עבור לתוכן

Dawn of Discovery - anno1404

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אגב במפה מציינים לכם מה אתם יכולים לגדל , למשל חיטה , יבולים וכדומה , תצטרכו לקנות ע"י honor "גלאפים" ( אני מקווה שרשמתי נכון ) שיתנו לכם אפשרות לגדל את אותם גידולים .

מומלץ מאו-ד לעשות את המשימות לפני הכל כי שם מסבירים לכם ה-כ-ל , כמו איך לייצר בירה , או ספרים , וכדומה , הם ילכו איתכם שלב שלב ויגידו לכם מה צריך לבנות איפה לבנות וכ"ו ..

לגבי התגובות פה שהמשחק קשה , אם תעשו את המשימות ותעברו שלב שלב תבינו שהמשחק מסביר הכ-ל , והוא פשוט קליל , זה נראה מסובך בהתחלה אבל אחרי שמתחלים לעשות את המשימות הכל נראה פשוט וברור .

• תגובות 97
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל רוב האנשים פה כבר סיימו את המשימות :s05:

פורסם

איך אתם יודעים מה צריך בשביל כל דבר :P חיפשתי באינטרנט, ניסיתי הכל ואני לא מוצא הסבר ברור למה צריך בשביל ליצר תבלינים. כל כמה עמודים אתם מזכירים פה עוד תנאי, קודם הדבר הזה שצריך לקנות ה HONOR ועכשיו גם 220 תושבים.

אם הייתי יודע את זה קודם הייתי בונה את ההתישבות בצורה שונה, יש לי 1100 אנשים ואין לי תבלינים ורובם ברמה השני. האי שלי קטן אז אני צריך להתישב על אי נוסף בשביל שאני אוכל להגיע ל 220 תושבים ברמה ראשונה :pissed:

פורסם

מדובר על 220 אנשים מזרחיים (nomads). בכל מקרה חייבים מספר איים.

לא יודע אבל עדיף תלחץ על CUSTOMIZE ותבחר בדויק את הכול כמו שאתה רוצה.

מחזק^. איזי קל מידי, מדיום הוא כבר קפיצה די רצינית בכמעט כל פרמטר (בייחוד ה AI האכזרי)

פורסם

אני חייב לציין שיש שם במשחק "בעיה", כשמגיע הקפיצה לדרגה השלישית ("עירוניים") אם נותנים לאכולוסיה יד חופשית לשדרג את הביתים,

האנשים משאירים אותך קבוע על 0 בכלים ובעץ ובזכוכית, מה שמאד קשה להמשיך במשחק ..

פורסם

למה, זה דווקא מציאותי. בשביל זה צריך שילטון :P

פורסם

איך אתם יודעים מה צריך בשביל כל דבר :P חיפשתי באינטרנט, ניסיתי הכל ואני לא מוצא הסבר ברור למה צריך בשביל ליצר תבלינים.

דרך אגב למי מתקשה עם שרשראות היצור הנה לינק מצוין(בתחתית):

http://www.anno1404-rechner.de/index.php?lang=en

איך לבנות מוקדי יצור בשביל מקסימום אפקטיביות אני אשאיר כבר לכם.

בשביל כל מוצר ספציפית (אם אין לך אותו) אז תחזיק את העכבר מעליו, יהיו רשומות לך הדרישות.[br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 18:50:09

אני חייב לציין שיש שם במשחק "בעיה", כשמגיע הקפיצה לדרגה השלישית ("עירוניים") אם נותנים לאכולוסיה יד חופשית לשדרג את הביתים,

האנשים משאירים אותך קבוע על 0 בכלים ובעץ ובזכוכית, מה שמאד קשה להמשיך במשחק ..

אישית אותי מעצבן שיש הבדל עצום בתיכנון בין העירונים לכפרים, כך שאו צריך להרוס ולסדר מחדש או שצריך עוד אי ענק.

זה למה במשחק חופשי דבר ראשון שאני עושה זה תופס את כל האיים שאני אצתרך שחס וחלילה המחשב לא יתפוס לי אותם ואני אצתרך להלחם במשחק הזה.

פורסם

כע, גמני חשבתי ככה. אבל מסתבר ששום דבר לא מונע מהמחשב להתיישב על אי שכבר יש לך נמל בו, ולהתחיל לתפוס ממנו שטחים (מן הסתם אלו שקרובים למכרות)

פורסם

או שיש לי את המזל הכי גרוע בעולם או שאני עושה משהו לא נכון. בשביל לאני אוכל לייצר תבלינים אני צריך לקנות מה- orients איזה מגילה שתאפשר לי לבנות מבנים שלהם. אבל איך אני מגיע למצב שאפשר לקנות את המגילה הזו? ניסיתי הכל, בזבזתי מלא "הונור" על לקנות כל דבר שיש להם בשביל שהוא אולי יתחלף במגילה :bash:

פורסם

המגילה נמצאת בעיר המערבית... והיא תמיד זמינה. (אם קונים אחת, היא מתחלפת באחרת)

פורסם

אחרי עוד איזה חצי שעה של משחק הצלחתי :s07: תודה רבה לכם :yelclap:

פורסם

אתם משחקים בסקירמיש או בקמפיין?

פורסם

קמפיין

פורסם

יש לי שאלה בקשר לבנייה של ספינות...

יש את הsmall trade ship ואני מניח שזה גם בספינות אחרות..

יש את הדרישות שצריך בשביל לייצר ספינה..

XXXX זהב

XX עצים

עוד משהו מוזר

מקום בshipyard

וכסף לתחזוקה

מה זה הדבר המוזר הזה באמצע? כי לפעמים חסר לי ממנו ואני לא יכול להשיג עוד כי אין לי מושג מה זה

פורסם

אם זאת ספינת מסחר, אני מנחש שאלו החבלים.

זה נקרא במקרה ROPES ::) אם כן אז מיצרים את זה מ HEMP (מה שנראה כמו עלה של מריחואנה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים