עבור לתוכן

כמה שאלות על חדר כושר.

Featured Replies

פורסם

אתם אומרים שאתם מדברים מניסיון. גם אם זה באמת ככה אז הסיכוי שבאמת תעזרו לבחור ששאל הוא קלוש.

לכל אחד יש את הגוף שלו, אם מישהו יכול להגיע למסת שריר נורמאלית ללא אבקת חלבון אז זה לא אומר שכל השאר מסוגלים לעשות זאת.

כשהבחור יגיע להולמס פלייס אני בטוח ב100% שידעו להרכיב לו תוכנית אימונים תואמת וידעו אם הוא צריך תוספי מזון או שהוא פשוט צריך לאכול נכון.

ועכשיו לדעתי-

בהולמס פלייס לא הייתי, אבל אני יודע שאימון כוח לא עושים יותר משעה ולא יותר מ4 פעמים בשבוע. לכן לשלם 200 ש"ח בשביל 12 שעות אימוני כוח ניראה לי קצת מוגזם...

תבדוק במקום מגוריך אם יש חדר כושר שכונתי, תבדוק באיזה מצב הוא, דבר עם המדריך (וודא שהוא ניכנס לקטגוריית מדריכים ולא לחברה עם החולצה של המדריך)

אם תראה שהכל בסדר אז תוכל לחסוך ולהתאמן בשכונה, אני שילמתי 200 ש"ח על החודשיים של החופש וקיבלתי תוכנית אימונים ומלא עצות בקשר לאכילה...

בהצלחה

פורסם

הייתי חייב להגיב על זה, מצטער :P.

אחד "המומחים" הראשונים שהלכתי אליהם היה הבחור מישראלבודי בראשל"צ. אני לא בא להשמיץ אותו, ויכול להיות שרק לי יש נסיון לא טוב מהפגישה, אבל תפריט התזונה שהוא נתן לי מתאים לפליט סומלי, כשציינתי במפורש שאני מעוניין בעלייה במסה. ולא רק זה, הוא דאג לדחוף לי כמה אבקות חלבון שלא התאימו לי בכלל (יש כמה סוגים הרי).

לא התמדתי בתפריט עצמו, כי בסוף הייתי נשאב לתוך אנורקסיה, אבל שמרתי אותו בארון לאורך השנים, וכשהראיתי אותו לאנשים שונים מהתחום (כולל הפרופסור מאסף הרופא) הם די צחקו עליי! אני לא מצליח למצוא אותו כרגע, הייתי מצרף שתראה. בכל אופן, בדקתי יותר לגביו, והוא לא מומחה בכלל, לקח איזה קורס אחד והתחיל לקרוא לעצמו תזונאי ספורט מומחה!

סיפור מצער,טוב מה לעשות יש אנשים כאלה בכל מני תחומים שונים

שחושבים שהם מבינים בתחום כאשר זה לא המצב,הדרך הכי

טובה זה לעשות מחקר באינטרנט,יש גם לא מעט פורומים בנושאי כושר

ופיתוח גוף ואז פשוט להגיע לחנות כאשר יודעים מראש מה צריך

דיברתי על האבקה הכי פשוטה של החלבונים .

בחדר כושר אני רוצה קצת לעצב את הגוף (בטן ידיים חזה וכו) .

אמרו לי בגלל שאני רזה ואין כל כך מה לשרוף אז צריך לקחת כפית אחת של האבקה לפני האימון וכפית אחת אחרי , ואז בבית לאכול משהו .

וגם אמרו לי את המחיר של האבקה שזה איזה 400 שקל .

לכמה זמן האבקה מספיקה כי חשבתי לעשות עם חבר חצי חצי .

ואיזה אבקה צריך לקנות ? חלבונים עם עוד משהו רק חלבונים ?

קודם כל כמות החלבון שאתה צריך לקחת כל יום תלויה במשקל

ורמת האימונים

קרא פה

http://www.bodybuilding.com/fun/maki1.htm

עריכה: אל תשתמש במחשבון צריכת החלבון בסוף העמוד

כרגע בדקתי אותו הוא לא תקין,פשוט תחשב במחשבון

לפי המידע הרשום.

קרא על התווית של האבקה כמה חלבון בדיוק כף

אחת מספקת (נראה לי לא הבנתה נכון מה שאמרו לך כי

בד"כ מודדים לפי כף ולא כפית,TABLE SPOON = כף חד משמעית

TEA SPOON = כפית ) ,יש גם אבקות שבאות אם כלי מדידה

כמה זמן זה יחזיק? תלוי בכמות היומית שתקח והכמות הכוללת של האבקה

אני ממליץ לך Whey Gold Protein Standard 100%

של Optimum Nurtrition לדעתי הכי טובה

אגב אני כמעט בטוח שיצא לך יותר זול לקנות דרך האינטרנט

פורסם

רגע רגע רגע

מה תעזור לו אבקה בחודשיים הראשונים שהוא ירים דיסק אחד 15 פעם?

מוקדם מידי להשתמש באבקה... טונה, עוף,שעועית,ביצים ושלל מוצרי מזון מלאי חלבון יעשו את שלם

פורסם

אתה מתכוון ללכת לחדר כושר רק לחודשיים ואז להפסיק? כי במקרה וכן, עדיף לך לבזבז את הכסף על דברים אחרים, בחודשיים בקושי תראה משהו, אם בכלל.

פורסם

לפי מה שידוע לי רוב החברות שעוסקות בחדרי כושר וכו' נותנות אפשרות לעשות מנוי עד סוף אוגוסט. בספטמבר יש מחירים חדשים

פורסם

בקשר לחלבונים, אבקות וקראק. ובקיצור יצירת מסת שריר:

כלל האצבע אומר תאכל ארוחה לא כבדה מבוססת פחמימות מורכבות (לא ממתקים) לפני אימון (שתהיה אנרגיה לאימון עצמו), וחצי שעה אחריו תאכל חלבונים שאמורים לסייע בבניית השריר (הגוף ישתמש בחלבון כדי לרפא את הקרעים המיקרוסקופיים וכך ייצור מסת שריר גדולה יותר).

פורסם

אני משתמש באבקת חלבון (Optimum Gold) הכי פשוטה שיש ... זה באמת עוזר לבניית השריר (לא ניפוח ...) . חשוב לי לציין לך שהחלטתי להשתמש באבקת חלבון כדי להגיע לתוצאות הרבה יותר מהר מאשר הייתי מחליט לא להשתמש ... לאבקה יש ים של תחליפים , טונה , ביצים , עופות ודגים ... סך הכל האבקה שומרת ובונה את השריר במנוחה מהר וטוב יותר .

יותר חשוב מהכל זה התזונה של המתאמן , לא תראה תוצאות אם לא תעבוד על תזונה נכונה . 70% מפיתוח הגוף זה על תזונה ו30% על אימון השריר ע"י משקולות וכד' ... מתאמן צריך לאכול כל שלוש שעות , (5-6 ארוחות ביום) וצריך להכניס לגוף , חלבון פי 2 ממשקל הגוף שלו , זאת אומרת אם אתה שוקל 65 *2 = 130 גרם חלבון ביום (זה בתנאי ש 65 זה המשקל האידיאלי שלך ..) . הכל תלוי במבנה הגוף שלך .

אני יתן לך דוגמא מהתפריט היומי שלי :

א.בוקר (9:00)

2 ביצים (חביתה \ קשות ...)

כף גבינה לבנה %5

8 זיתים

2 פ.לחם

מלפפון ירוק

א. צהריים(12:00)

100 גרם בשר\דג לא מטוגן ( קציצות הודו \ עופות \ דגים)

80 גרם אורז \ תפו"א

סלט ירוק

א.ביניים (15:00)

100 גרם טונה בסנדוויץ

א.ערב (18:00)

100 גרם אורז

סלט ירוק

(19:00)

חדר כושר לא יותר משעה וחצי

שייק חלבונים.

(21:00)

קורנפלקס בריאות - ברנפלקס \ FIBRE 1 ...

התפריט נבנה בעצמי , שום איש מקצוע לא עזר לי , הכל נרכש מידע אישי ומהאינטרנט . כמו שנאמר לך כאן באינטרנט אתה יכול ללמוד הרבה אבל זה לא תחליף לאיש מקצוע מהחדר כושר שלך .

אופס BAKAK :)

פורסם

שלום BAKAK , אני משתמש באבק........

אני חושב שהתבלבלת ביני לבין פותח ההודעה :-).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים