פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מה התסריט הגרוע ביותר מבחינתך, במקרה שיוקם מאגר ביומטרי?אירן , רוסיה בזמן שילטון הקומוניסטים או סתם כל המדינה כביש שש
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר מה התסריט הגרוע ביותר מבחינתך, במקרה שיוקם מאגר ביומטרי?לא יודע לגבי המאגר אבל יש כמה תסריטים איומים כמו למשל כל מיני אנשים הזוים ופרנוידים שלא לקחו את התרופות שלהם, שינהלו לנו את המדינה.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים לא יודע לגבי המאגר אבל יש כמה תסריטים איומים כמו למשל כל מיני אנשים הזוים ופרנוידים שלא לקחו את התרופות שלהם, שינהלו לנו את המדינה.אני יותר מפחד שאתה ואנשים כמוך ינהלו פה את העיניינים...
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר אני מקווה שהבנת שדיברתי עליך ועל המאסטר שלך... דרך אגב אל תתבלבל הראש שלו נמצא איפה שאתה תחפש את התחת והתחת זה איפה שאתה רואה את הראש.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אני מבין שאני מאוד מטריד ומעצבן אותך (זה הדדי תאמין לי), אבל נסה להיות תרבותי (אני יודע שזה אולי קשה לך מנטאלית, בכל זאת זו משימה לגדולים)...והמאסטר שלי? יהיה לך קצת קשה לקבל את זה(תשתדל לעקוב דודלי) אבל אני חושב עצמאית ויוצר את הדעות של עצמי לבד, מה שאני בטח לא אומר עליך...
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים החוק הביומטרי - "מדרון חלקלק למדינת משטרה"במכתב שנשלח למועצה הציבורית להגנה על הפרטיות, מביעה דעתה נציבת הגנת הפרטיות של אונטריו בקנדה כנגד חוק מאגר טביעות האצבע בישראל, ומזהירה מכך שהמאגר יהווה מטרה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3759781,00.html[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 04:00:40בקיצור , מדינת משטרה
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר אני בטוח שזה לא קשור בכלל לכך שבקנדה מתכננים לעשות מאגר ביומטרי משלהם (בנוסף על התעודות).מעבר לזה, זאת עוד כתבות עם אותם הטיעונים שהועלו כאן ונענו כבר מספר פעמים...
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים תראו מה קורה בבריטניה http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1106515.html הרשויות הואשמו בניצול לרעה של סמכויותיהן, שנועדו למלחמה בפשע מאורגן וטרור לנושאים פעוטים בהרבה כמו השלכת זבל בציבור וכלבים מלכלכים. נכון שלא מדובר במאגר ביומטרי אבל זה מראה מה הממשלה עושה עם הכלים שיש ברשותה, גם בארץ יש חוקים כאלה (חוק נתוני התקשורת) ועכשיו תוסיפו את המאגר הביומטרי לכל זה
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר זה למה הבקשה של המשטרה לגישה למידע בכל נושא מלבד אלו שמוגדרים פשע נאסר בחוק.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים פשע" - עבירה שנקבע לה עונש מרבי חמור ממאסר לתקופה של שלוש שנים; זה למה הבקשה של המשטרה לגישה למידע בכל נושא מלבד אלו שמוגדרים פשע נאסר בחוק.זה לא נותן שום בטחונותהמשטרה תוכל לגשת למאגר על סמך חוק שעונש עליו מעל 3 שניםוכל חוק ניתן להפוך לכזהלדוגמה:חשד לתקיפת כלב כלפי אדם שטייל עם כלב והטיל גללים
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר מה נותן לך ביטחונות שלא ישנו חוק תקשורת, ואז יעשו לך רישום ויאזנו לטלפון שלך ויעקבו אחרי מיקום הפלאפון שלך ויגלשו איתך באינטרנט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.