עבור לתוכן

כרטיסי גירוד - איפה הסיכוי הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

עברת שירות צבאי/יש לך רשיון נשק? חל ציהיה מאבטח טיולים 210-280 ש,ח ליום.

• תגובות 30
  • צפיות 38k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין קשר בין עבודה לבין מה שאני מחפש.

עבודה אני אשיג בלי שום קשר, אני לא מתכוון לשבת בבית כל החופש, אבל אני מדבר בלי שום קשר על כרטיסי גירוד

טוב גאון.

כרטיסי גירוד זה גם לא מה שאתה מחפש.

קח דוגמה, חיש גד כספת למשל:

http://www.pais.co.il/Pais/Games/Hishgad/Cards/במחיר+20-30/mazalot.htm

הסיכוי שלך לא לזכות ב-2000 שקל (או יותר), אם אתה קונה 2 כרטיסים ב-50 שקל, הוא 99.98%.

בוא נגיד שלמכבי חיפה יש סיכוי טוב יותר לזכות שנה הבאה בליגת האלופות. לעומרי כספי יש סיכוי יותר טוב לשחק באול-סטאר.

חייב כסף ומיד, ואתה הולך לעבוד בחופש?

אז תיקח הלוואה.

פורסם

בכרטיס הגירוד הראשון שקניתי בחיי (גיל 9-10 בערך) זכיתי ב 200 ש"ח, זה היה כרטיס "מזלות"...

מאז קניתי עוד כמה פעמים אבל לא יצא לי לזכות ביותר מ10 ש"ח.

גם אם תקנה את הכרטיס עם הסיכוי הכי גבוה לזכייה זה לא יהיה שווה את הכסף כי הסיוכי לזכות מאוד נמוך..

פורסם

ואתה חושב שבהשקעה במניות תצליח לעשות בחודש מ-50 שקל 2,000 שקל ? :lol::screwy:

מה אתה מצפה, שמניות כמו מקדונלס, קוקה קולה, דיסני או HP יכפילו את עצמן פי 40? תשואה של 3,900%? אם הערך שלהן יקפוץ ככה ב-50 שנה הקרובות אתה תוכל לראות בזה השקעה מעולה..שהשווי של קוקה-קולה יעלה מ-112 מיליאד דולר ל-4.5 טריליון דולר. ואם זה בכלל יקרה אי פעם. וכנראה שזה לא יקרה בחודש הקרוב.

תאר לך שהוא באמת צריך את הכסף, וצריך אותו עוד חודש, והוא היה מקשיב לעצה הטיפשית שלך. לדבר שטויות יכול להיות דבר מסוכן ומזיק. שים לב.

ואתה לא הבנת מה כתוב בקישור שנתת. תאמין לי.

פורסם

מה אכפת לו, לא הכסף שלו.

פורסם

לפי מה שקראתי לפני כמה חודשים, יש לך בערך 30% אחוז תוחלת רווח בחישגד(בניגוד ל 50% בהטלת מטבע הוגן לדוגמה).

גם אם זה היה 50%, או אפילו אם היה לך Edge וזה היה 55-60%, עדיין זה בלתי סביר בעליל שתגיע מ 50 ש"ח ל 2000 ש"ח בשיטה הזו(כמובן שאם היה לך יתרון בצורה היפוטטית היית צריך לקנות כרטיסים במחיר של בערך 2 שקל-שלא קיימים כמובן, ואז היית מגיע ל 2000 תוך כמות גדולה של כרטיסים, אבל זה לא קשור ממש).

פורסם

לא צריך לקרוא, או לחשב או כל דבר אחר, ניתן את הדוגמא הפשוטה ביותר, לוטו במילוי אוט'.

סכום הכסף שצריך להשקיע בזכיה וודאית בפרס גבוה בהרבה מערך הפרס עצמו, אחרת כל מי שיש לו סכום כסף נכבד - AKA כמה מיליונים טובים היה קונה כמה מאות אלפי כרטיסי לוטו וזוכה "בטוח", וחוזר על התהליך שוב ושוב ושוב.

