עבור לתוכן

זהירות קובץ מסוים של נארוטו שופידן 117 אולי מכיל ווירוס

Featured Replies

פורסם

טוב אז איזה תרגום אתה רואה, של horrible subs?

עריכה: מה אתה רואה פרקים של קבוצות אחרות? איזה בזבוז זמן בנאדם, עדיף לך לחכות שהם יוציאו את הפרק הם הכי טובים אחרי שדטביו הפסיקו

חשבתי שמדברים על פרק של הוריבל סאבס

• תגובות 34
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אז איזה תרגום אתה רואה, של horrible subs?

עריכה: מה אתה רואה פרקים של קבוצות אחרות? איזה בזבוז זמן בנאדם, עדיף לך לחכות שהם יוציאו את הפרק הם הכי טובים אחרי שדטביו הפסיקו

חשבתי שמדברים על פרק של הוריבל סאבס

לא דווקא יש כאלה שעושים את זה ממש טוב [לא אותו דבר] את האמת גם אני שמתי לב לDB היה ממש תרגום טוב ולחדשים יש תרגום לבן משעמם אבל עדיין

טוב [תלוי איזה] אני לא יודע אם מותר לפרסם פה אתר כזה אבל יש לי אתר ממש טוב שיש לכול האנימה הכי חדשה עם תרגום אז אני יביא אם מותר

פורסם

שמע בקשר לחוקיות של הפרסום:

בעיקרון כל עוד לסדרה אין דיבוב והפצה רשמיים בארצות הברית אז אין שום דבר בלתי חוקי ובגלל זה, זה עדיין בגדר fansubs

אם זה משהו שנותן להוריד אנימה שנמכרת בארצות הברית בחנות עם דיבוב רשמי לאנגלית וכל זה אז פה זה כבר לא חוקי

פורסם

שאלה:

מי ה"גאון" שמוריד קובץ וידאו עם פאנסאב לא מאתר הפאנסאב? לא פלא שתקבל ווירוסים אם תוריד קבצים ממקורות מפוקפקים

פורסם

אה אז בגלל זה הורידו מהאתר הזה את הסדרות שיש בארה"ב לדוגמא [Witchblade, Black Lagoon] את זה אתה

לא יכול לראות באתר אז הנה אתר מעולה - http://www.watchanimeon.com/

פורסם

הנה בדיוק, כל הסדרות שם זה סדרות שלא נרכשו בארה"ב אז זה חוקי לפרסם

ואני ממש שונא את הקטע הזה, כי למשל רציתי לצפות שוב בפוקימון העונה הראשונה ועכשיו אני יאלץ לראות הכל ביפנית בלי תרגום בגלל שאין פאנסאבס בגלל שזה נרכש רשמית לפני מלא שנים בארה"ב (מין הסתם הסיבה שזה הגיע לארץ)

פורסם

הייתי רואה את הסדרה המקורית כשהייתי צעיר יותר, אז כשהתחילו עם השיפודן ניסיתי לראות את זה, ולא שרדתי יותר מדי. זה פשוט היה משיכת זמן אחת גדולה כשרוב הסדרה זה פילרים וגם בפרקים שקשורים לעלילה יש לך התקדמות של מילימטר עלילתי בכל פרק =[

פורסם

אז תדלג מעל פרקים שהם פילרים, בעיקרון אתה לא תפסיד כלום כי אכפת לך מפרקי עלילה

נארוטו ממש מתחזק עכשיו והולכים להיות קרבות חיתיים

פורסם

גם אני כשרציתי לראות בלאק לאגון גיליתי שחברה אחת גדולה של אנימה קנתה אותה בארה"ב

זה היה ממש באסה לא הצלחתי למצוא בשום מקום עד שמצאתי אתר פיראטי [שאגב נסגר אחרי חצי שנה (אתר בריטי)]

פורסם

אז תדלג מעל פרקים שהם פילרים, בעיקרון אתה לא תפסיד כלום כי אכפת לך מפרקי עלילה

נארוטו ממש מתחזק עכשיו והולכים להיות קרבות חיתיים

עצרתי לפני כל כך הרבה זמן שאני גם לא זוכר באיזה פרק הפסקתי וגם למצוא עכשיו את כל הפרקים שפספסתי יהיה סיוט.

פורסם

טוב חבל אחי, מקסימום אם בכל זאת תרצה תוכל לבקש באחד מהפורומים בחו"ל שיסדרו לך רשימה של פרקי פילרים

פורסם
  • מחבר

הייתי רואה את הסדרה המקורית כשהייתי צעיר יותר, אז כשהתחילו עם השיפודן ניסיתי לראות את זה, ולא שרדתי יותר מדי. זה פשוט היה משיכת זמן אחת גדולה כשרוב הסדרה זה פילרים וגם בפרקים שקשורים לעלילה יש לך התקדמות של מילימטר עלילתי בכל פרק =[

תראה אני מסכים שרוב הפרקים היום הם פרקים חלשים

אבל כרגע יש סגה נחמדה וגם זזו קצת דברים

בינתיים כל הפרקים האחרונים הם על ססקה וזה שינוי בסדרה עצמה

יש הרגשה שהולכים על משהו גדול וזה ההכנה לפני הקרבות הגדולים אבל נחכה וניראה מה יהיה

ובבקשה בלי ספוילרים מאנשים שקוראים את המנגה

אין לי מושג מה הולך לקרות ואני רוצה לראות את זה בפרקים

אתה יכול לקרוא תקצירים בוויקי על העלילה ושם זה מסודר לפני פרקים

ולצפות רק בפרקים החשובים לדוגמה הקרבות אם הנינגות החזקות האלה שלובשים בגד אם פרחים

היו כמה קרבות מגניבים כאלו

עצרתי לפני כל כך הרבה זמן שאני גם לא זוכר באיזה פרק הפסקתי וגם למצוא עכשיו את כל הפרקים שפספסתי יהיה סיוט.

פורסם

כן כרגע עם סאסקה זה ממש יפה

גם לי נמאס מכול הפילרים אז לפני ככמה זמן פשוט חיכיתי והייתי בפורומים של פאנסאב שאמרו שם מתי הפילרים נגמרים בסופו של דבר יצא

שדילגתי על בערך איזה 15 פרקים [או 20 לא זוכר כול כך] וחזרתי ישר לראות היה ממש טוב אבל הקטע שצריך לחכות שבוע משגע אותי לגמרי!

עוד לא ראיתי את הפרק 117 אבל אני מתכוון לראות עוד כשעה שעתיים

פורסם

וואי אז אתם לא יודעים מה מצפה לכם אחרי הסאגה של ססקה, זה הולך להיות כזה חזק

דבר אחד שמציק לי בשיפודן שנראה לי שזה לא אותו המלחין, המוזיקה ממש לא משהו בניגוד למה שהיה בנארוטו הראשון

פורסם

וואי אז אתם לא יודעים מה מצפה לכם אחרי הסאגה של ססקה, זה הולך להיות כזה חזק

דבר אחד שמציק לי בשיפודן שנראה לי שזה לא אותו המלחין, המוזיקה ממש לא משהו בניגוד למה שהיה בנארוטו הראשון

אתה מתכוון לSage? הזה עם הדברים באף מאקצ'קי? שמעתי על זה קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים