסם
  • מחבר

הקריאטין לדעתי עושה הרבה, אבל רק אחרי שאתה מתאמן הרבה זמן והגוף שלך באמת צריך את זה

אני בינתיים משתמש בטונות וביצים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים