פורסם 2009 ביולי 1716 שנים זה הדבר הזה שקונים בנקודות "HONOR" רק איתו הצלחתי לגדל את הצמח (שיעורה?) של הבירה.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים כדי להוסיף גידול לאי שיש לו מקום פנוי (סימן שאלה באיזור של הגידולים) אתה צריך לקנות את הזרעים הרצויים עם HONOR, להעביר את הזרעים לנמל של האי, ללחוץ על הנמל, לעבור למחסן החפצים (הסימן השני של תיבה בפינה השמאלית התחתונה של תפריט המלאי) כפתור שמאלי על הסמל של הזרעים, ואז ללחוץ על הV שיופיע. עד כמה שהצלחתי להבין- זה בלתי הפיך, אז תחשבו טוב לפני שאתם שותלים דברים, רק כדי לגלות למשל שאפשר לגדל את זה על איי לידכם.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים באדמה המדברית הוא אמר שהאדמה לא טובה לכותנה,ובאדמה הרגילה הוא גם נותן איזשהי שגיאה ..
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים זה לא שייך לסוג האדמה, אתה צריך לראות שבפוריות האי (שורת הסמלים שמעל שם האי במרכז המסך למעלה) מכילה את הצמח שאתה מחפש
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים אין כותנה במשחק. אתה מדבר אולי על משי? בכל מקרה, שוב, אי אפשר לגדל כל דבר על כל אי. לכל אי יש את רשימת הדברים שאפשר לגדל עליו
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים כן, התכוונתי למשי, הצלחתי לגדל - תודה דרך אגב, הבית עם הסימן שנראה כמו גראס, זה לא כותנה?
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים דרך אגב למי מתקשה עם שרשראות היצור הנה לינק מצוין(בתחתית):http://www.anno1404-rechner.de/index.php?lang=enאיך לבנות מוקדי יצור בשביל מקסימום אפקטיביות אני אשאיר כבר לכם.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מה בעצם מבדיל אותו מciv4?[ חוץ מהעובדה שסיב הוא משחק אסטרטגיה בתורות]עד כמה שידוע לי סדרת ANNO לא עוסקת בכלל בקרבות ובניהול צבאות.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים וגם CIV "סוקר" את התקדמות האנושות מתקופת האבן ועד ימינו, ANNO נשאר במסגרת התקופה שבכותרתו. כל אלא פרטים שוליים, אני באמת ממליץ לך לגלות בעצמך את ההבדל
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים המשימה של לבנות את הקתדרלה זה הדבר הכי מתסכל אי פעם.... (היי! איפה הנושא ההוא?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.