עבור לתוכן

מחפש נייד בגודל 13" לאינטרנט וישומים משרדיים עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המחשב לא צריך להיות חזק.. הוא נועד לICQ שירים אינטרנט ושיותאם לרשת האלחוטית הביתית לשיתוף קבצים.

חשוב שהוא יהיה בגודל 13 או 14 אינץ' , רצוי 13 שיהיה נוח לסחיבה ממקום למקום

התקציב - עד 2500 ש"ח

תודה.

פורסם

גם אני רוצה הרבה דברים אבל אני לא מקבל כל מה שאני רוצה בחיים האלה

אין דברים כאלה ,לא בתקציב שלך בכל אופן :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אתה ממש איש נחמד.. אני מניח שאתה רוצה גם נימוס.. :sleep:

מישהו יכול להביא לי את המחשב הזול ביותר לצרכים האלו? שכחתי לציין שאני קונה מארה"ב את המחשב ככה שזה יצא לי בתקציב שרציתי

תודה :)

פורסם

שכחתי לציין שאני קונה מארה"ב את המחשב ככה שזה יצא לי בתקציב שרציתי

באמת מעניין ששכחת לציין את הפרט ה"שולי" הזה, ואז אתה מתפלא שקיבלת תשובה שלילית. :kopfpatsch:

קונה בארה"ב - תכתוב בכותרת שקונה בארה"ב. למה לבלבל אנשים סתם?

לא קשה למצוא את ה-13.3" הזול ביותר. בשביל זה לא צריך המלצות. הולכים לאתר האינטרנט של החנות שמעניינת אותך, ממיינים לפי גודל ומחיר ויאללה.

הרי כל מחשב מודרני בלי יוצא מן הכלל מתאים לדברים הפשוטים שציינת.

פורסם
  • מחבר

באמת מעניין ששכחת לציין את הפרט ה"שולי" הזה, ואז אתה מתפלא שקיבלת תשובה שלילית. :kopfpatsch:

קונה בארה"ב - תכתוב בכותרת שקונה בארה"ב. למה לבלבל אנשים סתם?

לא קשה למצוא את ה-13.3" הזול ביותר. בשביל זה לא צריך המלצות. הולכים לאתר האינטרנט של החנות שמעניינת אותך, ממיינים לפי גודל ומחיר ויאללה.

הרי כל מחשב מודרני בלי יוצא מן הכלל מתאים לדברים הפשוטים שציינת.

כמה דברים..

דבר ראשון מה שאמרתי על ארה"ב זה ממממש לא קשור.. אמרתי שאני רוצה משהו שבארץ עולה 2500 שקל.. אתה יודע.. בארהב זה דולרים אם אתה מכיר..

דבר שני כששלחתי את האשכול הזה כתבתי את זה דרך הפלאפון מהצבא אז לא היה לי זמן לבדוק מחירים בזאפ מה אמור להיות המחיר של נייד כזה אז זרקתי מחיר.. ולבדוק מה הנייד הכי זול בזאפ ולקנות אותו זה ההצעה הכי גרועה שיכולת להביא מר מנהל.. ועם תגובות כמו שלכם הבנתי שאין עם מי לדבר.. חשים גאונים :kopfpatsch:

בכל מקרה תודה על הרצון הטוב ובלה בלה בלה

פורסם

לא אל תנעלו גם אני רוצה אבל 12" ולא 13" וב 1000ש"ח :silly:

אבל גם שיהיה חזק מאוד ופחות מקילו , אה כן וכרטיס מסך לפחות 9800GT

ושיכין קפה אם לא תמצאו אחד כזה עד מחר אין פה אם מי לדבר תודה בלה בלה בלה :bash:

פורסם
  • מחבר

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-PCLaptop&DB147729=250926&DB138933=138952

ואתה באמת תגלה שאין חיה כזאת... אולי תבקש בפעם הבאה גמל סגול וכשלא

תקבל את מבוקשך תתקוף את כל הסובבים אותך... דיי לטרוליות, תנעלו את

האשכול הזה.

כשהגעתי לבית ראיתי שאין באמת נייד במחיר כזה ואני לא תקפתי אף אחד על הטעות שלי.. להפך - אחר כך ביקשתי נייד במחיר הזול ביותר לפי הצרכים שלי ולא בתקציב שביקשתי..

אם תקרא שוב תראה בדיוק מה הכוונה שלי ואיזו תגובות מגעילות קיבלתי על חוסר הבנה במשהו קטן.. פשוט זה מעצבן שמגיבים לך תגובות כאלה כאילו הם חושבים שהם רמה מעליך ואני חושב שגם אתה לא היית שמח לקבל תגובה כזאת על טעות שלך.. אני טועה?

Satya4bs, לך אני לא אענה בכלל כי אתה נראה לי ילד בן 14 חסר חיים ובלה בלה בלה :screwy:

פורסם

גבר אל תיקח את זה קשה הכל ברוח טובה , אם פגעתי בך איכשהו אני מצטער זאת באמת לא הייתה הכוונה

גם התגובה שלך לא הייתה לעניין , ואני לא בן 14 :) אלא 24 , לילדות אין גיל

שוב מצטער בוא תקציב סכום חדש או דרישות חדשות בתקציב שלך ונחפש משהו שכן קיים

פורסם

טוב עכשיו באמת הגיע הזמן לנעול.

אסף - אם אתה רוצה, אתה מוזמן לפתוח דיון חדש. שתי עצות:

* ציין תקציב מפורש בכותרת. אם תבקש שוב "תנו לי את הזול ביותר" באמת לא תקבל משהו יותר טוב מהפנייה לרשימת מחשבים ב-ZAP ממוינת לפי מחיר.

* תשאיר את הגישה המתנשאת בבית. התגובות שלך באשכול זה הן המגעילות ביותר.

ולאחרים: תתאפסו על עצמכם ואל תספימו סתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים