פורסם 2009 ביולי 1116 שנים התקנתי לנסיון תוכנת נרו לייט גירסה 9.09וכשני פותח את לוח הבקרה בהוספה והסרה אני רואה מספר תיקיות של התוכנה ואין לי אפשרות להסירם.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר התיקיה של נרו הוסרה מ- C:\Program Files ורק נשארו לי בלוח הבקרה אלו:Nero BurningRomNero InstallerDiscSpeedDriveSpeedInfoToolRescueAgent
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים הוא כמובן מתכוון להוספה והסרה של תוכניות...גם לי יש את אותה בעיה, יש לי 5 תוכנות שקשורות לNERO שכל פעם שמנסים להוריד אותם, התוכנה טוענת שהיא הורידה, אבל הם לא נעלמים מהחלון של הוסרה והסרה של תוכניות...התוכנות הןNERO 9NERO IN CD READER (פעמיים משום מה)SECURDISC VIEWER (גם פעמיים)
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר חזרתי לתזכורת אחרי יממה,איך להסיר תוכנות שבלוח הבקרה - "הוספה והסרה" שלא רוצים להימחק.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר לא הצלחתי להגיע עם התוכנה General-CleanTool אל תוך לוח הבקרה - "הוספה הסרה" של תוכניות לכן לא הסירה.אם מישהו יודע את הגישה אל תוך קטגוריה "הוספה הסרה" יעזור הרבה.נראה לי הבעיה היא נפתח חלון של WINDOWS INSTALLER שלא מוצא לדוגמא: %Temp~0000\NERO1002529\unit_hlp_4\ איפה נמצא הקובץ הזה שהוא unit.msi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.