פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ADIDAS STICK למינהם.עובד מצוייןונטול אלומיניום, אגב עזבו מחקריםעוד לא הצליחו לקשר בין סרטן לאלומיניוםאבל יש סימנים לריכוז גבוה של החומר אצל אנשים שמתו מסרטן (אין הוכחה מדעית, אבל אני נמנע)
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ג'ל של ג'ילט לבית השחי (כולם סבבה, תבחר אחד לפי ריח שתאהב).אני משתמש גם ב-AXE הירוק לשאר הגוף.שילוב שעובד לי טוב כבר שנתיים, אני מריח סבבה במשך כל היום.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אני מחפש משהו טוב. על מה אתם ממליצים? תנו חוות דעת בקשר לריח, עמידות, ו(חוסר)השארת כתמים על הבגדים וכו' .. אה, וכל האנשים שימליצו על החלבילין הזה, אל !! ניסיתי וזה בזבוז של 35 שקלים.. בן כמה אתה שרק נזכרת לקנות דאורדורנט? ד"א חלבין עוזר מידי פעם אבל מזמן הפסקתי להשתמש... עברתי לAXE שוקולד בנתיים
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים פעם הייתי גם שבוי ב-AXE ואחר"כ עברתי לטיטניום ICE (ספריי) שממש אחלה והיום אני עם סטיק של אדידס לספורטאים (אחלה של דיאודורנטים!) שמחזיק מצוין והוא בריח של צמחים טבעיים. אחר"כ על הבגדים אני מרסס ספריי גם של אדידס ספורטאים. אני מאמין במה שרושמים מאחורה- "פותח עם אתלטים".. בכל אופן, כל הדיאודורנטים למינהם שמונעים הזעה הם לא בריאים כי הגוף צריך להזיע וזה חלק מהמערכת הטבעית שלו כחלק מהטבע. אם תשתמשו בדיאודורנטים שכאלה זה יחסום את ההזעה וזה לא בריא כמו לחסוף פתח איוורור במחשב שלכם.. האיש שהגיב עם הסודה- תגיד, איך משתמשים בזה? אתה הולך לדוגמה לטיול עם שקיות של אבקת סודה לשתיה ופשוט לוקח חופן ביד ומפזר כמו טאלק?
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ADIDAS STICK למינהם.עובד מצוייןונטול אלומיניום, אגב עזבו מחקריםעוד לא הצליחו לקשר בין סרטן לאלומיניוםאבל יש סימנים לריכוז גבוה של החומר אצל אנשים שמתו מסרטן (אין הוכחה מדעית, אבל אני נמנע)מחזק!!! הדיאודורנט היחיד שמצליח לחסום לי את הזיעה..אפילו חלבלין לא עזר
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ADIDAS STICK למינהם.עובד מצוייןונטול אלומיניום, אגב עזבו מחקריםעוד לא הצליחו לקשר בין סרטן לאלומיניוםאבל יש סימנים לריכוז גבוה של החומר אצל אנשים שמתו מסרטן (אין הוכחה מדעית, אבל אני נמנע)מחזק גםבתור אחד שמזיע מלא באופן טבעי,אני יכול להעיד שהסטיק הזה עובד אחלה 8)
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ג'ילט סטיק עם הכדריות או בלי .. משתמש בו כבר המון שנים . עושה את העבודה מעולה.כל פעם שמישהו במשפחה טס לארה"ב מביא לי כמויות שמספיקות למלא זמן בכלום כסףבנוסף הוא לא יקר כמו שאתם חושבים .. יש מבצעים שאפשר לקנות ב 20 שקל אז קונים איזה 6-7 וזה מפיק להמון זמן
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אין על האקס שוקולד או איך שזה לא נקרא... רגע הנה ... dark temptation.... ריח מעולה ומחזיק טוב!+1אבל נמאס ממנו מהר משום מה 8)
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אני משתמש בסטיק gillette triple clear gel - arctic iceהוא לא בדיוק סטיק שגרתי,מעין ג"ל קריר כזה עובד מעולה ומריח טוב ובקשר לכתמים הוא לא עושה בכללאגב זה הסטיק הכי יקר,אבל יש עליו לפעמים מבצע בסופר פארם
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחזק גם בתור אחד שמזיע מלא באופן טבעי,אני יכול להעיד שהסטיק הזה עובד אחלה 8) ואני כאחד שמזיע באופן לא טיבעי יכול להעיד שהסטיק הזה חרא
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים השתמשתי תקופה ארוכה בדאודורנט ג'ל של ADIDAS כי אהבתי את הריח, רק שהוא לא ממש מנע זיעה ותכלס אחרי כמה שעותכבר יכלתי להריח ריח של זיעה מעצמי. לאחרונה עברתי להשתמש בסטיק ג'ל של ספיד סטיק ואין מה להשוות , הספיד סטיק הרבה הרבה יותר יעיל, האדידס חרא של דאודורנט.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים משתמש בניבאה אקואה קול, אני בחור שמזיע הרבה (למעשה בזמן כתיבתשורות אלו אני מטפטף מעל המקלדת והמיזוג פועל...)חוסם הכל, אפילו אחרי אימון MMA של שעה וחצי, חולצה ספוגה מלאה בזיעה עדיין לא מריחים כלום, הוא פשוט מנטרל ריחותאגב אין לו ריח בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.