עבור לתוכן

רציתי לדעת, האם מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים?

Featured Replies

פורסם

לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו?

אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה?

או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה )

כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון:

אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה)

ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאן

או תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד הזה:

[url=][/url]

תודה.

פורסם

רעיון טוב.

עריכה: חשבתי על זה מעט יותר, והגעתי למסקנה שזה רעיון נהדר. כל הדברים שהוא הציג שם הם דברים שממש מציקים בזמן הגלישה בפורום.

פורסם

אנו ערים לחידושים בתחום הטכנולוגי ולא נחים על זרי דפנה.

עגל עגל, פרה פרה.

פורסם

לRC הייתה בעיה עם העברית... כאשר תצא הגרסא המלאה הפורום ישתדרג אליה ברגע שלא יתגלו באגים

פורסם

הייתי רוצה לראות את הפורומים דווקא בWidescreen אצל 3 מחשבים בבית שלי יש מסך Widescreen

ואני חושב שהגיע הזמן שכול האתרים וכול הדברים יתחילו להיות Widescreen

פורסם

אני עדיין לא קולט למה לא יכלו להשתמש בwidescreen מההתחלה ועשרות שנים השתמשו בדבר המקולל הזה שנקרא 4:3 שבא להכתיב לנו מחדש את טווח הראייה

פורסם

מה הבעיה להשתמש באתר במסך רחב? אתם עדיין רגילים שהחלון של הדפדפן יהיה maximized?

פורסם

כחלק מצוות האתר (אמנם לשעבר, אבל עדיין יש לי מידע פנימי) הייתי רוצה להביא ידיעה משמחת נוספת

בגרסה החדשה של האתר והפורומים - מתוכנן מדור "חיפוש" סופר מתקדם שבו תוכלו ללכת לחפש מי ינענע אתכם.

פורסם

כחלק מצוות האתר (אמנם לשעבר, אבל עדיין יש לי מידע פנימי) הייתי רוצה להביא ידיעה משמחת נוספת

בגרסה החדשה של האתר והפורומים - מתוכנן מדור "חיפוש" סופר מתקדם שבו תוכלו ללכת לחפש מי ינענע אתכם.

נראה ככה...

פורסם

992008114800pmxs7.png

^^ אני לפני שהחלפתי אווטר.

פורסם

ROFL "מומחה למזון קפוא"

פורסם

אבל באמת כדאי לשפר את הפורומים אם זה לא עושה שום נזק עם הdatabase וכו'

חבל לא לעדכן ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים