פורסם 2009 ביולי 916 שנים שלום לכולם. יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון ושמתי לב שבמשחק GTA יש קטעים שהמשחק ניהיה איטי אז אני חושב שצריך להוסיף זיכרון. האם כדאי לי להוסיף זיכרון זה ישפר לי את המשחקים מבחינת מהירות? ואם כן אז איזה זיכרונות הכי משתלם לי לקנות. אני משחק הרבה ב GTA ,Command & Conquer 3 Tiberium Wars , Crysis WARHEAD מפרט בצד תודה
פורסם 2009 ביולי 916 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםתכתוב דגם של לוח, תקציב, שימושים במערכת (כמו שרשמת בגוף ההודעה- GTA4).. לא חסרים דברים שניתן לרשום בכדי לגרום לכותרת להיות עניינית.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים לא יצא לי לשחק ב-GTA4 אבל WinXP עם 2GB של זיכרון מסתדרת יפה מאוד עם כל משחק שאני מכיר.לפי מה ששמעתי המשחק GTA4 הוא קצת בעייתי, אולי לא בנוי בצורה כ"כ יעילה, וגם במערכות חזקות הוא אינו רץ חלק.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים ככה או ככה סטיק ב110 שקלים של 2GB יעשה את העבודה, למרות ששוב ברוב המשחקים השינוי לא יהיה גדול.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים 2GB לא מספיק בעיקר על מדיוםכשאני שיחקתי על GTA IV אז זה לקח לי סך הכול 3 ג'יגה מתוך ה4 שיש לי אלא אם כן יש לך XP אז אתה צריך רק להוסיף 512MB
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים DarkRiseזה שראית בעת משחק ניצול מסוים - לא אומר שזה רק המשחק, לויסטה יש ניהול זיכרון שמשפיע על זה.laviko1נאמר לך כבר ש-GTA4 הוא משחק בעייתי ויתכן שתוספת זיכרון כלל לא תשפיע. בדרישות המערכת המומלצות של המשחק רשום 2.5GB, אם כי ברור שזה לא הכל. אני מציע שתקנה מודול של 1GB, יותר מזה אתה לא צריך.וגם מי אמר לך ש-"XP מנצל עד 3 וחצי"? אלו שטויות ואני מציע שתקרא על הנושא בסטיקי זיכרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.