עבור לתוכן

Dawn of Discovery - anno1404

Featured Replies

פורסם

velzyg.jpg

סדרת Anno היא אחת מסדרות הבנייה, ניהול משאבים וסחר המוצלחת ביותר בין משחקי המחשב. אבל לצערם של ubisoft ושל המפתח (הישראלי!) עם אין משהו מתפוצץ, או לפחות דמות כלשהי שנקרעת לגזרים, אזי אנשים לא שמים לב למשחק. אולי זו הסיבה שהסדרת Anno לא תפסה מעריצים רבים. אולם, אלו שכן שיחקו במשחק מתארים עולם בלתי מוגבל באפשרויות. עם המשחק החדש אנחנו נוכל לבנות 'מטרופוליס' גדול הרבה יותר, לצורך דוגמא, בעת בניית הקתדרלה עבדו עליה כמות עצומות של אנשים, הרבה יותר מסך התושבים שהיו במשחקים הקודמים בסדרה. נוכל לבנות עיר ענקית עם אין ספור מבנים, נפחיות, קרקסטינים, תחנות רוח, מזח ועוד מספר רב של אלמנטים שמשמשים לתיפקוד עיר. נצטרך במקביל להתמודד עם דרישות התושבים לאוכל, בגדים, שתייה, שעשועים ועבודה. הם בתמורה יגדילו את העיר שלנו ויהפכו אותה לעשירה ומשגשגת.

העולם של Anno נראה הרבה יותר יפה, הים נראה אמיתי וכאשר הספינה שלנו תחתוראת דרכה עמוסה בסחורה, הגלים יתנפצו בצורה ריאליסטית. נוכל גם לזרוק אל תוך הים חפצים ולראות את הים מגיב כאילו והיה אמיתי. הסיבה לכך היא מנוע גרפי חדש, שמתאים את עצמו, ומגיב בצורה אמיתית לכול פעולה של המים. כך גם תיראה העיר שלנו. תושבים ישאירו בגדים להתייבש, סוחרים יעבירו סחורה וירקות וכל יראה אמיתי כל כך, שתרצו לתת להם ביס (אבל לא כדאי כי הם לא באמת אמיתים). המנוע הגרפי עושה עבודה נהדרת וגורם למשחק להראות חי אולם למרבית הפלא הוא לא ידרוש מחשב חזק. שחקנים בעלי מחשבים חלשים יחסית יוכלו להריץ את המשחק על דרישות גבוהות ללא כל בעיה.

לקוח מפריק *

חברה מפתחת: Ubisoft

חברה מפיצה: Ubisoft

ז'אנר: אסטרטגיה

פלטפורמות: PC

תארךי יציאה: 25.6.2009

אתר רשמי: http://anno.uk.ubi.com/

דמו : http://gamedaily.newaol.com/pub/DawnofDiscovery_Demo_US.zip

דרישות מערכת:

CPU: Pentium 4, 3GHz or similar

GPU: DirectX9 compatible graphics card, Shader2 with at least 128 MB RAM

Memory: 1 GB

Operating System: Windows 2000, XP or Vista

Hard disk space: 6 GB

ממוצע ציונים 8.5

Eurogamer 8 / 10

GameZone 9 / 10

2404 - PC Gaming 10 / 10

PC Gamer UK 61 / 100

sq110z.jpg

מילה אישית על המשחק , משחק מדה-ים , שיחקתי בדמו נדלקתי וקניתי , אני כרגע סיימתי את קמפיין 5 "שרפתי" כ 10 שעות משחק , ויש עוד כמה קמפיינים בדרך , מאוד מאתגר מאוד מעניין ומאוד קל להבין אותו גם מי שלא שיחק אף פעם ב anno בעבר (כמוני ) , הגרפיקה מדהימה , פשוט תאווה לעיניים , יש ירידה לפרטים הקטנים , אבל הפיספוס אולי הקטן שהספינות לא"מיואשות" זאת אומרת לא רואים את המלחים שמתפעלים אותם אבל לא נורא ,

ניהול המשאבים קצת מייגע אבל בסופו של דבר הוא הופך לדבר שולי כי המחשב ינהל את רובו כך שאפשר להתרכז בניהול הדברים החשובים כמו ניהול קרבות ורווחת התושבים .

החיסרון אולי היחידי של המשחק שאין מולטיפלייר אבל זה כמו לבקש מולטיפלייר ל simcity , אה כן ואני מוגבל ל 3 -4 התקנות והוא עושה אקטיבציה לשרתים של ubisoft .

זהו תורידו את הדמו ששוקל 1.5gb אבל שווה את ההורדה , מי שרוצה לקנות אפשר להשיג אותו בסטים .

יש עוד משהו מעניין שמצאתי זאת גירסת האספנים של המשחק : http://www.youtube.com/watch?v=yfMDDCOcP2A

• תגובות 97
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אריזת אספנים פשוט מושקעת ויפה!

מוריד בפניהם את הכובע.

מזכיר לי ימים רחוקים שחברות היו מתחרות למי יש אריזת משחק הכי יפה...היו ימים :'(

אמזון בריטניה מוכר את המהדורה הזו ב 30 פאונד.

Anno1404_Inhalt_LimitedEdition_klein.jpg

פורסם

מה זה באמצע התמונה? אגוזים?

המשחק נראה ממש טוב,נקווה שיהיה טוב יותר מהמשחקים האחרים בסדרה(אליהם לא הכי התחברתי)

פורסם

למה הכותרת "1440" במקום "1404" ..

