פורסם 2009 ביולי 1216 שנים יש לי כרטיס קול פנימי, ובזמן האחרון יש לי הרבה צרות עם הסאונד.לדוגמא, עכשיו סיימתי לראות סרט, והסאונד עבד, אבל שאני מנסה להפעיל את האייטונס הוא אומר לי שיש בעיה בסאונד והוא לא יכול לנגן שירים, כאשר אני מנסה להפעיל את השיר דרך BSPLAYER (שדרכו ראיתי לפני שניה את הסרט) הוא גם לא מנגן את השיר.אבל מה שמוזר הוא שיש לי גישה ללוח בקרה של הסאונד והווינדאוס כן משמיע צלילים (שגיאה, לינק, כניסה לתיקיה וכו')לפעמים התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה, ולפעמים יש צורך להפעיל את המחשב מחדש.מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אמ... מה השגיאה שאתה מקבל מהאייטונז ? (שגיאה פנימית של התוכנה או שגיאה של WINDOWS ?)ולגבי הBSPLAYER האם הוא גם מוציא שגיאה ?
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר הBS לא נותן שגיאה, האייטונס מביא שגיאה משלו שיש בעיה בהתקני בסאונד והוא לא יכול להפעיל אותו, אני לוחץ OK והוא נכנס לתוכנה.לאחר מכן בשתיהן כאשר אני לוחץ על PLAY לא קורה כלום
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר פתאום עכשיו הסאונד עובד כמו שצריך :s05: זה בטח יקרה שוב במהלך הערב, אני אעדכן
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר עדכון הנה השגיאההווינדאוס משמיע צלילים כמו שצריך רק לא מולטימדיה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.