עבור לתוכן

The Pen Story - סרטון Stop Motion ממש יפה.

Featured Replies

פורסם

לשם יצירת הסרטון הם צילמו 60,000 תמונות ופיתחו 9,600 הרבה השקעה בלי אפקטים ונראה מצוין.

פורסם

:eek2:

היחס בין כמות הזמן שהושקעה בזה למידת ההנאה של הצופה פשוט לא טוב מספיק.

פורסם

איזה השקעה מטורפת,וואו :o

פורסם

פשש. ראיתי את זה אחרי הסרט של מיקרוסופט על אופיס 2010 ואני אומר "וואו" בדיוק באותה מידה.

ההשקעה והרעיון, מדהימים.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על זה ?

בהחלט חזק (עדיף על סירטוני קידום של IE8 החצי מצחיקים שלהם)

עריכה: כן אתה צדבר על זה ;D

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418909.0

פורסם

אני גם חייב לציין- וואו! :o

מאוד מאוד מרשים כל הזווית והצורות של הדיפדוף תמונות והכל.

הסרטון מאוד חמוד ומראה את ההווי המשפחתי בצורה מאוד יפה!

בכל אופן, משהו היה נראה לי מאוד חשוד בסרטון לאור העובדה- מי מדפיס קרוב ל-10K תמונות? איש פרטי לא, חנות צילום? יש מצב.. לא! חברת המצלמות אולימפוס! 8)

כנראה שזה המגמה היום- להראות "למי יש יותר גדול". להפיק את הפרסומת הכי מעניינת, מושכת, בעלת מירב המשאבים ובעלת הכי הרבה אפקטים מגניבים (זה תופס גם בנוגע לפרסומת של אופיס 2010 שאלכס הזכיר.. {הפרסומת מאוד מומלצת!}).

פורסם

הקטע שכבר שכחתי פרסומת של מי זה היה בכלל. ככה זה כשהרעיון המרכזי מעמעם את המפרסמת ולא זוכרים אותה.

פורסם

בהתחשב בעובדה שאפשר לעשות את זה עם כל מצלמה למי אכפת מאולימפוס?

פורסם

הם המפיקים של הפרסומת- כאילו: "אנחנו צילמנו את הפרסומת הזו עם האולימפוס שלנו- תקנו גם! זה שווה! :lol: (בקיצור פרסומת סמויה לאולימפוס- מראים את הלוגו שלהם בסוף שתי שניות)

פורסם

הם המפיקים של הפרסומת- כאילו: "אנחנו צילמנו את הפרסומת הזו עם האולימפוס שלנו- תקנו גם! זה שווה! :lol: (בקיצור פרסומת סמויה לאולימפוס- מראים את הלוגו שלהם בסוף שתי שניות)

אז היא לא סמויה ::)

פורסם

אפרופו סרטוני סטופ-מושן שקשורים לפרסומות, אני לא יודע אם רבים מכם מכירים את הקליפ המעולה של השיר her morning elegance:

פורסם
  • מחבר

מעולה :xyxthumbs:

דרף אגב Oren Lavie הוא אחד משלנו ?

פורסם

yup :)

פורסם

שני הסרטים ממש מגניבים.

הראשון הזכיר לי את זה:

(מעניין מי חיקה את מי, אם בכלל)

פורסם

מעולה ונפלא. כל הדיון הזה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים