עבור לתוכן

Dawn of Discovery - anno1404

Featured Replies

פורסם

למה מתסכלת..? הדבר היחיד שבעייתי שיש באג קל

בקטע השלישי של הבניה, עם הזכוכית, צריך לבנות נמל ולחבר אותו לאי של הפילוסוף המזרחי (זה עם מטעי השקדיה). אצלי לפחות לא היה חץ קווסט שאמר לעשות את זה

• תגובות 97
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעיקרון כל המשימה מתסכלת כי מה שנותנים לך בהתחלה ממש לא מספיק ואז אני צריך לבנות עוד מלא מבנים (כבר עדיף שלא יתנו כלום)

ועד שאתה מוצא אי שאפשר לגדל עליו אינדיגו

ואז מגיע הקטע של המחלה

ועד שאתה מביא את התרופה כבר אתה בחוב של 10K ואז הפסדתי :|

פורסם

גם אותי החובות הורגו במשימה ההיא, ובעוד כמה משימות ..

צריך תמיד להמנע מתזרים שלילי ..הבעיה שלא בכל המשימות זה אפשרי :-|

אבל לבנות את הקדרלה לא משימה כל כך מסובכת, שתדע.

נ.ב הקרבות די המעפן, יכול לקחת נצח להרוג ספינה מסכנה ..

פורסם

המשימה של לבנות את הקתדרלה זה הדבר הכי מתסכל אי פעם.... (היי! איפה הנושא ההוא?)

התרעה

בהחלט, זה כל כך מאכזב להפסיד במשימה הארורה הזאת זה פשוט שעתיים לפח, מה שמזכיר לי יפה מצדים להתריאה ששיחקתי כבר שעתיים אולי כדי שאני אנוח ;D

אבל זה לא קשה מידי פעם שניה:

צריך לתחיל בלבטל אפשרות לשדרוג רמת החיים אוטמטית כדי שלא יאנסו לך את הכלים ולשדרג ידנית בהתאם ליכולת שלך.

לדעתי הדבר הכי חשוב זה לעשות את המשימות האחרות ולא להתחיל את בניית הקתדרלה לפני שמסימים אותם ומקבלים את הפרסים אחרת זה סתם ביזבוז משאבים.

כי הסולטן הוא יתן לך פעמים בן אדם שיחתוך את הדרישות בניה באיזה חצי ופעם שלישית זה יהיה באקדמיה באי שדרומית לו והמפקדת הבלונדה תתן לך חפץ שיחתוך את מחיר האחזקה שלך הקתדרלה בחצי.

פורסם

המחיר תחזוקה המקורי זה רצח ..

פורסם

לא לדאוג לא לדאוג...

העלתי שמירה וסיימתי את המשימה

אז עכשיו מה? עד כמה שהבנתי זו המשימה האחרונה בקמפיין אז עכשיו כולם משחקים בסקירמיש?

פורסם

כן, אני שמח לדעת איך במשחק חופשי אפשר לבנות עיר מזרחית?!

רכשתי המסמכים שמוסיך לי כבוד אצלם אבל אין בשום מקום עיר מזרחית שאפשר לפדות אותם :nixweiss:

פורסם

איך אני משיג tools? :-\

ואיך אני משיג spices?

פורסם

TOOLS צריכים ברזל

ברזל צריך עופרת ברזל (או משהו) ופחם

בשביל זה אתה צריך אנשים בדרגה 2

תבלינים עושים באיים הדרומיים (מדבריות) ואתה צריך בערך 220 תושבים רמה 1 בשביל לקבל את הבניין

פורסם

בכל מפה בסקימיש יש עיר מערבית נייטרלית אחת ועיר מזרחית נייטרלית אחת בהם אפשר לקנות כלים עד שמקבלים את הבניינים ואת כל החפצים הקשורים

פורסם

OO התחלתי סקירמיש ופשוט אין לי אפשרות לגדל תאנים (DATES)

אף אי לא ניתן לגדל עליו (לפי הסימנים למעלה)

ואף אי נייטרלי לא מוכר לי זרעים של תאנים

פורסם

הסקירמיש הוא רנדומלי, אני מניח שפעם ב יהיו בו חריגות כאלה. אם לא בא לך להתחיל מההתחלה, תקנה סתם חפצים מהעיר המזרחית עד שהוא ימכור זרעי תמרים.

פורסם

בכל מפה בסקימיש יש עיר מערבית נייטרלית אחת ועיר מזרחית נייטרלית אחת בהם אפשר לקנות כלים עד שמקבלים את הבניינים ואת כל החפצים הקשורים

בדיוק אבל אני לא מוצא את עיר המזרחית, יש לי רק אחת מערבית ואת הפיראטים.

אני משחק על מפה גדולה ופתחתי את כולה, בדקתי במפה (במסך דרכי מסחר) ולא מצאתי עברתי אי אי ועדין לא מצאתי :nixweiss:

אולי זה באג ?

פורסם

אני כנראה אתחיל מחדש... בכלל אני צריך להתאמן על איך לבנות מרכזי אוכלוסייה כמו שצריך

ראיתי שבחלון של המשחק המתמשך יש למטה באר כזה עם 3 חלקים (EASY MEDIUM HARD) ששמים את העכבר על זה רואים XXX/XXX (שניהם מספרים שונים כן?) מה זה?

פורסם

לא יודע אבל עדיף תלחץ על CUSTOMIZE ותבחר בדויק את הכול כמו שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים