פורסם 2009 ביולי 1016 שנים חברים שלום.רציתי לברר משהו.רציתי לדעת שבעת שאני מרכיב מחשב האם ישנה חשיבות מירבית של תאימות מבחינת FSB של לוח האם והמעבד.האם המהירויות צריכות להיות זהות לחלוטין או שאפשרי שיהיו שונות. - שהמעבד יהיה יותר גבוה או לולח האם.וגם אשמח לדעת מה משתנה אם הם לא תואמות.תודה רבה מראש לכל העוזרים.
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר ברוך הבא ל-HWZone ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום דבר ראשון אני חייב להגיד נחמד ליראות אנשים שיודעים לדבר נחמד. ערכתי את הכותרת ואני מקווה שעכשיו היא כמו שצריך. תודה על הקבלה וברוכים הנמצאים
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים בשמחה.המעבד עובד בתדר שנקבע ע"י הבאס וע"י מכפלה, אם למעבד FSB של 1333Mhz והלוח מאפשר רק 1066Mhz אז הרי שהלוח אינו תומך במלואו במעבד המדובר. במקרה שכזה המעבד יפעל במהירות נמוכה יותר או שהוא יאלץ את הלוח לפעול במהירות גבוהה יותר (אוברקלוק).
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר בשמחה.המעבד עובד בתדר שנקבע ע"י הבאס וע"י מכפלה, אם למעבד FSB של 1333Mhz והלוח מאפשר רק 1066Mhz אז הרי שהלוח אינו תומך במלואו במעבד המדובר. במקרה שכזה המעבד יפעל במהירות נמוכה יותר או שהוא יאלץ את הלוח לפעול במהירות גבוהה יותר (אוברקלוק).תודה על ההסבר.ועוד שאלה - אם זה ההפך מה יקרה ? אם ללוח יש תמיכה יותר גבוה של FSB מאשר המעבד ?
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים אז לא יקרה שום דבר, זה אומר שהלוח יכול לאכלס מעבד בעל רוחב פס גבוה יותר של FSB.מבחינת אוברקלוק זה אומר שיש מרווח טוב לתמרון.
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר לדוגמא, מה היית אומר על השילוב הבא :לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-ES2L מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Desktop Processor E5200 : Intel
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים ה-FSB שהלוח מאפשר גבוה הרבה יותר מה-FSB של המעבד, פוטנציאל גדול באוברקלוק.
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים ה-FSB שהלוח מאפשר גבוה הרבה יותר מה-FSB של המעבד, פוטנציאל גדול באוברקלוק.+1 :hizuk:לכן זה המערך המומלץ את האמת... והם גם שניהם תקציביים.
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר הבנתי אותכם תודה רבה ! אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי עוד עצות והכוונות בנושא.
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים אם אני זוכר נכון את המאמר הוא מדבר על OC אבל הוא מסביר כמה דברים בדרך שאתה שאלת על FSB וכו'.. כדאי לקרוא בכל מקרה כי זה מעניין.http://hwzone.co.il/articles/oc_intro/ויש את ההמשך המעשי:http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים עצות והכוונות בנוגע למה? אתה קונה מעבד-לוח-זיכרון? אם כן, תפרט ותרחיב על השימושים, אם מתוכנן אוברקלוק וכדומה.
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר רק על הקטע של התאימות... זה הכל אני חושב שאפשר לסגור אפילו את הנושא. עזרתם לי מאוד תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.