פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים פולסוואגן פולו קלאסיק שנת 98 דיזל ידני, מכונית שנותנת בראש כשצריך. אבל קטנה מידי.הייתה לנו עד לפני חודשיים סובארו פשע, על היום שפירסמנו אותה למכירה מכרנו אותה ב-21 אלף, ועוד עם מזגן מקולקל.ממי קנית את הפולו (לא סתם שואל) ?
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אוטו מגעיל יושב חרא על הכבישאשכרה, הינו חונים ברמזורים וכל מכונית מעפנה שעברה הייתה מרעידה לנו ת'אוטו....
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים המכונית היחידה שאני יכול לנהוג אליה זה הדבר הבא מכונית צעצוע עם שלט רחוק?
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אשכרה, הינו חונים ברמזורים וכל מכונית מעפנה שעברה הייתה מרעידה לנו ת'אוטו....מה הקשר ליציבות של הרכב על הכביש?!
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אני לא הייתי קורא למכונית ששוקלת 7 ק"ג, עם מנוע 4 סמ"ק והנעה 4x4 ועולה בהתאם "מכונית צעצוע".. 8)
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים טויוטה קורולה 2001 1600 סמק 110 סוסיםאוטו די טוב, חוץ מזה שהוא קצת קטן אם אתה והאנשים שיושבים מאחורה הם 1.80 ויותר..אנחנו חורשים למכונית הזו תצורה ועד לטיפול 100000 שהיא עברה לפני כמה ימים היא לא ביקרה אף פעם במוסך..
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים שלל מכוניות מגעילות יש פה....יש לי פיאט אונו 94 1.4 מה לעשות זה מה יש על זה נוסעיםעוד מעט יוחלף לאח מההבאים106 XSI1.6סוזוקי סמוראיימאהה ויראגוניראה מה יתחשק לי...סולימני אתה מלא בחרא עד האוזניים מגנום משופר...בלה בלה בלה...כולה טנדר יפאנומאטי אל תתלהב
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים סולימני אתה מלא בחרא עד האוזניים מגנום משופר...בלה בלה בלה...כולה טנדר יפאנומאטי אל תתלהבבוץ, ואני אוהב את זה.., כנראה לא תבין.. כי אתה תקוע באספלט.נ.ב,אני אצלכם ביום חמישי.. ומי יודע אולי גם בשישי.. אתה לוקח אותי לסיבוב מרגש.. ובפעם הבאה שתהייה אצלי אני אקח אותך.. אם תבטיח לא להשתין לי על הריפוד...ואז אני גם בתורי יבוא וישתין בסמוראי שלך.. :-X .
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים בוץ, ואני אוהב את זה.., כנראה לא תבין.. כי אתה תקוע באספלט.נ.ב,אני אצלכם ביום חמישי.. ומי יודע אולי גם בשישי.. אתה לוקח אותי לסיבוב מרגש.. ובפעם הבאה שתהייה אצלי אני אקח אותך.. אם תבטיח לא להשתין לי על הריפוד.עשינו עסק...ד"א אם כבר מדברים על בוץ...ויטארות דיפנדרים לנדקרוזרים 75 אוהבים אותם הרבה יותר ממגנום והתנסתי איתם...אני לא חושב שהמגנום יחדש לי משהושטח אצלי שמור בעיקר לאופניים ורגליים...והמבין יבין
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים באמת... הבאלנו הזאת היא מגנט תאונות3 פעמים נתקעו בנו מאחורהפעם אחת מהצדוגנבו את הרדיו פעם אחת..סך כל הנזק: משהטו בסביבות 30 אלף שקל שרובו כוסה על ידי הביטוח
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים בתקופה זאת באזורי.. לצערי אין הרבה בוץ..אבל מה אנחנו דואגים, נכון?כבוו מנסה להתחמק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.