עבור לתוכן

עוד בעיה מוזרה בFF

Featured Replies

פורסם

הי, בימים האחרונים שמתי לב שכשאני סוגר את הדפדפן הוא לא נסגר עד הסוף (החלון נעלם והרשימת האפליקאציות הוא יורד, אבל נשאר ברשימת התהליכים) מתחיל לשרוף לי את המעבד... הוא פתאום מתחיל לרוץ על 100% ותוקע לי את המחשב...

השאלה שלי היא- מה?!

למי שיש מושג מהזה מיזה ולמזה בבקשה שישתף אותי :)

פורסם

היה לי משהו דומה עם 3.0.11. כשהייתי יוצא מהדפדפן ורוצה להפעיל אותו שוב אז הוא היה עדיין ברשימת התהליכים, הייתי צריך לחכות דקה כדי שהוא יסיים לסגור את עצמו ורק אז הייתי יכול לפתוח מחדש. מאז שעברתי ל-3.5 אני כבר לא צריך לחכות דקה, הכיבוי שלו הרבה יותר מהיר. אולי זה יעזור לך. שווה לנסות כי אתה יכול במהירות לחזור ל-3.0.11, רק תוריד את ההתקנה של 3.0.11 מהאתר של פיירפוקס ואם ה-3.5 לא מוצא חן בעיניך אז תתקין את הגרסה הקודמת בלי להסיר את 3.5.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שגם אחרי כמה דקות הוא לא נסגר... וזה לא שיש לי בעיה עם 3.5, פשוט הבנתי שהTMP ועוד כמה תוספים עדיין לא תואמים אותו ואני די צריך אותם...

פורסם

תנסה, מקסימום תחזיר. גם אולי ההתקנה מחדש תשפיע..

מבחינת TMP אין שום בעיה, ישנה גרסת פיתוח שקישר אליה Kidney_Stone בת'רד התוספים וכפי שאמר "עובד מצוין על 3.5":

http://tmp.garyr.net/tab_mix_plus-dev-build.xpi

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אחכה עוד כמה שבועות שהתוספים יתעדכנו ואז אני אשדרג... בינתיים זה לא מפריע לי יותר מידי ואם צריך, אני לא מפחד להשתמש באלט. קונטרול דליט :)

העיקר שאני יודע שזה אמור להסתדר בעידכון... תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים