פורסם 2009 ביולי 1016 שנים המפרט הנוכחי שלי הוא כזהמעבד: amd 3000(1.8זכרון : 1 GBכרטיס מסך Geforce 2 עקב השרפות של geforce 6600gtלוח של גיגהבייט עם חיבור AGP.יש כרטיס שאני יכול לקנות עד 350 ש"ח שיאפשר לי לעריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות?אני בדקתי וראיתי שכרטיס כמו שהיה לי אפשר להשיג ב 250 ש"ח בערך ובזמנו הוא היה מריץ כל משחק על הגדרות גבוהות.אז איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות?
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים משחקים חדשים דורשים SHADER MODEL 3.0 וחוץ מזה למערכת כמו שלך זה דיי אבוד איתםאין לי ממש מה להגיד לך אלא שאם אתה רוצה לשחק משחקים חדשים תצתרך לחסוך למערכת חדשהכיום ישנן מערכות מחשב זולות שיוכלו לעשות את העבודה
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים תקנה איזה כרטיס משומש כדי להחזיק את המחשב כמה חודשים ואז תשדרג. אפשר למצוא הרבה כרטיסים נחמדים בתושבת AGP במחיר סביר.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אין טעם לקנות חדש... התושבת הזאת כבר מתה מזמן... אפשרי רק לקנות איזה כ.מסך ישן מפירוק במחיר סימלי שיחזיק לך מערכת.. לא צריך יותר מזה גם ככה שום משחק מהשנים האחרונות לא ירוץ שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.