אותו הדבר עם כרטיסי גירוד, סכום הזכיה מכוסה מאות אם לא אלפי פעמים בסכום ההשקעה לזכיה וודאית.

פורסם

30%? ממש לא הגיוני. אל תשכח שאם אתה קונה כרטיס ב-25 שקל והרווחת 25 שקל בעצם לא הרווחת אגורה.

ניקח נגיד את "חישגד סטארטאפ" שעולה 10 ש"ח. לפי הפרסומים של מפעל הפיס, באתר שלהם, הסיכוי להרוויח מעל 10 ש"ח הוא 12.8%, בערך 1 ל-8. הסיכוי לקבל כרטיס שלא זוכה בכלום, כלומר להפסיד 10 ש"ח, הוא 75%, כלומר רק 1 מ-4 כרטיסים זוכה במשהו, רק 1 מ-8 כרטיסים יגרום לרווח. ד"א, רק 1 מ-2,075 כרטיסים יזכה ביותר מ-80 ש"ח, ורק 1 מ-12,195 ש"ח יזכה ביותר מ-350 ש"ח. צריך להיות טיפש, או נואש באופן בלתי רגיל, וטיפש, בכדי לקנות כרטיסי חישגד. להשקיע באופציות בבורסה זה יותר בטוח כבר וגם יותר רווחי (וגם יותר מרגש עם יותר מתח, למי שמהמר רק בשביל הריגוש).

פורסם

ההבדל הוא שבבורסה אי אפשר להמר עם 10 שקל :silly:

פורסם

בטח שאפשר.

פורסם

כן..זהו..שאפשר:

http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bizcompquote.shtml?p_id=80578834

וגם יש אופציות בשקל. זאת לא מטאפורה, אפשר לעשות את זה, אם כי כרגע האופציה הכי זולה נסחרת ב-100% יותר:

http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bizcompquote.shtml?p_id=80578875 (אולי המחיר שלה יחתך באגרסיביות ב-50% ביום ראשון ואז יהיה אפשר לקנות אותה בשקל. מצד שני יש גם הזדמנות לתשואה מטורפת של 50% ביום והמחיר שלה יכול לזנק ל-3 שקל. רק לא לשכוח שהעמלות בדרך כלל גבוהות מ-2 שקל לאופציה).

מסכים שזה פחות נוח, דורש הבנה מינימלית (והבנה יחסית גבוהה כדי לדעת איך הכי טוב להמר) ופתיחת תיק השקעות שכן עולה עוד כסף.. אבל אם כבר להמר, אז זאת הדרך הכי חכמה, רווחית ומרגשת לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

אנשים, הקטע פה הוא גורל, ברגע שיש סיכוי כלשהוא ולא משנה איזה, אז יש סיכוי.

הקטע שצריך לדאוג לזה שיהיה סיכוי, כי לדוגמא הבנתי שיש מקומות שעדיין מוכרים כרטיסים מחבילה שכבר זכתה בפרסים הגדולים, ואם החבילה לא זכתה אז בעל המקום פשוט קונה את כל שאר הכרטיסים וזוכה בעצמו.

פורסם

בטח שאפשר.

בשביל לפתוח תיק השקעות צריך כסף סגור בחשבון, לא יתנו לך לפתוח תיק השקעות עם 10 שקל.

שנית, יש עמלות מסוימות (תלוי באיזה בנק אתה פותח) שהופכות את ה"השקעה" להפסד מיידי אם זה סכומים קטנים.

בכרטיס גירוד, אתה לא צריך את כל זה, קנית כרטיס, גירדת, ניצחת לקחת כסף, בלי כל התהליכים הנ"ל... אז לא, אתה לא יכול להמר 10 שקל בבורסה.

פורסם

תהמר בווינר.

עכשיו בקיץ,כשהמחזורים מאוכלסים ע"י ליגה רוסית,ליגה תאילנדית,ליגה שלישית באירלנד והמוקדמות של המוקדמות של המוקדמות של הליגה האירופאית(לשעבר גביע או"פא),לנחש נכון זה פשוט קלי קלות..כסף בטוח :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים