פורסם 2009 ביולי 1116 שנים עקב הסכנה בשימוש בתוכנה (לפחות כך שמעתי ) אני נימנע מלהפעיל אותה .לכן אני מחפש תוכנה דומה לstress testing ,ויהיה גם נחמד תוכנה שמחפשת artificts (אגב אני לא יכול להישתמש ב ati tool עקב בעייה מסוימת ) .תודה .
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים יש את OCCT ואת gpu tool (שיכול לבדוק ארטיפקטים אבל הוא בגרסאת בטא ראשונית)
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר יש את OCCT ואת gpu tool (שיכול לבדוק ארטיפקטים אבל הוא בגרסאת בטא ראשונית)occt זה לא רק בדיקה למעבד ? ולוסניר ,רשמתי במפורש שאני לא יכול ati tool .
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר אופס סליחה שניתי אהה אני לא באמת סגור ,אבל זה פשוט לא פותח את הartifects scan הזה ,אני לוחץ על הכפטור ולא קורה כלום .
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים סתם שאלה, למה מסוכן להפעיל את FURMARK?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395360.0//
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.