עבור לתוכן

מישהו יודע איך משתמשים בPRIME 95?

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לתת לי הסבר איך להשתמש בתוכנה?

פורסם

אתה מפעיל את הקובץ prime95.exe,

נכנס לoptions ובוחר בtorture test.

כעקרון השימוש במצב זה הוא בעיקר לבדיקת יציבות, יש וויכוח בקשר לכמה זמן מגדיר יציבות מלאה אך בכל מקרה מדובר בהרצה של שעות ולא כמה דקות, שים לב לטמפ' המעבד במהלך ההרצה...

things can get pretty hot... אם אין לך קירור מתאים ואתה בoc גדול.

תהנה...

פורסם

ואיך מזהים אם הוא לא יציב ?

פורסם

זה יקרוס...

פורסם

יקרוס=RESTART=שולחן עבודה ללא תוכניות פועלות בשורת ההתחל וכדומה..

פורסם

מה אם הוא כותב לי ERROR ILEGALL SUM או משהו כזה ?

כשאני מגיע ל-2100 Mhz זה מה שהוא רושם לי....אבל המחשב עובד מצוין..משחקים והכל , ניקוד גבוה יותר בבנאצ'מרקים......

זה לא יציב ?

פורסם

It means that due to the overclock your computer is making calculation errors, Prime 95 runs all sorts of complicated mathematical tests on the CPU, incorrect results mean that due to the overclocking the cpu made and error on the binary level. Which isn't good.

פורסם

אם לא הבנת למה בדיוק ארמגדון מתכוון (לא שאני חושב שמה שכתבת היה לא ברור...) אומר באופן יותר בוטה - המעבד לא יציב בoc הזה - אחרת לא היו טעויות חישוב!

נכון, הוא יכול לשרוד בתנאים שלא מאמצים אותו יותר מדי - חלק מהמשחקים וכד' אבל זה אומר שבמהלך שימוש יותר אינטנסיבי הוא יתקע /יקרוס...

אין מצב שהמבחן נתן תוצאות שגויות זה בד"כ אומר או שהמעבד זקוק ליותר מתח בשביל לעבוד במהירות הזו או שהוא פשוט לא מסוגל לרוץ במהירות זו/ מתחמם יותר מדי במהירות זו או שהזכרונות לא עומדים בעומס - בד"כ יותר נכון ללוחות אם מדורות יותר ישנים, אבל עדיין אפשרי גם היום...

פורסם

מעבד P4 2.4 בעבודה עם Prime95 מגיע לטמפרטורה של 60-61, המערכת לא קורסת.

האם הטמפרטורה סבירה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים