פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אם זאת ספינת מסחר, אני מנחש שאלו החבלים. זה נקרא במקרה ROPES : אם כן אז מיצרים את זה מ HEMP (מה שנראה כמו עלה של מריחואנה) למעשה, זה לא "כמו", זה "בדיוק".
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים יש לי עוד בעיה..אני בCHAPTER 5 והגעתי לחלק שאני צריך להגן על האיבן משהו הזה והאקדמיה עם 3 ספינות לפחות..ייצרתי 4 small warships והבאתי אותן לאזור של הנמל שלו ולא קורה כלום.. הוא עדיין מחכה להגנה..איך אני עובר את זה?
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים יש לי עוד בעיה..אני בCHAPTER 5 והגעתי לחלק שאני צריך להגן על האיבן משהו הזה והאקדמיה עם 3 ספינות לפחות..ייצרתי 4 small warships והבאתי אותן לאזור של הנמל שלו ולא קורה כלום.. הוא עדיין מחכה להגנה..איך אני עובר את זה?אחרי שאתה משמיד את הספינות שתקפו שם תשאר באזור, יש כמה גלים (נראה לי 3?) שאתה צריך להשמיד וזהו.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים יש לי שאלה אני נמצא במשימה שאני אמור להציל את הילדים ומבקשים ממני נשק, אבל אני יכול להשיג נשק רק אם אקדם את האזרחים לפטריטיאונס אבל הם פשוט לא מתקדמים לשם אין לי אפילו אחדבדקתי כבר עשרים פעם את הצרכים שלהם ויש לאזרחים הכל מה עושים איך מקדמים?
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים איך אני משיג זכוכיתבעקרון הקמפיין הוא סוג של טוטוריאל והם לא אמרו שום דבר על זכוכית גם עברתי על כל האוםפציות לבנייה או איסוף אין לי שום דבר פתוח שלא נבנה ?
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אפשר לראות בדיוק מה חסר לך אם תלך לשוק ותלחץ על הכפתור עם התמונה של מגילות למעלהואז אפשר לראות איזה אזרחים יכולים להתקדם וכמה
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אני לא ממש מבין למה הם לא מתקדמיםאני מעלה שתי תמונות אולי תוכל להסביר?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אחרי שאתה משמיד את הספינות שתקפו שם תשאר באזור, יש כמה גלים (נראה לי 3?) שאתה צריך להשמיד וזהו. זהו שאני שם עם הספינות וכלום לא קורה.. לא באות ספינות לתקוף
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים אני לא ממש מבין למה הם לא מתקדמיםאני מעלה שתי תמונות אולי תוכל להסביר?תסמן את אחד הבתים ותראה מה חסר להם ,רק כשכל הפראמטרים יהיו מלאים הם יוכלו להתקדם.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים בדקתי את כל הבתים לא חסר להם כלום הכל מלא לחלוטין[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מילאתי את כל האי בבתים כי חשבתי שאולי חסראין יותר מקום יש שכונות שלמות של איכרים והם לא מתקדמיםיכול להיות שזה באג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.