פורסם 2009 ביולי 916 שנים השגתי היום קובץ מסוים של נארוטו הפרק עצמו לא פעל ובמקום היה משהו מוזר על קידוד אז ניסיתי את מדיה פליר (השתמשתי בהתחלה בVLC ) וזה כביכול שלח אותי לכתובת של מיקרוסופט להוריד קידוד רק שהיה דומין מוזר והאתר הקריס לי את פירפוקס בכל מקרה ממליץ לכם ליזהר
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר יש עדיין אנשים שרואים את השטות הזו? ביפנית זה סדרה נחמדה אני לא מדבר אתך על האיכות שידור דרג ז שיש בארץ והדיבוב המסריח ביותר וכמובן פרקים מלפני 200 שנה כרגע יש סגה נחמדה אם ססקה אחרי שהוא הרג את יצימרו או איך שקוראים לקוקסינל ומתחיל לגיס כנופיה משלו
פורסם 2009 ביולי 916 שנים קרירין חשבתי שאתה יותר חכם מזהממתי יש וירוסים בקבצי וידאו?!אה ותודה שהזכרת לי שכחתי שיצא היום פרק
פורסם 2009 ביולי 916 שנים צריך לדעת מה ומאיפה ולהוריד וולא ללכת אחרי קבצים בעלי מקורות מפוקפקים לא נורא, לומדים מניסיון
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר קרירין חשבתי שאתה יותר חכם מזהממתי יש וירוסים בקבצי וידאו?!אה ותודה שהזכרת לי שכחתי שיצא היום פרקהקובץ שולח אותך דרך המדיה פליר לכביכול האתר של מיקרוסופט אבל אני לא חושב שזה באמת האתר שלהם להוריד קודק אבל אני מניח שהקודק התאורטי הזה זה בעצם ווירוס בכלל זה מוזר שאתה מפעיל בVLC יש סרטון של כמה שניות וזהו שלא קשור לנארוטו בכלל למרות שקובץ בגודל כזה -170 מגה צריך לנגן הרבה יותר זמן כמובןכשהסטרים של הHD יעבוד חלק מהארץ החנוקה הזאתקבצי נארוטו בדרך כלל יורדים מאוד מהר אני יחכה למחר בטח יהיה קובץ "כשר" ובאיכות של 720P אני עדיין בדעה שמשהו נדפק לו בנגןלא נדפק לי פועל מצוין אם קבצים אחרים גם מדיה פליר וגם VLC
פורסם 2009 ביולי 916 שנים קרירין חשבתי שאתה יותר חכם מזהממתי יש וירוסים בקבצי וידאו?!אה ותודה שהזכרת לי שכחתי שיצא היום פרקהיו כבר קבצי וידאו שקישרו לרוגלות. אין לי שמץ של מושג איך עשו זאת אבל נתקלתי בהם.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים כמובןכשהסטרים של הHD יעבוד חלק מהארץ החנוקה הזאתאתה יכול לחכות כמה דקות לפני אם הHD כול כך חשוב לך, אני רואה איכות דומה לHD אבל שוקלת הרבה פחותואני רואה את זה בלי לחכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.