פורסם 2009 ביולי 916 שנים לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו? אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה? או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה )כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון:אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה)ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאןאו תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד הזה:[url=][/url]תודה.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים רעיון טוב.עריכה: חשבתי על זה מעט יותר, והגעתי למסקנה שזה רעיון נהדר. כל הדברים שהוא הציג שם הם דברים שממש מציקים בזמן הגלישה בפורום.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה )זה כבר אפשר עם סקריפט קטן בSYLISH.@-moz-document url-prefix(http://hwzone.co.il/community/) { table[width=998] { width: 100% !important; }}
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר כן אבל למה שכל אחד יצתרך להמציא את הגלגל ? http://custom.simplemachines.org
פורסם 2009 ביולי 916 שנים לRC הייתה בעיה עם העברית... כאשר תצא הגרסא המלאה הפורום ישתדרג אליה ברגע שלא יתגלו באגים
פורסם 2009 ביולי 916 שנים הייתי רוצה לראות את הפורומים דווקא בWidescreen אצל 3 מחשבים בבית שלי יש מסך Widescreen ואני חושב שהגיע הזמן שכול האתרים וכול הדברים יתחילו להיות Widescreen
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אני עדיין לא קולט למה לא יכלו להשתמש בwidescreen מההתחלה ועשרות שנים השתמשו בדבר המקולל הזה שנקרא 4:3 שבא להכתיב לנו מחדש את טווח הראייה
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מה הבעיה להשתמש באתר במסך רחב? אתם עדיין רגילים שהחלון של הדפדפן יהיה maximized?
פורסם 2009 ביולי 916 שנים כחלק מצוות האתר (אמנם לשעבר, אבל עדיין יש לי מידע פנימי) הייתי רוצה להביא ידיעה משמחת נוספתבגרסה החדשה של האתר והפורומים - מתוכנן מדור "חיפוש" סופר מתקדם שבו תוכלו ללכת לחפש מי ינענע אתכם.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים כחלק מצוות האתר (אמנם לשעבר, אבל עדיין יש לי מידע פנימי) הייתי רוצה להביא ידיעה משמחת נוספתבגרסה החדשה של האתר והפורומים - מתוכנן מדור "חיפוש" סופר מתקדם שבו תוכלו ללכת לחפש מי ינענע אתכם.נראה ככה...
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אבל באמת כדאי לשפר את הפורומים אם זה לא עושה שום נזק עם הdatabase וכו' חבל לא לעדכן ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.