דרך אגב, המשחק הזה קשה בצורה מטורפת.

מישהו משחק בזה?

פורסם

קניתי לאבי לפני מספר שנים עותק של ANNO 1503, הוא, יחד איתי "שרף" שעות רבות של הנאה על המשחק.

פשוט מעולה. :yelclap:

אני שוקל ברצינות רבה מאוד לרכוש עותק של המשחק, הוא נראה ממש טוב!

BTW חבילת האספנים נראית פשוט :xyxthumbs:

פורסם

צריך תואר שני במנהל עסקים וכלכלה בשביל לשחק בזה.

פורסם

:-\

דווקא קיבלתי את הרושם שהמשחק החדש נגיש וידידותי יותר מהקודמים..(בעיקר אם להתחשב שהוא יצא במקביל גם לWII ולDS)..

פורסם

אז אני ממליץ לך לנסות, כי לדעתי, בנוסף לדרישות מינימום של המערכת ..

צריך גם להוסיף דרישות מינימום למשתמש שכוללת בין היותר, תארים ודוקטורים,

גם בבלשנות כי:

את החיטה אסור לבנות ליד ה"עירוניים" (לעזאל, למה?) ומצד שני, היא לא צומחת באדמה מדברית (ניחא),

חייב לבנות עוד "כפר" שכמובן יש לו משאבים משל עצמו, בשביל לבנות הכלים עבודה (בסיסי לגמרי, דרוש בכל בנין)

חייב להגיע להתפחות מאד מתקדמת ...תוסיף לכל זה - השגיאה שמקבלים היא "בחרת מקום לא טוב" דינק, תסבירו למה !

המשחק, מעניין ומאד מתאגר, אבל דינק אין שום התחשבות במשתמש !

אם אתה לא קונה את הספינה שמציעים לך בתחילת המשחק, במחיר מופקע כמובן, אתה לא תוכל להתפתח להתפחות השניה,

כי אין מצב עם ה-20 (טון) כלי עבודה שמתחילים איתם לבנות את כל הייצר שלהם !

פורסם

...

תודה, המשחק נראה מצוין, שמתי לב אליו לפני כמה זמן ובאמת רציתי לבדוק אותו

ועכשיו שיצאה הדמו יש לי הזדמנו לראות מה השתנה מאז המשחק הקודם בסדרה שהיה קצת אנלי אבל טוב

רק תעדכן את הכותרת, התאריך לא נכון 1440 במקום 1404 [br]פורסם בתאריך: 16.07.2009 בשעה 01:41:16

אז אני ממליץ לך לנסות, כי לדעתי, בנוסף לדרישות מינימום של המערכת ..

צריך גם להוסיף דרישות מינימום למשתמש שכוללת בין היותר, תארים ודוקטורים,

גם בבלשנות כי:

את החיטה אסור לבנות ליד ה"עירוניים" (לעזאל, למה?) ומצד שני, היא לא צומחת באדמה מדברית (ניחא),

חייב לבנות עוד "כפר" שכמובן יש לו משאבים משל עצמו, בשביל לבנות הכלים עבודה (בסיסי לגמרי, דרוש בכל בנין)

חייב להגיע להתפחות מאד מתקדמת ...תוסיף לכל זה - השגיאה שמקבלים היא "בחרת מקום לא טוב" דינק, תסבירו למה !

המשחק, מעניין ומאד מתאגר, אבל דינק אין שום התחשבות במשתמש !

אם אתה לא קונה את הספינה שמציעים לך בתחילת המשחק, במחיר מופקע כמובן, אתה לא תוכל להתפתח להתפחות השניה,

כי אין מצב עם ה-20 (טון) כלי עבודה שמתחילים איתם לבנות את כל הייצר שלהם !

פעם הבא שאתה הולך לחרבן כך את חוברת המשחק איתך ותראה ... זה לא באמת קשה מידי

מקיסום תריץ חיפוש ל WLAKTHROUGH ולרוב יש שם COMBOים בסיסים למתחילים.

פורסם

קישקוש, אל תדבר לפני ששיחקת בזה.

איך שלא תסובב את זה, המשחק הזה קשה בצורה מטורפת.

פורסם

אני שיחקתי בקודם ואני חושב שזה לא יהיה שונה בהרבה במובן הזה (ואם כבר יותר ידודותי)

פורסם

כשהיתה קטן, קיבלת מכה חזקה בראש?

פורסם

מה אתה רוצה, לי המשחק הקודם לא היה קשה, אולי זה כי אני רגיל למשחקים כאלה ואף הרבה יותר מסובכים

כאלה שאתה צריך לבזבז יום שלם בקריאה לפני שאתה בכלל מבין מה קורה

זה שאתה לא מבין כלום וגם אחרי שקראת את הספר ההוראות אז מה אני אגיד לך :nixweiss:

אני מוריד את הDEMO אחרי זה נראה, אם תרצה תכתוב מה קשה לך אני אנסה לעזור לך אחרכך

פורסם

אה כן ואני מוגבל ל 3 -4 התקנות והוא עושה אקטיבציה לשרתים של ubisoft

הסיבה שבגללה הם הפסידו אותי כמעריץ פוטנציאלי \=

פורסם

אף אחד לא יכול להושיט לי יד לעזרה?

- איפה מגדלים את התבלינים ? זה לא הולך באדמה מדברית, ולא באדמה רגילה.

- איפה מגדלים את הצמח שעושים ממנו בירה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים