פורסם 2009 ביולי 1116 שנים חלק מהחברים שלי מגלחים בית השחי רציתי לדעת אם זה מקובל? :s05:זה יותר שאלה של הגיינה אישית וריח יש כאלה שמגחים גם בביצים אז ?.אני אישית לא חושב מה מקובל ומה לא אני חושב על מה נוח לי ותו לא !
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אבויאיך נעשה את הדור הבא בלי הפירומונים שימשכו אותנו אחד אל השניצריך לכנס את מועצת החיות במיידית!
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אבוי איך נעשה את הדור הבא בלי הפירומונים שימשכו אותנו אחד אל השני צריך לכנס את מועצת החיות במיידית! חחחח LOL
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים למה לגלח, מה זה נותן ?לא מספיק אני צריך לעבוד כל היום בשביל האישה אני גם צריך לבזבז שעות מול המראה ?
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים תלויי ,לגלח ביצים אולי בקטע המיני (את יודע החברה מגלחת בשבילך את האייברים המיניים שלה,אז היא מצפה ממך אותו הדבר ),אבל בבית שיח אין סיבה לגלח (אלה עם אתה מזיע שם ממש כמו סוס ואז זה רק יעזור לך בקטע של הריח וההגיינה האישית ) .
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים הם מתאמנים במכון אמרו לי עדיף ככהאההה למה לא אמרת קודם.איפה בדרום תל אביב אצל במבינו ? או לבד בלי סרסור ? או כמו חסרי התקווה בתחנה המרכזית הישנה ?ומה הכוונה למתאמנים איך אפשר לאמן את "הטבעת " ?
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים לא לגלח, אבל לפני הקיץ לקצץ עם מכונה, זה הרבה יותר אסטתי והרבה פחות מסריח. ובקושי מזיע בקיץ.ולאלו שחושבים שבית שחי מזיע עושה אותם גבריים... תתבגרו.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ולאלו שחושבים שבית שחי מזיע עושה אותם גבריים... תתבגרו. Carefull what you wish for .....
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אני חושב שפה עובר גבול המטרו סקסואליות. חחח הייתי מת לראות איך החברים שלך עונים לבחורה ששאלה אותם "תגיד, אתה מגלח בבית שחי?"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.